maandag 26 oktober 2020

Make Up Zuster: Benefit wenkbrauwen

Benefit wenkbrauw producten reviewBenefit staat wereldwijd bekend om haar legendarische wenkbrauw producten. Ze hebben echt alles om er voor te zorgen dat jouw wenkbrauwen mooi in model blijven: van poeders tot potloden.  En van gel tot pomade. Welke wenkbrauw stijl jij mooi vind,   heeft er de juiste producten voor.  Weet je niet wat voor wenkbrauw stijl bij jou past? Dan kan je op de website van Benefit de Brow try on gebruiken. Of je gaat naar de Brow Bar waar ze je van advies kunnen voorzien door middel van browmapping

Ik heb van mezelf volle wenkbrauwen waar ik niet veel aan hoef te doen.  Meestal kam ik ze in model en that's it. Maar als ik een uitgebreide look maak, sla ik mijn wenkbrauwen natuurlijk niet over! Ik heb twee Benefit producten die ik dan gebruik; Gimme Brow+ en de Precisly, My  Brow Pencil. Voordat ik vertel hoe ik deze producten gebruik en ervaar,  vertel ik eerst wat Benefit over deze twee producten te zeggen heeft. 

Gimme Brow+
Review Benefit Gimme BrowGimme Brow+ gekleurde wenkbrauwgel bevat microvezeltjes die zich hechten aan de huid en de haartjes, en zo zorgen voor natuurlijk volume en definitie. Met het speciale, taps toelopende borsteltje kun je de gel eenvoudig en zonder vlekken aanbrengen. Poef... en dan verschijnen er op magische wijze vollere wenkbrauwen! Gimme Brow+ belooft de volgende dingen:
  • geeft volume, temt en kleurt de wenkbrauwen
  • is natuurlijk en opbouwbaar
  • is waterbestendig en langhoudend
Review Benefit Gimme Brow

De Gimme Brow+ zit in een zilver tube met roze en zwarte details. Het kammetje is klein en heeft de vorm van een kerstboom. Er zijn 10 kleuren. Ik heb zelf kleur 3: neutral light brown. Ik vind deze perfect bij mijn wenkbrauwen passen in de zomer. Voor de winter is deze kleur net iets te donker Deze kleur geeft net wat meer definitie.

Precisly, My  Brow Pencil 
Review Benefit Precisly My Brow PencilOh wauw... perfect gedefinieerde wenkbrauwen! Met dit ultra dunne wenkbrauwpotlood teken je natuurlijke hairstrokes & dunne streepjes die 12 uur lang op hun plek blijven zitten.* Een paar streepjes van deze gepigmenteerde, maar vervaagbare kleur en je wenkbrauwen zijn niet langer vormeloos en onverzorgd, maar opgevuld en strak! De Precisly, My Brow Pencil is:

  • Verkrijgbaar in full-size en mini
  • Ultra dun puntje dat je niet hoeft te slijpen
  • Ingebouwd wenkbrauwborsteltje
  • Waterproof wenkbrauwpotlood

Review Benefit Precisly My Brow Pencil
Precisly, My Brow Pencil ziet er uit als een zilveren pen. Ook weer met roze en zwarte details. Ik heb hiervan ook kleur 3. Er is een mini variant (deze heb ik) en een full-size. Bij de full-size zit aan de achterkant nog een spoolie om jouw wenkbrauwen mee te kamen. De mini heeft deze spoolie  niet. Het potlood heeft een draaisysteem. Dit vind ik erg handig, zo heb je nooit een puntenslijper nodig en is Precisly, My Brow Pencil de perfecte reisgenoot.


Wat ik als eerst doe, is mijn wenkbrauwen tekenen. Hoe je dat het beste kunt doen, kan je beste even op Youtube opzoeken. Ik kan het niet zo heel goed beschrijven. Vervolgens kam ik de haren in de goede richting. Daarna vul ik de lege plekjes,  voor zo ver die er zijn,  in met mijn  potlood. Tot slot gebruik ik de Gimmi Brow + om alles vast te zetten en wat extra volume te geven.  Als ik minder tijd dan wel zin heb, gebruik ik alleen Gimmi Brow +. Ik breng deze dan aan en blend ik met een kammetje de gel goed uit. 

Met al deze methoden heb je natuurlijke en/ of subtiele wenkbrauwen. In het verleden heb ik een keer pomade gebruikt,  maar dat was alles behalve een succes. Zowel qua aanbrengen als resultaat.  Zelfde geldt voor wenkbrauw poeders. Of het is dat ik er gewoon geen geduld voor heb. Dat kan natuurlijk ook. *knipoog* 

Wat is of zijn jouw favoriete wenkbrauw producten?

Verkrijgbaarheid. Beide producten zijn te koop bij geselecteerde filialen van Douglas en op hun webshop. Beide producten zijn even duur. De mini variant is €15,98 en de full-size is €28,35

22 opmerkingen:

  1. Ik epileer af en toe mijn wenkbrauwen maar ik gebruik geen poedwrs of andere make up voor de wenkbrauw.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Epileren is ook erg belangrijk voor een mooie wenkbrauw

      Verwijderen
  2. Ik kende dit merk nog niet maar ga er zeker naar kijken! Ik gebruik de minerale wenkbrauwpoeder van Creative Cosmetics.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. ik leer hier iedere keer weer bij ! wat een boel producten voor wenkbrauwen zeg!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik gebruik zelden wat voor mijn wenkbrauwen, maar wil toch graags eens iets van Benefit hiervoor proberen.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Het is niet het goedkoopste merk, maar wel een van de beste

      Verwijderen
  5. Wauw wat makkelijk zeg! Zal er eens voor gaan kijken

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Het is niet het goedkoopste merk, maar wel een van de beste

      Verwijderen
  6. Wat een aparte verpakking heel tof! Ik gebruik het niet maar die verpakking daar zou ik hem zo voor kopen

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik gebruik nooit wenkbrauwspullen eigenlijk. Ze zijn zo vol.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Eigenlijk dacht ik dat benefit een heel duur merk was maar als ik de prijzen zie dan valt dat enorm mee!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Sommige producten zijn wel wat prijzig, maar zo'n goede kwaliteit. Dat vind ik ook altijd erg belangijk

      Verwijderen
  9. Ik houd van mooie duidelijke wenkbrauwen. Helaas zijn ze steeds vager geworden sinds ik ouder ben! Heel irritant.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Vroeger kleurde ik ook mijn wenkbrauwen in.
    Verschillende producten heb ik uitgetest.
    Uiteindelijk ben ik overgestapt op het 'verven' van mijn wenkbrauwen.
    Daar ben ik direct een paar weken goed mee.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Ik heb nog volle wenkbrauwen maar ook deze worden heel langzaam grijs. Producten gebruik ik er niet voor.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Ik gebruik eigenlijk nooit wat voor mijn wenkbrauwen. Wel grappig om te zien dat de laatste jaren het hebben van volle wenkbrauwen steeds belangrijker is geworden. Het geeft je gezicht natuurlijk ook karakter, dus ik snap het wel. Misschien toch maar eens kijken naar wat producten.

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Ik heb sinds 2 weken mijn wenkbrauwen laten doen (ombre) maar dit kan wel van pas komen soms.

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Review: MAC Connect in Colour Future Flame

Een tijdje geleden heb ik een make up session gevolgd bij de MAC Pro Store in Amsterdam. Ik wilde graag leren om een smokey eye te maken (bi...