dinsdag 5 juli 2022

Review: MAC Lady Be Good Liquid Lipstick

Review MAC Lady Be Good Liquid Lipstick

Ik hou van lipsticks. Dat is denk ik geen verassing als je mij al langer volgt. Een tijdje geleden kocht ik bij TKMaxx een reissetje van MAC met daarin verschillende producten. Een van die producten was de Retro Matte Liquid Lipcolours. Ik heb al veel lipsticks van MAC in mijn groeiende collectie, maar dit type lipstick had ik nog  niet. Altijd leuk om een nieuw soort lipstick te ontdekken, niet waar?


MAC Retro Matte Liquid Lipcolours

Maar wat voor soort lipstick is dit? Dit zegt MAC op hun website:
Ga je liever voor tijdloze glamour dan een flashy gloss? Dan zijn onze matte finishes perfect voor jou. Met de Retro Matte Liquid Lipcolours introduceert M∙A∙C een twist op deze klassieke textuur in een scala aan diepe en intense kleuren. Voor welke kleur je ook gaat, één ding is zeker: een rush van doordrenkte, vloeibare kleur in een fluweelachtige, matte finish die onmogelijk te vergeten is.
Daarbij maakt de Retro Matte Liquid Lipcolours jouw lippen glad en zacht en dat voor 8 uur lang. Ook blijft de lipstick 8 uur mooi op jouw lippen zitten.


Review MAC Lady Be Good Liquid Lipstick

De lipstick zit in een doorzichtige tube met een zwarte dop. Het is ondertussen geen verassing dat ik dit soort verpakkingen handig vind, omdat je gelijk ziet welke kleur je heb. De lipstick breng je aan met een fijn sponsje dat lichtelijk gebogen is. Hierdoor kan je de lipstick gemakkelijk aanbrengen. De verpakking is wel kwetsbaar: bij mij rolde de lipstick van mijn makeup tafel waardoor het hele bovenstuk los kwam. Gelukkig was het te lijmen. 


De lipstick is gemakkelijk aan te brengen en blijft ook de hele dag netjes zitten. Na een lichte lunch hoef je de lipstick niet bij te werken. Na een uitgebreide maaltijd is het wel aan te raden om de lipstick bij te werken. De lipstick is dan namelijk een beetje in het midden van de lippen vervaagd.  


Swatch MAC Lady Be Good Liquid Lipstick

De kleur die in het setje zit is Lady Be Good en valt het beste te omschrijven als een warm mid-tone nude. In de tube ziet de kleur er prachtig uit. Maar als ik deze lipstick op doe, dan ziet het er niet mooi uit. De lipstick maakt mij te bleek.


Mijn mening

De MAC Retro Matte Liquid Lipcolours is een erg fijne lipstick die gemakkelijk aan te brengen is en waarbij de houdbaarheid erg goed is. Helaas is de kleur Lady Be Good is niet de meest geschikte kleur voor mijn huidtint. Maar afgezien daarvan, is het een aanrader.


Verkrijgbaarheid

De MAC Retro Matte Liquid Lipcolours kost €25 en is te koop bij MAC, Douglas en de Bijenkorf.

11 opmerkingen:

  1. Wauw, maar liefst acht uur! Dat vind ik echt heel goed klinken voor een lippenstift.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik draag niet zo veel lippenstift, maar als ik het doe, kies ik al snel voor een matte tint. De tint van deze lippenstift is er wel eentje die bij past. Misschien toch eens in huis halen.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ja, ik denk dat het bij mijn huidtint ook niet mooi zou staan. Ik houd wel van liquid lipsticks over het algemeen.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Dat lijkt me ideaal een lipstick welke heel erg lang blijft zitten

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Uniek overnachten6 juli 2022 om 16:30

    Ziet er een leuk kleurtje uit! Acht uur haal ik wel nooit denk ik...

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Klinkt als een hele prettige formule!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Een lipstick die maar liefst 8 uur goed blijft zitten, dat is echt lang joh! Ik gebruik zelf heel weinig lipstick, hooguit wat gloss, maar deze kleur vind ik wel erg mooi. Alleen geen idee of het wel bij mij zou staan.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Mooi zomerkleurtje! Maar ik vind dit soort lipsticks niet fijn met zo'n aanbreng kussentje. Ik weet ook niet waarom 🤗

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wow, 25 euro. Maar het is dan wel MAC. Ik kies zelf liever voor een reguliere lipstick. De manier van aanbrengen vind ik ook niet zo fijn en eigenlijk ook niet zo hygiënisch op de een of andere manier (en ergens slaat dat nergens op, maar je voelt denk ik wel wat ik bedoel). De kleur oogt wel heel mooi als ik naar de swatch kijk.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Mac is echt een goede lippenstift hij blijf lang zitten. Zelfs na het eten blijft het deels zitten.
    Groeten,
    Sherry

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wat een mooie natuurlijk kleur, Mac is altijd van hoge kwaliteit!

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Review: MAC Connect in Colour Future Flame

Een tijdje geleden heb ik een make up session gevolgd bij de MAC Pro Store in Amsterdam. Ik wilde graag leren om een smokey eye te maken (bi...