vrijdag 10 december 2021

Review: Kruidvat The Master Perfumer Nr. 53 Amber

Review Kruidvat The Master Perfumer Nr. 53 Amber
Parfum, ik kan er geen genoeg van krijgen. Ik was dan ook erg blij toen Kruidvat mij uitkoos om het parfum The Master Perfumer Nr. 53 Amber Eau de Toilette te testen. Ik ben benieuwd hoe dit, voor mij onbekende, parfum merk mij bevalt. Jij ook? Lees dan vooral verder!

The Master Perfumer Nr. 53 Amber 

Op de website van Kruidvat staat het volgende omschreven over The Master Perfumer Nr. 53 Amber Eau de ToiletteGa voor de sensuele geur van The Master Perfumer Nr. 53 Amber Eau de Toilette. Deze eau de toilette is een mix van perzik, jasmijn en amber. Hou je van sensuele geuren, dan is The Master Perfumer Nr. 53 Amber Eau de Toilette echt iets voor jou. Als ik dit zo lees, lijkt The Master Perfumer Nr. 53 Amber Eau de Toilette een geur wat echt bij mij past.

Review Kruidvat The Master Perfumer Nr. 53 Amber
Ik kende het merk The Master Perfumer nog niet. Gelukkig staat er op de website van de Kruidvat wat informatie over het merk: The Master Parfumer is een exclusieve collectie geuren die ontwikkeld is door wereldberoemde parfumeurs, met ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Geheel volgens de parfumerietraditie is aan elke geur een lang ontwikkelingsproces vooraf gegaan. De parfumeur blijft het parfum gedurende dit proces evalueren, verfijnen en bewerken totdat er een perfecte harmonie van noten en akkoorden is ontstaan. Het serienummer op de geuren van The Master Perfumer geeft de genummerde variant weer die door de parfumeur is geselecteerd. Dit klinkt veelbelovend, niet waar?! 

De The Master Perfumer Nr. 53 Amber flacon komt in een crèmekleurige verpakking met een roze, goud en perzikkleurig label waarop de naam van het parfum staat: Amber Nr. 35. Op de flacon staat hetzelfde label. De flacon zelf is plat en langwerpig met sierlijk afgeronde hoeken. De vormgeving is het beste te omschrijven als simpel en elegant.

Review Kruidvat The Master Perfumer Nr. 53 Amber
Het parfum ruikt heerlijk fris, zoet en sensueel als je het parfum op spuit. In het begin is de eau de parfum goed aanwezig, maar in de loop van de dag wordt de geur minder intens. Maar is nog wel aanwezig. Alleen niet zo heftig meer als in het begin. Maar dat is geen ramp. Het is een goed reden om nog wat extra te spuiten. Want voord de prijs hoef je dat niet te laten: €8,99 voor 50 ml!

Mijn mening

Ik was aangenaam verast toen ik The Master Perfumer Nr. 53 Amber opsloot: het is een frisse en zoete geur. In de loop van de dag vervliegt de geur geleidelijk. Maar dat vind ik persoonlijk niet erg, gezien dit een budget vriendelijk parfum is: de prijs kwaliteit verhouding vind ik er goed. Ik vind dit een prettige kennismaking met de eau de parfums van The Master Perfumer. Ik sluit niet uit dat ik meer geuren uit deze collectie zal gaan aanschaffen. Maar welke? Dat is de grote vraag: ze lijken mij allemaal erg fijn ruiken!

Ben jij al bekend met The Master Perfumer collectie?

Verkrijgbaarheid: The Master Perfumer Nr. 53 Amber is zowel online als in de fysieke winkels van Kruidvat te koop voor €8,99

* Disclaimer: dit artikel bevat producten die ik ontvangen heb van een merk/bedrijf. Dit beïnvloed mijn mening niet*

14 opmerkingen:

  1. Een goede tip, ik wist niet dat Kruidvat ook parfum verkocht.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Nee, deze collectie kende ik nog niet maar ik vind het een heel charmant flesje! Ik ben benieuwd naar de geur.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik had nog nooit van de Master Perfumer collectie gehoord. Maar de prijs is heel fijn! En als het dan ook nog eens lekker ruikt. Top!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik hou wel van jasmijn in parfum dus ik denk dat deze geur me misschien ook wel zal liggen. Misschien toch even uit proberen.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Het ziet er erg leuk uit iniedergeval, of meer aantrekkelijk! Leuk dat kruidvat je uitkoos voor een samenwerking en je parfum mocht testte! Het lijkt op chanel ofzo,het parfumflesje dan.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Leuk, het klinkt goed! Kruidvat heeft vaak heel mooie prijzen, ook voor bekendere parfums.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik ken het niet maar het klinkt mij te zoet voor mijn smaak.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Lijkt mij heerlijk zeker omdat die zo zoet ruikt!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Lijkt mij prima voor diegenen die van zoete geur houden. Ik heb liever iets fris. Maar dat is smaak natuurlijk.😃

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ik heb het weleens in hun folder gezien, maar nog nooit gekocht omdat ik altijd voor mijn vertrouwde merken ga. Misschien toch maar eens uitproberen dus.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Fris en zoet is altijd goed. Lijkt me ook fijn dat de geur geleidelijk verdwijnt.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Prijs en kwaliteit is meestal goed in verhouding bij de Kruidvat.

    BeantwoordenVerwijderen
  13. De collectie kende ik nog niet. De frisse sensuele geur spreekt mij we aan. Kruidvat heeft inderdaad regelmatig goede parfums.

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Fris zoet klinkt goed! Mooie fles ook! Ben benieuwd naar de geur.

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Review: Lumene Natural Glow Multi-Stick

Vorig jaar kreeg ik van vrienden uit Finland een prachtig pakket met verschillende producten van het mooie Finse merk Lumene . Een van die p...