dinsdag 28 juni 2022

Review: UNG Mini Lipstick Set

UNG lipstick
Nu de vakantie voor de deur staat, moet je als beauty liefhebber keuzes maken: welke producten neem ik mee? Een groot nadeel is, dat veel make up producten zo groot zijn om mee te nemen en dus veel ruimte innemen in jouw koffer. Gelukkig komen steeds meer merken met mini verpakkingen. Perfect voor de vakantie dus (of om een merk te proberen). UNG speelt hier goed op in met hun Try It Kit. Benieuwd wat ik van deze Try It Kit vind? Dat lees je in deze review!


UNG Try It Kit Lipstick

UNG lipstick
UNG heeft verschillende soorten Try It Kits. Ik heb zelf één van de vier lipstick Try It Kits: voor elk seizoenstype een setje. Niet bekend met de seizoenstype? Dan kan je hier een test doen om er achter te komen wat voor type je bent en welke kleuren make up mooi bij jouw huidtint, ogen en haar past. In het setje zitten vier super schattige mini lipsticks in vier verschillende tinten: bruin, roze, rood en een donker rode tint. Voor elk moment van de dag en voor elke gelegenheid heb je een passende lipstick met dit handige setje. De lipsticks in het setje zijn lipsticks uit de Velvet Lipstick collectie. Op de website van UNG is het volgende te lezen over deze lipsticks:

UNG Velvet Lipstick is de lipstick met dé ultieme kleursensatie doordat deze exclusieve lipsticks meer pigmenten bevatten dan andere formules. Al bij de eerste keer aanbrengen zorgt het voor een intense levendige kleur met een zijdezachte finish. De extreem zachte samenstelling houdt de lippen heerlijk zacht en de speciale, verzorgende ingrediënten zorgen ervoor dat uw lippen in topvorm blijven.

De lipsticks zijn qua vormgeving hetzelfde als de gewone lipsticks. De lipstick zelf zit in een zwarte plastic huls. Op de huls staat in witte letters UNG Cosmetics en op de onderkant staat de kleurnaam. De pigmentatie van de lipsticks is top (zo ie zo zit je qua pigmentatie altijd goed bij UNG). Ook de houdbaarheid is goed: de lipstick overleefd met gemak een drankje. Na een uitgebreide maaltijd is het wel aan te raden om de lipstick bij te werken, omdat de lipstick in het midden van mijn lippen vervaagd is.


Mijn mening

Ik vind de Try It Kit van UNG echt onwijs leuk: het is niet alleen een goede manier om kennis te maken met het merk, maar ze zijn ook erg handig om mee te nemen op vakantie. De kleuren zijn gevarieerd en passen bij elke look. Daarbij is de pigmentatie en houdbaarheid erg goed.

Koop jij wel eens dit soort setjes of mini's?


Verkrijgbaarheid

De Try It Kit van UNG is koop op hun eigen website voor €24,50 Je kunt UNG ook bij diverse beauty salons kopen. Verkooppunten zijn te vinden op de website van UNG.

5 opmerkingen:

  1. Ik neem altijd maar een of twee lipsticks mee op vakantie, welke bij al mijn outfits passen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat is wel fijn dat je zo verschillende kleuren kan testen! Op vakantie neem ik altijd maar één lipstick mee

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Jaaaa, deze is fijn hè? Ik heb ook een setje. Uit mijn hoofd met alleen maar (fel)rode en roze tinten. Ik ga het eens opzoeken. De lipsticks van UNG zijn heel fijn. Een Nederlands merk dat wel wat meer aandacht mag krijgen.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik houd altijd erg van mini's en van die uitprobeer-kits. Ik heb allemaal mini nagellakjes bijvoorbeeld :)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een schatjes l! Ideaal voor in je tas. Mooie kleuren ook!

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Geshopt: Le Pliage tas van Longchamp

Al geruime tijd zat ik er aan te denken om de iconische Le Pliage tas van Longchamp aan te schaffen. Toen ik de tas bij een collega zag, was...