vrijdag 2 september 2022

Review: Olcay Gulsen Beauty Hyaluronic Lip Butter Balm


Review Olcay Gulsen Beauty Hyaluronic Lip Butter Balm
Olcay Gulsen Beauty heeft diverse lipproducten in de collectie zitten die jouw lippen niet alleen voorzien van een mooie kleur, maar ook nog eens verzorgen. De nieuwste aanvulling zijn de twee Hyaluronic Lip Butter Balm. Als groot liefhebber van Olcay Gulsen Beauty en liefhebber van lipproducten, moest ik deze natuurlijk testen. Benieuwd naar wat ik er van vind? Dat lees je in deze review!

 

Olcay Gulsen Beauty Hyaluronic Lip Butter Balm

Een Hyaluronic Lip Butter Balm, dat klinkt interessant. Maar wat is het precies? Dit is te lezen op de website van Olcay Gulsen: De Olcay Gulsen Beauty Hyaluron Lip Balm verzorgt de lippen en voorziet ze tegelijkertijd van een subtiele kleur. De balm is geformuleerd met skin loving ingrediënten voor intens gehydrateerde en optisch vollere lippen.

Review Olcay Gulsen Beauty Hyaluronic Lip Butter Balm
De formule bevat hyaluronzuur, het superster ingrediënt dat vocht aantrekt en vasthoudt en daardoor een plumpend effect heeft. Daarnaast zijn natuurlijke oliën van onder andere goji bessen, jojoba en zonnebloem toegevoegd om de lippen zacht en glad te maken. Ook beschermen deze de huid tegen vrije radicalen zoals uitlaatgassen. De verzorgende eigenschappen van deze lip treatment herstellen en beschermen de droge huid en verminderen de zichtbaarheid van fijne lijntjes rondom de lippen.

De lip balm geeft een flatterende tint aan de lippen en heeft een opbouwbare kleur. De zijdezachte textuur absorbeert snel en laat de lippen stralen zonder te plakken.


Review Olcay Gulsen Beauty Hyaluronic Lip Butter Balm
Ik vind de verpakking van alle Olcay Gulsen Beauty producten prachtig. Ze stralen zo veel luxe uit. Zo ook de verpakking van de Hyaluronic Lip Butter Balm. De lipbalm kom in een fancy cream kleurige tube met een gouden dop. In gouden letters staat de merknaam, productnaam en kleurnaam.  Er zijn twee verschillende tinten verkrijgbaar: Rose Jam (een heldere, roze tint) en Berry Jam (een zachte pruim tint). Het is denk ik geen verassing dat ik beide tinten heb.


Review Olcay Gulsen Beauty Hyaluronic Lip Butter Balm
De lipbalm voelt erg prettig aan op de lippen. Mijn lippen voelen gehydrateerd en verzorgd. Van het plumping effect merk ik weinig, maar dat komt waarschijnlijk omdat ik vrij volle lippen van mezelf heb. De kleuren zijn erg mooi. Rose Jam is een subtiele tint, terwijl Berry Jam wat meer aanwezig is, maar nog steeds wel subtiel is. Ook geeft de lipbalm een mooie glans zonder plakkerig aan te voelen.


Mijn mening

Ik vind de Hyaluronic Lip Butter Balm perfect op dagen dat ik geen make up draag, maar toch wel een subtiele kleur op mijn lippen wil. 


Ben jij al bekend met de Olcay Gulsen Beauty Hyaluronic Lip Butter Balm?


Verkrijgbaarheid

De Olcay Gulsen Beauty Hyaluronic Lip Butter Balm is online te koop bij Olcay Gulsen voor €11,95 per stuk

9 opmerkingen:

  1. Mooie kleuren en klinkt als een fijn hydraterend product. Ben toch wel benieuwd naar het plumping effect, zou je dat niet al moeten zien ook al heb je van jezelf volle lippen?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een mooie kleuren! Ze lijken mij erg fijn in gebruik

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een mooie natuurlijke kleuren! Wel jammer dat het plumping effect niet werkt.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ziet er mooi uit! Ook een leuk prijsje

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een mooie kleur ideaal dat de make- up je ook beschermd tegen uitlaatgassen

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik ben nog niet bekend met deze lip balms, maar ik hoor best wel wat positieve verhalen over de producten van Olcay Gulsen.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat fijn een subtiel kleurtje en tegelijk je lippen verzorgen

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een mooie combinatie van ingrediënten biedt dit lipproduct.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Interessant! Dat plumping effect herken ik van een lipbalm met zonnefactor en dat is best even wennen (in dat geval komt het door een ingrediënt. Ik geloof dat het eucalyptus is). Voelt niet altijd even prettig. Dit klinkt als fijne lipbalms, die behalve mooi ook verzorgend zijn. En dat is al heel prettig.

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Citytrip: Nishi een stukje Japan in Rotterdam

Wist je dat in Rotterdam een stukje Japan te vinden is? Ik heb het over Nishi. Dit is een kleine warenhuis geheel in de populaire Kawii stij...