vrijdag 20 november 2020

Review: New Nordic Hair Volume

Een paar maanden geleden deelde ik een persbericht van New Nordic Hair Volume tabletten. Vandaag wil ik mijn ervaringen met deze tabletten delen: doen ze wat ze beloven? Lees verder om daar achter te komen!

                    

Voordat ik mijn ervaringen ga delen, vat ik samen wat er in het persbericht stond over deze tabletten.

Hallo mooi, vol haar!
Het Scandinavische New Nordic introduceert een voedingssupplement voor mooi, volumineus en gezond haar. Hair Volume™ heeft een unieke formule die appelextract met procyanidine B2 combineert met biotine, koper en zink. De tabletten voeden de hoofdhuid en haarwortel van binnenuit en dragen zo bij tot de instandhouding van normaal haar. 
 
 

Sterk haar, sterk gevoel
Vol, mooi en gezond haar geeft je zelfvertrouwen een boost en laat je vrouwelijker voelen. Wanneer je graag lang en gezond haar wil laten groeien, is het belangrijk dat je weet hoe je het haar op de juiste manier verzorgt en voedt. Eetgewoonten spelen hierbij net zo’n belangrijke rol als de verzorging van het haar. We zijn allemaal verschillend als het om haargroei gaat. Er zijn veel verschillende haartypen en elk van deze typen behoeft verschillende hoeveelheden voedingsstoffen voor een optimale groei. Bijna de helft van alle Nederlandse vrouwen kleurt het haar – vaak met chemische middelen – wat kan bijdragen aan de beschadiging ervan.
                              
Unieke samenstelling, klinisch bewezen
Hair Volume™ is ontwikkeld vanuit de wens om een product te creëren met een unieke samenstelling met onder andere biotine en zink; twee mineralen die bekend staan om hun vermogen om bij te dragen aan sterker haar en sterkere nagels. Een wetenschappelijk onderzoek naar New Nordic Hair Volume tabletten bevestigt de positieve effecten ervan. De dikte van het haar verbeterde bij de testpersonen in slechts twee maanden en het aantal nieuwe haren per cm2 was toegenomen. 

Zelf verf ik mijn haren ook: één keer per week spray ik blondeer spray op mijn haren. Dus mijn haren kunnen wel wat extra verzorging gebruiken. Ook valt mijn haar wat uit. Dit heb ik altijd rond de wisseling van de seizoenen. Zelfde geldt voor mijn nagels. Die kunnen wel wat extra sterkte gebruiken.

New Nordic Hair Volume
Via een wedstrijd ontving ik een doosje met 30 pillen. Dit is precies een maand voorraad. Eén keer per dag bij een maaltijd, neem je één tablet in met een glas water. Ik moet zeggen: het zijn wel joekels van pillen! Ondanks de breekbreuk, krijg ik ze niet door midden. En dat zegt wel wat, want ik breek dagelijks medicatie in tweeën op mijn werk. Mocht je, net als ik, moeite hebben om grote pillen door te slikken, dan kan je ook de gummies nemen. Deze hebben dezelfde werking.


Mijn mening
Na een maand de New Nordic Hair Volume tabletten te hebben geslikt merk ik nog maar weinig effect bij mijn haren. Ik heb niet het idee dat mijn haren dikker of langer zijn. Bij mijn nagels merk ik wel wat effect: ze groeien nog sneller als normaal en zijn steviger als voorheen. Persoonlijk denk ik, dat als je echt effect wilt merken bij jouw haar, dan moet je deze tabletten langer slikken dan een maandje.

Heb jij al eens een product als dit gebruikt? 

Verkrijgbaarheid: de New Nordic Hair Volume tabletten zijn onder meer te koop bij Holland en Barrett. Een doosje met 30 tabletten kost rond de €25. Dit is genoeg voor één maand. En een doosje met 90 tabletten (genoeg voor 3 maanden) kost rond de €66.

17 opmerkingen:

  1. Nee, ik geloof nooit zo in dit soort producten. En jouw ervaring bevestigt dit idee ; )

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Sommige mensen zweren echt bij dit soort producten

      Verwijderen
    2. Ik vind het toch een beetje iets engs hebben, om iets te slikken voor je haren.... Mijn schoonvader heeft een soort olie waarvan hij meer haar zou moeten krijgen. Dat werkt eigenlijk ook niet.

      Verwijderen
  2. Ik ken het niet. Ik heb ook geverft haar wat niet zo tof is en ik heb een duur haarmasker gekregen. Nu uitproberen en er een blog over schrijven.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Nee heb nog nooit zo ets geprobeerd. Nu moet ik eerlijk zeggen ik ben geboren met lekkere bos haar met krullen, Groetjes Corrina

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Heerlijk toch?! Mijn haar is vooral heel dun van textuur

      Verwijderen
  4. Ik wist niet eens dat zoiets bestond, maar heb van mezelf al een dikke bos haas, dus dikker en steviger hoeft het echt niet te gaan worden.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Heerlijk toch?! Mijn haar is vooral heel dun van textuur

      Verwijderen
  5. Jammer dat je weinig effect merkt. Ik gebruik de hair gummies van Hairlust en ben daar erg over te spreken.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Uitgebreide review weer. Jammer dat je weinig effect merkt...

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je. Misschien bij langer gebruik dat ik dan wel resultaat zou hebben?

      Verwijderen
  7. Met gezonde en gevarieerde voeding kom je inderdaad al een heel eind

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Zelf zal ik het niet snel kopen. Jammer dat jezelf nog geen resultaat ziet.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Jammer dat het niet geholpen heeft. Sinds de overgang merk ik dat de conditie van mijn haar veranderd is. Mijn kapper zegt altijd dat als je verbetering wilt, je op zoek moet gaan naar oplossingen van binnenuit. Dus op zich sta ik wel open voor een pil of zo.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Dit nog niet maar wel al andere merken. Heb al meerdere keren haaruitval gehad en San wel dergelijke producten bijgenomen. Deed iets maar natuurlijk geen wonderen.

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Citytrip: dagje Parijs de voorbereidingen

Vorig jaar ben ik een midweek naar Parijs geweest. Dat was me zo goed bevallen, dat ik dit jaar terug wilde. Nu is het met de Olympische Sp...