vrijdag 14 oktober 2022

Review: Doll Beauty Like a Diamond Highlighter

Review Doll Beauty Like a Diamond Highlighter
Een van de producten waar Doll Beauty bekend om staat (naast hun prachtige nep wimpers) zijn de highlighters. Ik had er zo veel positieve verhalen over gehoord, dat ik er graag een wilde. Tijdens mijn bezoek aan London heb ik dan eindelijk de highlighter Like A Diamond gekocht. Benieuwd hoe deze er uit ziet en of ik ook enthousiast ben over deze highlighter? Lees dan vooral verder!

Doll Beauty Like a Diamond Highlighter 

Review Doll Beauty Like a Diamond Highlighter
Wat maakt de Like a Diamond Highlighter nu zo'n geliefd product? Dit zegt Doll Beauty over de geliefde highlighter: Like a Diamond is one of our best selling products & part of a fabulous range of highlighters. This is the sister shade to our SHINE BRIGHT & consists of a more diamond like, frosty tone. Is too much ever enough? Dont think so! Diamonds are certainly forever with this one! It it highly pigmented & ready to take you from day to night it is simply beautiful! Completely luxurious in its appearance & feel, this highlighter is your night out essential. Don’t start your night without your DOLL LIGHT!

Er zijn twee losse highlighters te koop: Like a Diamond en Shine Bright. Beiden zijn echt prachtig, maar omdat ik een vrij lichte huid heb, leek Shine Bright iets te donker voor mij. Daarom ging ik voor Like a Diamond.

Review Doll Beauty Like a Diamond Highlighter
De highlighter zit in een rond roze doosje met in het midden een goudkleurig hartje met daarin de naam Doll Light. Dit alles ligt als een reliëf op de deksel. Wanneer je de highlighter open maakt, dan zie je een grote spiegel met de tekst Make them stare. Erg handig zo'n spiegel en de tekst geeft een leuke extra touch. De highlighter is ook een plaatje om te zien: het heeft allemaal hartjes als imprint. Echt super schattig. De pigmentatie van de highlighter is erg goed. Je hebt maar een klein beetje nodig om een mooie glow te krijgen. Is subtiliteit niet aan jou besteed, dan is deze highlighter ook wat voor je. Je kunt de highlighter namelijk gemakkelijk opbouwen. En dan de shine: het lijkt inderdaad net een diamant. Echt pracht.


Mijn mening

Ik vind de Like a Diamond highlighter van Doll Beauty echt een prachtige highligter. Niet alleen de verpakking is mooi, maar de highlighter zelf is prachtig. Ik ben erg blij dat ik deze gekocht heb. Nu wil ik stiekem de andere highlighters ook.


Wat vind jij van deze highlighter?


Verkrijgbaarheid

De 
Doll Beauty Like a Diamond Highlighter is te koop online te koop bij Doll Beauty voor £15. Ook bij geselecteerde Boots filialen in Engeland is de highlighter te koop. Net zoals bij de Doll Beauty salon in Chester (in het westen van Engeland, ten zuiden van Liverpool) Bij Beauty Bay kost de highlighter €19 n bij Look Fantastic kost de highlighter €28,45

10 opmerkingen:

  1. Ik vind de verpakking meteen al een feestje. Wat een prachtig en lieflijk hartje : )

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De naam; geweldig!! Ik ben dol op Boots, vooral die bij Piccalilly Circus in Londen.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik gebruik geen highlighters maar die spiegel met de tekst Make them stare vind ik erg tof!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik zou hem kopen, alleen al om die prachtige verpakking, love it!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een originele verpakking, leuk om cadeau te geven met de feestdagen

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wauw die verpakking, die print in de highlighter! Bijna te mooi om te gebruiken

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Oeh, wat een mooie kleur highlighter en toffe verpakking! Kende dit merk nog niet.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wow! Fantastisch! De highlighter zelf en de verpakking ook! Ik vind het erg mooi al ben ik er nog niet heel handig in. Ik kreeg laatst een vloeibare highlighter, maar ik ben soms te bang om als een glimmend poppetje rond te lopen 😁 Dit soort make-up moet je subtiel gebruiken (vind ik, overdag dan) en in ieder geval heel kundig zijn om het aan te brengen. Maar dat is aan jou wel besteed vermoed ik.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Alleen al vanwege de verpakking word ik nieuwsgierig naar dit product!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat een geweldige verpakking! Wel een groot prijsverschil tussen de twee verkooppunten!

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Citytrip: Nishi een stukje Japan in Rotterdam

Wist je dat in Rotterdam een stukje Japan te vinden is? Ik heb het over Nishi. Dit is een kleine warenhuis geheel in de populaire Kawii stij...