vrijdag 10 juni 2022

Review: UNG Blush

Review UNG Blush

Zo gauw het mooier weer word, kies ik met grote regelmaat voor een blush met een oranje tint. Dat vind ik vaak lekker zomers staan. Een van mijn nieuwste ontdekkingen op het gebied van blush is de Radiant Blusher van het mooie Nederlandse merk UNG. Weinig mensen kennen dit merk en dat is super zonde. Hoogtijd om jullie kennis te laten maken met UNG en dan in het bijzonder met de Radiant Blusher!


UNG Radiant Blusher

UNG zegt het volgende over hun Radiant Blusher: Voor een mooie, frisse en natuurlijke look of een extravagante look, het kan allemaal met de diverse tinten blushes van UNG. Het assortiment bestaat uit matte en glanzende blushes.

 Ook geven ze nog tops over hoe je de blush het beste kunt aanbrengen:  Zet de blush aan met een blushpenseel op het jukbeen en subtiel op de appeltjes van de wangen. Dit is het hogere, uitstekende gedeelte van de wang. Voor het creëren van een natuurlijke look gebruik je de zachtere, natuurlijke tinten zoals peach en roze.


Review UNG Blush

De blush zit in een ronde zwarte verpakking met een doorzichtige deksel. Op de deksel staat in witte letters UNG. En op de onderkant staat meer informatie over de blush zoals de naam van de blush. Ik vind zulke verpakkingen altijd fijn, want dan zie je gelijk welke kleur je te pakken hebt. Helemaal handig is dit als je meerdere blsuhes van een merk hebt.


Wat ik zo fijn vind aan de make up van UNG is de pigmentatie van hun producten. Je hebt maar een beetje nodig om al een mooi effect te bereiken. En dat is bij de blush niet anders. Eerder schreef ik al dat ik een oranje blush heb van ze. De blush heeft de tropische naam St. Tropez meegekregen. Elke keer als ik deze blush gebruik, kom ik direct in zomerse sferen! De blush blend gemakkelijk met de huid. De pigmentatie is zeer goed van deze blush: je hebt maar echt een heel klein beetje nodig om een mooi blos op jouw wangen te krijgen. Kleine tip: dip jouw kwast heel lichtjes in de blush en tik de kwast af voordat je de blush op jouw wangen aanbrengt. Je kunt de intensiteit ook goed aanpassen van deze blush. De houdbaarheid van  Radiant Blusher is ook erg goed.


Mijn mening

Ik vind de UNG Radiant Blusher een echte aanrader! De pigmentatie is erg goed, de blush kan je mooi blenden met jouw huid en de houdbaarheid is ook top.


Verkrijgbaarheid

De UNG blush kost €18,50 en is te koop bij het MaPeau filiaal in Amstelveen en online bij UNG zelf . UNG wordt ook verkocht in  geselecteerde beauty salons.

7 opmerkingen:

  1. Ik vind hem erg oranje! Maar misschien is het anders op de huid. Het doet me een beetje aan de oempaloempa's denken.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind het wel een felle kleur. In de zomer gebruik ik niks, want dan heb ik al snel kleur van mezelf, in de winter heel soms.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oeh het is wel een felle kleur, ik zou het zelf niet zo snel dragen maar ben het wel met je eens - doet zomers aan!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wauw wat een prachtige kleur!! Helemaal mee eens trouwens; ik ben ook dol op oranje blushtinten voor de zomer. Fijn dat de pigmentatie van deze zo mooi is!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Mooie kleur! Ik denk wel lichtjes aanbrengen met de juiste make up en lippenstift op!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. UNG is een geweldig merk. Ze hebben mooie producten en bijzondere collecties (vind ik). Een ietwat oranje kleur zou ik niet zo snel uitzoeken. Waarom eigenlijk niet vraag ik mij nu ter plekke af. Bij mijn getinte huid zou het toch best mooi kunnen staan? Je hebt mij nieuwsgierig gemaakt dus :)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik kende het merk inderdaad niet, maar tof kleurtje! Heb zelf eigenlijk alleen maar rozetinten in mijn kast liggen, misschien toch eens kijken naar oranje.

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Review: Lumene Natural Glow Multi-Stick

Vorig jaar kreeg ik van vrienden uit Finland een prachtig pakket met verschillende producten van het mooie Finse merk Lumene . Een van die p...