dinsdag 9 februari 2021

Review: Too Faced Chocolate Bar oogschaduw palette

Review Too Faced Chocolate Bar oogschaduw palette
De Chocolate Bar oogschaduw palette van Too Faced is icoon, een cult held, in de beauty wereld. Dit palette kwam in 2014 op de markt en sindsdien is het een geliefd oogschaduw palette bij velen. Waarom? Dat ga ik jullie vertellen!



Too Faced Chocolate Bar oogschaduw palette
Review Too Faced Chocolate Bar oogschaduw palette
Een oogschaduw palette dat lijkt op een chocolade reep én dat ook nog eens echt ruikt naar chocolade! Je moet er maar opkomen! De man die dit briljante oogschaduw palette heeft ontwikkeld is Jerrod Blandino, de oprichter van het speelse beauty merk Too Faced. Volgens de website van Too Faced kreeg Jerrod het idee voor de Chocolate Bar oogschaduw palette toen tijdens een chocolade facial kreeg in een spa in Hawaï. Zo zie je maar, inspiratie kan je krijgen op alle plekken en alle tijden!


Review Too Faced Chocolate Bar oogschaduw palette
Het oogschaduw pans zitten in een metalen blok in de vorm van een heuse chocolade reep. Wanneer je het palette open maakt, komt de geur van chocolade je al te gemoed! Dit komt omdat er cacoa in de oogschaduw verwerkt is. Het oogschaduw palette is vrij zwaar, niet alleen door het materiaal van het palette, maar ook dankzij de grote spiegel die er in zit.

Review Too Faced Chocolate Bar oogschaduw palette
De Chocolate Bar oogschaduw palette bestaat uit 16 oogschaduw pans met daarin prachtige tinten bruin, roze en plum. Het palette heeft een goede verhouding matte en shimmer tinten waardoor je diverse en veelzijdige looks kunt maken. Alle oogschaduw tinten hebben, geheel in stijl, namen om jouw vingers bij af te likken. Wat denk je van de smaak, ik bedoel kleurk, White Chocolate of Salted Caramel of Marzipan. Ik krijg gelijk trek. Jij ook?

Review Too Faced Chocolate Bar oogschaduw palette
De oogschaduw is zacht van textuur en brengt gemakkelijk aan. Mijn tip: tik je kwast af nadat je de oogschaduw hebt aangebracht op jouw kwast. Dit om rondvliegend oogschaduw te voorkomen. De oogschaduw tinten blenden makkelijk met elkaar. En niet geheel onbelangrijk: de pigmentatie van vrijwel alle tinten is erg goed. De tinten die wat minder gepigmenteerd zijn, zijn de lichtste tinten.


Review Too Faced Chocolate Bar oogschaduw palette
Ik kan me voorstellen dat zoveel verschillende kleuren oogschaduw wat overweldigend kan zijn. Dat je niet weet welke kleuren je met elkaar kunt gebruiken. Daar heeft Too Faced wat op bedacht: je krijgt namelijk een klein boekje erbij met drie verschillende looks. Er wordt duidelijk uitgelegd welke tint oogschaduw je waar moet aanbrengen. Dit vind ik een leuke en vooral handige aanvulling voor beauty liefhebbers die niet zo goed weten hoe ze een look kunnen maken.

Mijn mening
Ik begrijp helemaal waarom iedereen zo dol is op de Chocolate Bar oogschaduw palette van Too Faced. De vormgeving is super origineel, de kleuren zijn prachtig en werken goed, de namen van alle tinten passen perfect bij het chocolade thema, het palette ruikt lekker en je krijgt nog een boekje met allerlei tips. Wat wil een mens nog meer?!

Heb jij ook het Chocolate Bar oogschaduw palette van Too Faced in jouw collectie zitten? 


Verkrijgbaarheid: De Chocolate Bar van Too Faced is onder meer te koop bij de Bijenkorf en bij Douglas in een set. De prijzen variëren.

13 opmerkingen:

  1. Ik heb dit palette van Too Faced een paar jaar geleden gehad en met liefde gebruikt, maar het was helaas tijd om er afscheid van te nemen x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het lijkt me een raar idee om de geur van eten op je ogen te smeren.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. eeeeh neee, dat zit niet in mijn collectie...ik eet mijn chocolade liever :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Dan ben je gelijk klaar. Zoveel mooie kleurcombinaties mee mogelijk.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Mijn vrouw gebruikt het al een tijdje en ze is er erg tevreden over

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik hou echt van deze kleurtjes! Heb er al teveel palettes van liggen haha.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Als chocoladegek dacht ik even dat je een chocoladereep had gereviewd. Maar deze kleuren oogschaduw zien er ook om op te eten uit. Nou ha, niet letterlijk dan.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. heel mooi palette, ik gebruik zelf nooit geen oogschaduw meer eigenlijk

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ik kan er niets aan doen maar ik vind het heel jammer dat het geen echte chocolade is!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat een mooie kleuren zitten er in dit palette! Hij staat eigenlijk nog steeds op mijn verlanglijstje.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Mooi pallet ik zet het op mijn lijstje
    Corrina

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Ik zou het kopen vanwege de verpakking, niet echt voor de kleuren :) Wel leuk om cadeau te doen.

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Ik vind die kleuren echt helemaal te gek! Ben dol op die mooie warme en neutrale tinten 😍

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Review: MAC Connect in Colour Future Flame

Een tijdje geleden heb ik een make up session gevolgd bij de MAC Pro Store in Amsterdam. Ik wilde graag leren om een smokey eye te maken (bi...