vrijdag 8 juli 2022

Review: N-Beauty Lipgloss

Review N-Beauty Lipgloss
 In de zomer draag ik graag een lipgloss. En een van de lipglossen die ik de laatste tijd graag draag is de Plumping Lipgloss van N-Beauty. Benieuwd hoe deze lipgloss mij bevalt? Dat lees je in deze review.



N-Beauty Plumping Lipgloss 

Review N-Beauty Lipgloss
De lipgloss van N-Beauty is een zo genoemde plumping lipgloss. Maar wat houdt dat in volgens N-BeautyEen lipgloss die een tintelend gevoel geeft en je lippen onmiddellijk voller laat lijken! Een comfortabele glans met een stralende finish die niet zwaar of plakkerig is. De perfecte combinatie voor een opvullende, hydraterende, voedende en liftende werking. Onze Plumping Lipgloss bevat de nieuwste generatie actieve ingrediënten voor een direct en langdurig voller effect. Breng naar wens rechtstreeks op de lippen aan. Een licht tintelend gevoel dat tot 5 minuten kan aanhouden is normaal. 

Normaal gesproken vind ik dit type lipgloss niet prettig. De ingrediënten die voor het plumping effect moeten zorgen, geven mij vooral irritatie en pijn. Kleine spoiler: dat is bij deze lipgloss gelukkig niet het geval!


Review N-Beauty Lipgloss
De lipgloss komt in een doorzichtige tube met een zilveren dop. In het zwart staat de N (het logo van  N- Beauty) en plumping lipgloss. Ik ben altijd een voorstander van doorzichtige verpakkingen als het gaat om lipgloss, omdat je dan in één oogopslag kunt zien welke kleur het is. Er zijn vier kleuren plumping lipgloss: Peach, Pink, Nude en Chocolate. Ik heb de kleur Peach. Deze heb ik gekocht op aanraden van Nikkie Plessen zelf. Hoe dat zo gekomen is, dat lees je in dit artikel. De kleur peach is een mooi, niet al te opvallende kleur. Zoals ik al eerder schreef, deze lipgloss heeft een plumping effect. Dit gaat vaak gepaard met tintelende lippen. Dat is bij deze lipgloss ook het geval, maar binnen één minuut was dit gevoel al weg getrokken. Of mijn lippen echt voller zijn, dat durf ik niet te zeggen. D kleur peach is een mooie subtiele kleur die niet al te opvallend is. De houdbaarheid is zoals te verwachten bij een lipgloss: na eten en drinken moet je wel bijwerken.


Mijn mening

Ik vind de plumping lipgloss van N-Beauty een erg fijne lipgloss die gemakkelijk aan te brengen. De kleur is subtiel. Het plumping effect valt mij niet heel erg.


Gebruik jij wel eens van plumping lipgloss?


Verkrijgbaarheid

De N- Beauty lipgloss is verkrijgbaar bij de Nikkie winkels, online bij Nikkie en bij Douglas (zowel online als bij geselecteerde filialen). De lipgloss kost €20

7 opmerkingen:

  1. Lipgloss vind ik snel gaan plakken wat ik als niet zo fijn ervaar. Gelukkig heb je er bij dit merk geen last van.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een prachtige zomerse kleur! Ik ben erg benieuwd naar het effect.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Nee, maar ook geen gewone lipgloss. Het klinkt als een heel handig product, en de kleur is mooi.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Mooie review weer! Ook leuk om met dit merk kennis te maken, ik kende het nog niet 💕

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Lijkt me een leuke lipgloss. Ik ben benieuwd welke kleuren ze nog hebben. Ooit kocht ik dergelijk lichte kleuren om uit te proberen, maar ergens staan deze me niet zo goed hoewel ik dat bij andere mensen altijd zo mooi vind.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Voor mij een nieuw merk! Mooie kleur vind ik, maar eigenlijk hou ik meer van gewone lipstick

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik ben zelf niet zo van de lipgloss omdat het zo plakt. De kleur van deze vind ik wel heel tof . Liefs gea www.glamview.nl

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Citytrip: Nishi een stukje Japan in Rotterdam

Wist je dat in Rotterdam een stukje Japan te vinden is? Ik heb het over Nishi. Dit is een kleine warenhuis geheel in de populaire Kawii stij...