zaterdag 10 oktober 2020

Tessa's Colourful World is 2 jaar

Het is alweer 2 jaar geleden dat mijn beauty blog Tessa's Colourful World online is gekomen. Hoe het allemaal begonnen is, dat is hier terug te lezen. Het leek mij leuk om samen met jullie terug te blikken op mijn tweede jaar als beauty blogger. Lees je gezellig mee?

In mijn tweede jaar als beauty blogger heb ik weer met mooie merken samen gewerkt én ik heb ontzettend veel nieuwe merken leren kennen. In het einde jaar overzicht ga ik hier uitgebreid bij stil staan. Ook heb ik dit jaar veel andere beauty lovers leren kennen in binnen én buitenland. Daarom heb ik sinds kort ook een vertaal knop op mijn blog staan, zodat mijn buitenlandse beauty lovers mijn blog ook kunnen lezen.

De afgelopen maanden heb ik mezelf ontwikkeld als beauty blogger: niet alleen qua schrijven, maar ook qua product fotografie en flatlays (dit vind ik zo leuk om te doen). Dit is ook terug te zien in het aantal volgers en pageviews hier op mijn blog en op mijn Instagram account.  Ook zie ik een duidelijke ontwikkeling in hoe ik mijn make up aanbreng. Natuurlijk is er ruimte voor ontwikkeling. Je bent namelijk nooit uitgeleerd! 

Al vanaf dag 1 schrijf ik graag en veel over lipsticks en oogschaduw. Dat is nog niet veranderd! Wat wel veranderd is, is dat ik ook meer geschreven heb over blush en foundations. Ondertussen zijn er al meer dan 380 artikelen verschenen hier op mijn blog. En ik kan je vertellen, er staan nog heel veel leuke artikelen op de planning! Wil je daar niets van missen? Abonneer je dan op mijn blog. Dan krijg je elke keer een e-mail als er een nieuw artikel online is. Vergeet je dan niet om je aanmelding te bevestigen? Dit mailtje kan ook in jouw spam folder zitten.  Of je klikt op de volgen knop. Beiden zijn te vinden aan de rechterkant van mijn blog. Ook ben ik sinds kort te volgen op Bloglovin'

Ik ben benieuwd wat het komende jaar mij en mijn blog gaat brengen. Op naar 3 jaar Tessa's Colourful World


22 opmerkingen:

 1. Leuk om terug te kijken naar de ontwikkelingen die je blog mee heeft gemaakt. Gefeliciteerd met je tweejarig jubileum!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd met je jubileum! Wat vliegt de tijd hè? Op naar nog veel meer blogs vol beauty!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Van harte gefeliciteerd met je tweejarig bestaan. Leuk he als je zoveel plezier haalt uit je hobby en er ook nog eens anderen blij mee kunt maken. Ik wens je heel veel succes met je log en op naar het 3e jaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gefeliciteerd met het 2 jarig bestaan! 380 artikelen is wel heel veel, jeetje!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuk om te lezen dat je je echt ontwikkeld hebt als blogger

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat ontzettend leuk om zo terug te kijken naar je 2 jarige bestaan

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Proficiat met het 2-jarig bestaan van je blog en nog vele leuke blogjaren toegewenst!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Gefeliciteerd met je jubileum en al je artikels!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Gefeliciteerd! Twee jaar is een hele poos! Leuk dat je ons even meeneemt in je ontwikkeling!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Citytrip: Londen plannen

Afgelopen oktober ging ik al weer voor de tiende keer naar Londen en elke keer ontdek ik weer nieuwe plekjes en zijn er te gekke tentoonste...