dinsdag 26 april 2022

Review: Benefit Bad Gal Bang Mascara

Review Benefit Bad Gal Bang Mascara
Een goede mascara vinden is nog niet makkelijk. Tegenwoordig zijn er zo veel verschillende soorten borsteltjes en beloftes. Van volume tot krul tot verlengd. Maar wat als je lange wimpers wil met volume? Dan is de BADgal BANG! mascara van Benefit de mascara voor jou! Wil je weten waarom dit dan de mascara voor jou is? Dat lees je in deze review.

Benefit Bad Gal Bang Mascara

Review Benefit Bad Gal Bang MascaraBADgal BANG! mascara van Benefit is een erg bijzondere mascara zoals je kunt lezen op de website van Douglas: De BADgal BANG! 36 uur langhoudende volume-mascara geeft uw wimpers MEGA-volume zonder de wimpers te verzwaren. De nieuwe mascaraformule die zwaartekracht tegengaat bevat zogenaamde aero-particles, één van de lichtste materialen op aarde, die ook gebruikt wordt in de ruimtevaarttechnologie. Deze innovatieve, intens zwarte volume-mascara is gemakkelijk in laagjes aan te brengen en geeft de wimpers extreem veel volume. De BADgal BANG!-mascara lift de wimpers en geeft ze lengte. In combinatie met de speciale ‘slimpact’-applicator kunt u elk wimperhaartje voorzien van 360 graden volume. Van de aanzet tot de puntjes, van hoek tot hoek en voor de boven- en onderwimpers!

Review Benefit Bad Gal Bang Mascara

De vormgeving van de BADgal BANG! is typerend voor Benefit: stoer, maar toch ook girly door de gekozen kleuren. De mascara komt in een zwarte huls waarbij de dop een soort spikes heeft. Op de huls staat in roze/zilveren letters BADgal BANG! Ik vind de vormgeving erg opvallend, vooral door de dop. Het borsteltje is daar in vergelijking met de dop erg simpel: smal van boven en breder van onder. Hierdoor kan je alle wimperhaartjes goed bereiken.


Benefit zegt dat deze mascara volume en lengte. En daar ben ik het helemaal mee eens! Al met één enkel laagje zie je al duidelijk verschil. Ik ben echt onder de indruk van deze mascara. En dat ben ik niet zo snel mascara gebied! Benefit claimt dat het er voor zorgt dat jouw wimpers volume en lengte biedt voor maar liefst 36 uur! Dat heb ik niet getest, aangezien ik elke avond mijn mascara verwijderd (als je dit niet doet, kunnen jouw wimpers afbreken!).

Mijn mening

Ik vind de Benefit BADgal Bang! mascara echt zijn beloftes waar maakt: al na één enkele applicatie heb je al een prachtige oogopslag. Deze mascara is zeker voor herhaling vatbaar!


Heb jij al BADgal BANG! van Benefit al eens geprobeerd?


Verkrijgbaarheid

De Benefit Bad Gal Bang Mascara is te koop bij o.a Douglas. De full size variant kost €31,95 en de mini variant/travel size kost €17,95. Regelmatig heeft Douglas leuke kortingen. Tegenwoordig is er ook een waterproof variant.

7 opmerkingen:

  1. Fijn dat hij zijn beloftes waarmaakt! Het ziet er uit als een stoere lippenstift!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een goede tip. Ik ken het merk niet maar de juiste vinden is zo makkelijk nog niet.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik ben echt nog op zoek naar een goede mascara met meer volume. Misschien is dit wel de uitkomst!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Oeh, wel wat prijzig maar het klinkt wel als een hele fijne mascara. Ik ga hem onthouden!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. In iedergeval een mascara welke wel het geld waard is.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een prachtige sierlijke verpakking! Fijn dat je er tevreden over bent

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Citytrip: dagje Parijs de voorbereidingen

Vorig jaar ben ik een midweek naar Parijs geweest. Dat was me zo goed bevallen, dat ik dit jaar terug wilde. Nu is het met de Olympische Sp...