donderdag 23 juli 2020

Preview: New Nordic Hair Volume


Hallo mooi, vol haar!
Het Scandinavische New Nordic introduceert een voedingssupplement voor mooi, volumineus en gezond haar. Hair Volume™ heeft een unieke formule die appelextract met procyanidine B2 combineert met biotine, koper en zink. De tabletten voeden de hoofdhuid en haarwortel van binnenuit en dragen zo bij tot de instandhouding van normaal haar. En voor hen die moeite hebben met het slikken van pillen, zijn er nu ook heerlijke GUMMIES verkrijgbaar voor het behoud van sterk, gezond en dik haar.

Sterk haar, sterk gevoel
Vol, mooi en gezond haar geeft je zelfvertrouwen een boost en laat je vrouwelijker voelen. Wanneer je graag lang en gezond haar wil laten groeien, is het belangrijk dat je weet hoe je het haar op de juiste manier verzorgt en voedt. Eetgewoonten spelen hierbij net zo’n belangrijke rol als de verzorging van het haar. We zijn allemaal verschillend als het om haargroei gaat. Er zijn veel verschillende haartypen en elk van deze typen behoeft verschillende hoeveelheden voedingsstoffen voor een optimale groei. Bijna de helft van alle Nederlandse vrouwen kleurt het haar – vaak met chemische middelen – wat kan bijdragen aan de beschadiging ervan.

Unieke samenstelling, klinisch bewezen
Hair Volume™ is ontwikkeld vanuit de wens om een product te creëren met een unieke samenstelling met onder andere biotine en zink; twee mineralen die bekend staan om hun vermogen om bij te dragen aan sterker haar en sterkere nagels. Een wetenschappelijk onderzoek naar New Nordic Hair Volume tabletten bevestigt de positieve effecten ervan. De dikte van het haar verbeterde bij de testpersonen in slechts twee maanden en het aantal nieuwe haren per cm2 was toegenomen. Zelfbeoordeling van het gebruik van Hair Volume™ onthulde dat 9 van de 10 vrouwen tevreden waren met het product en het zouden aanbevelen aan anderen (bron:
Klinisch Onderzoek Hair VolumeTM, Parijs, oktober 2018)

De gummies zijn yummie
Ideaal voor hen die moeite hebben met het slikken van tabletten: New Nordic Hair VolumeTM GUMMIES. De lekkere gummies dragen bij het behoud van dik, sterk en gezond haar. Procyanidine B2 en paardenstaartextract ondersteunen de haargroei en staan bekend om hun vermogen het haar van binnenuit sterk te houden. De gummies bevatten tevens biotine en zink, dat voedingsstoffen naar de hoofdhuid en haarfollikels brengt en zo bijdraagt aan het behoud van sterk haar. Slechts twee gummies per dag volstaan. De gummies bevatten geen kunstmatige smaak- of kleurstoffen
en zijn vrij van gluten, lactose en soja.

Aanbevolen dagelijkse dosering
Hair VolumeTM tabletten: 1 tablet per dag tijdens de maaltijd.
Hair VolumeTM GUMMIES: 2 gummies per dag, tijdens de maaltijd.

Overschrijd de aanbevolen dagelijkse dosering niet. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding en gezonde levensstijl.
Prijs en verkrijgbaarheid
New Nordic Hair Volume (30 tabletten): € 25,99
New Nordic Hair Volume (90 tabletten): € 66,85
New Nordic Hair Volume GUMMIES (60 stuks): € 22,61
New Nordic Hair Volume is verkrijgbaar bij ETOS, Holland & Barrett, G&W gezondheidswinkels,
DeOnlineDrogist.nl en newnordic.nl.

Het verhaal van New Nordic
New Nordic is een in Scandinavië gevestigd bedrijf met een unieke knowhow in medicinale planten. New Nordic is in 1990 opgericht door Karl Kristian Bergman Jensen. Het was zijn droom een bedrijf op te bouwen dat kruidenpreparaten zou ontwikkelen om vitaliteit én levensjaren toe te voegen aan ons bestaan. In 1992 voegde Marinus Blåberg zich bij het bedrijf als mede-eigenaar: het begin van een langdurige vriendschap en zakenavontuur. De New Nordic passie bestaat eruit om mensen over de hele wereld gezonder en beter te laten leven door het ontwikkelen van innovatieve, effectieve voedingssupplementen en cosmetica, vanuit de kracht van de natuur. En dat alles op een manier die niet alleen goed is voor mensen, maar ook voor de natuur zelf. Nagenoeg alle New Nordic producten worden geproduceerd in Scandinavië.


8 opmerkingen:

 1. Ik ben benieuwd naar je eigen ervaringen met die tabletten/ gummies. Het is nu wel heel erg commercieel geschreven. Wat vond je er zelf van, wat vond je zelf positief/ negatief?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat klopt dat het commercieel geschreven is, aangezien het een persbericht is ;) Heb deze nog niet kunnen testen

   Verwijderen
 2. Ik ben wel benieuwd hiernaar, niet zozeer voor mijn haar maar wel voor mijn zwakke nagels, die breken en splijten altijd...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Iets slikken voor mooi haar vind ik een beetje eng, maar mooi haar wil ik natuurlijk best wel : )

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Naar wat ik begrijp zijn het vitamines. Dat is niet schadelijk: het te veel aan vitamines scheidt het lichaam vaak zelf uit

   Verwijderen
 4. Ik zou geen pillen slikken om mooier haar te krijgen. Denk dat je ook met een gezonde levensstijl een heel eind komt.

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Preview: NYX Advent Kalender 2020

Als klein meisje kreeg ik elk jaar een chocolade advent kalender om af te tellen tot kerst. Elke dag een vakje open maken en een chocolaatj...