vrijdag 18 maart 2022

Shoppen bij: Morphe

Morphe Amsterdam
Sinds eind 2020 kan je op de Amsterdamse Kalverstraat de winkel van Morphe vinden. En daar zijn vele beauty liefhebbers erg blij mee. Waarom? Morphe verkoopt betaalbare make up van goede kwaliteit. En wie houdt daar nu niet van? Elke keer als ik naar Amsterdam ga, dan mag een bezoekje aan deze winkel niet ontbreken. Het leek me daarom leuk om jullie te laten zien hoe tof deze winkel is.

Morphe Amsterdam
Voordat je naar binnen gaat, moet je echt even naar boven kijken. Boven de deur is namelijk een erg mooi houtsnijwerk te zien met portretten van o.a de schilder Rembrandt van Rijn en een pauw. Als kunsthistorica wordt ik hier heel erg blij van: kunst en make up in één gebouw! Waar de entree er klassiek uit ziet, is de rest van de winkel strak, licht en modern ingericht.

Morphe Amsterdam
De winkel is mooi opgedeeld per make up soort en per merk. Erg handig als je bijvoorbeeld gericht opzoek bent naar bijvoorbeeld een oogschaduw palette of foundation. Vooraan in de winkel vind je de nieuwste samenwerking of aanbiedingen (deze zijn er met grote regelmaat). Aan de linkerkant van de winkel vind je alles voor de lippen en foundations, en rechts alle oogproducten en poeders voor het gezicht. En wat te denken van de grote wand met kwasten?! Elke denkbare kwast die je nodig zou kunnen hebben, verkopen ze. Los, maar ook in leuke (en voordelige) setjes.

Morphe Amsterdam
Rechts achter in de winkel vind je verschillende samenwerkingen met Amerikaanse influencers. Maar ook merken zoals Nabla. Verder vind je hier leuk sets met kwasten en nog meer aanbiedingen (vooral op producten die uit het assortiment gaan). Wat je in dit deel van de winkel zeker niet mag missen is de Instagram waardige muur: de skyline van Amsterdam gemaakt in make up. Erg tof als je het mij vraagt!

Morphe Amsterdam
Wat ik zo fijn vind aan de Morphe winkel is dat het personeel erg vriendelijk en behulpzaam is. Als je een vraag hebt, helpen ze je uitgebreid zonder opdringerig te zijn. Ook leuk: je kunt in de winkel aanmelden voor het loyaliteitsprogramma waarmee je kunt sparen voor korting en andere leuke dingen.

Ben jij wel eens bij de Morphe winkel geweest?
Morphe Amsterdam


10 opmerkingen:

  1. Ja ik ben er vorig jaar geweest! Zo fijn om hun producten in het echt te kunnen zien

    BeantwoordenVerwijderen
  2. In zo'n winkel lijkt 'shoppen in het echt' me toch wel heel erg leuk inderdaad. Leuker dan in een webshop.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ziet eruit als een mooie winkel! Kende 'm niet want ik vermijd de Kalverstraat meestal.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Betaalbare make-up van goed kwaliteit, dat klinkt als muziek in de oren.
    Spijtig dat het zo ver is want dit ziet er echt een mooie winkel uit.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Deze winkel ziet er leuk uit een goede tip voorcde beauty liefhebber

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat zou ik hier graag even losgaan zeg! Jammer dat er geen Morphe in het oosten zit.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Deze winkel kende ik nog helemaal niet. Ben nu wel benieuwd. Ik ga het gauw is een keer opzoeken

    BeantwoordenVerwijderen
  8. ik ben er nog nooit geweest. Misschien moet ik eens een tripje plannen naar Amsterdam. Betaalbare make up klinkt goed.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Mijn nichtje is er laatst geweest en was behoorlijk onder de indruk van het ruime assortiment.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ik ben vorig jaar voor het eerst naar de Morphe winkel geweest. Zo fijn dat je de producten in het echt kan zien!

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Preview: Olcay Gulsen Beauty Cappuchino en Baked lipproducten

Het is geen geheim dat ik een grote liefhebber ben van de producten van Olcay Gulsen Beauty. Recentelijk heb ik een viertal (nieuwe) product...