woensdag 16 december 2020

Review: UNG Holographic Lipgloss

Review UNG Holographic Lipgloss
Recentelijk won UNG Cosmetics de Professional Beauty Product of the Year Award 2020 met hun Holographic Lipgloss. Om dat te vieren kon je op de sociale media van UNG Cosmetics deze lipgloss winnen. Drie keer raden wie een van de winnaressen was. Juist, ik! Erg leuk. Je mocht zelf kiezen welke kleur je wilde ontvangen. Aangezien ik dol ben op rode lipproducten, koos ik voor de kleur Automic. In deze review lees je wat ik van deze lipgloss vind. Lees je mee?

UNG Holographic Lipgloss 
Review UNG Holographic Lipgloss
De Holographic lipgloss van UNG Cosmetics is dus een award winnaar. Maar wat maakt deze lipgloss zo bijzonder? Dit is was UNG Cosmetics zegt over hun Holographic lipgloss:
Deze innovatieve lipgloss heeft een dekkingskracht van een lippenstift gecombineerd met een driedimensionale glans. De crème-achtige structuur voelt zijdezacht aan, verzorgt en hydrateert de lippen. UNG Holographic Lipgloss is een lipgloss met een hoge kleurintensiteit. Deze gloss bevat een hoge intensiteit innovatieve kleurpigmenten die zorgen voor een holographic driedimensionaal effect. Wil je de kleurintensiteit van een lipstick, de glans en shimmer van een gloss? Dan zit je bij de holographic lipgloss helemaal goed. Lipgloss Holographic geeft een bijzonder driedimensionaal effect door een hoge concentratie aan pigmenten en iriserende glans en metallic pigmenten. Hierdoor geeft het uw lippen extra volume. Daarnaast is deze lipgloss van UNG Cruelty free en Vegan.

De lipgloss zit in een mooie, witte simpele kartonnen verpakking, In een zwarte (mascara/lipstick veeg) staat in het wit UNG Cosmetics. Op de bovenkant van de verpakking staat de kleurnaam vermeld. Aan de zijkant witten een aantal gaatjes. Simpel, maar erg stijlvol als je het mij vraagt.

Review UNG Holographic Lipgloss
De lipgloss zelf zit in een transparante tube. Dit vind ik altijd erg prettig, omdat je dan gelijk ziet welke kleur je hebt. Dit is vooral erg handig als je meerder kleuren hebt uit deze lijn.  De dop is zwart met daarop in witte letters UNG Cosmetics. Op de onderkant van de tube staat de kleurnaam. In dit geval Automic. De applicator is een zo genoemde deertoe. Hiermee breng je gemakkelijk en nauwkeurig de lipgloss aan.

Swatch UNG Holographic Lipgloss Automic
Automic is een felle shinny rode kleur met subtiele glitters. Het lijkt een beetje een metallic kleur. De kleur intensiteit is heftig! Ik had nooit verwacht dat een lipgloss zo veel pigment kon hebben. Het lijkt haast wel een liquid lipstick! Eenmaal aanbracht blijft de kleur fel en netjes zitten. Vroeger was lipgloss erg kleverig. Dat is gelukkig bij d
Holographic lipgloss van UNG niet het geval! Het voelt aangenaam aan op de lippen. Wanneer je wat eet en drinkt, geef de lipgloss wel wat af op het glas. Maar niet zo erg dat er niets meer op jouw lippen zit! Een kopje thee met wat lekkers en een lichte lunch overleeft deze lipgloss met gemak. Na een uitgebreide lunch of diner moet je de lipgloss wel wat bij werken, omdat deze in het midden wat vervaagt is.

Mijn mening
DHolographic lipgloss van UNG heeft mij positief verast. Ik had nooit verwacht dat een lipgloss zo intens van kleur kon zijn! De houdbaarheid is ook erg goed. Iets wat bij een lipgloss vaak wat minder is. Ik vind deze lipgloss echt een aanrader en ik zal zeker nog eentje ga kopen als ik weer eens in Den Haag ben! 

Verkrijgbaarheid: DHolographic lipgloss van UNG is verkrijgbaar voor €15,90 bij de website van UNG Cosmetics zelf  en bij diverse beauty salons in Nederland. Welke dat zijn, is terug te vinden op de website van UNG.

21 opmerkingen:

  1. Wat gaaf om te winnen zeg en het hele holograghic doet me meteen wel heel benieuwd zijn, ik ben dan ook wel nieuwsgierig naar naar het driedimensionale effect

    BeantwoordenVerwijderen
  2. als je deze vergelijkt met andere die je gebruikte, ga je deze dan vaker gebruiken?

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een leuke make up winactie, wie wil dit nou niet hebben.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. het is een mooie kleur zeg!! die zou ik ook wel willen en deze is ook niet plakkerig wat me echt een voordeel lijkt !

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Het staat je vast fantastisch zo'n geweldige kleur met mooie glans.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Prachtige kleur en klinkt als ideaal in het gebruik. Had ik niet verwacht van een lipgloss.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Mooie kleur. Zal je vast mooi staan ook. Ook wel echt een kleur voor deze tijd vind ik.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ik ken het merk niet maar mooi en ook de kleur. Prijs is ook niet gek, Groetjes Corrina

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat een mooie lippenstift is dat. Zeker met dat holographic effect.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Dit is geen gloss, maar een liquid lipstick joh! Wauw!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wat een prachtige kleur rood, heel mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Het ziet er leuk uit. Mooie kleur roid! Leuk om te lezen hoe enthousiast je er over bent.

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Wat leuk dat je de lipgloss gewonnen hebt, en goed om te weten dat deze niet kleverig is en lang blijft zitten.

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Mooie kleur zeg. Ik hou zo erg van lipgloss

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Wow wat een pittige kleur zeg! Echt een feestelijke kleur

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Mooi dat deze zo fijn bleek. Een tijd geleden een lipgloss gekocht waarbij de dekking mij enorm verraste, bleef lang zitten en de kleur was fel. Ik heb alleen geen idee welk merk het was meer.

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Het ziet er mooi uit op de swatch foto. Goede review ook, mis alleen een foto van het resultaat op je lippen. Liefs, Gea www.glamview.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Handig dat het een transparante tube is, zodat je inderdaad direct kan zien welke kleur lipgloss je pakt.

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Leuk dat je dit product weer gewonnen hebt. Het is echt een kleur voor feestelijke gelegenheden, vind ik. Gelukkig schiet Kerstmis alweer aardig op ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Ik ken het merk niet maar zoals ik het lees blijkt het wel een goed product te zijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Mooi rood is niet lelijk! En dit ziet er heel goed uit.

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Review: MAC Connect in Colour Future Flame

Een tijdje geleden heb ik een make up session gevolgd bij de MAC Pro Store in Amsterdam. Ik wilde graag leren om een smokey eye te maken (bi...