maandag 7 september 2020

Review: Mac Chili Lipstick

Review Mac Chili LipstickIn juni ontving ik een groot beauty pakket. Een van de producten die in dat pakket zat, was een hele mooie lipstick van MAC: Chili. Een bruine lipstick met een tikje oranje en rood. Perfect voor de herfst lijkt mij zo! Persoonlijk draag ik graag in de herfst donkere, warme kleuren. Deze lipstick past in mijn optiek daarom ook perfect bij de herfst!


MAC Chili Matte Lipstick
De MAC lipstick in de kleur Chili behoort tot de Matte Lipstick lijn. Matte lipsticks staan bekend om een goede houdbaarheid Zou dat ook geleden voor deze matte lipstick van MAC? Laat we dat gaan testen!

Review Mac Chili LipstickMaar als jullie ondertussen wel gewend zijn van mijn, vertel ik altijd eerst wat over de vormgeving van het product.  De MAC Chili lipstick komt in een langwerpig doos je van zwart karton. De bovenkant van het doosje is dezelfde kleur als de lipstick en op de deksel staat de naam en het nummer van de lipstick. In dit geval 602 Chili. Verder staat er in witte letters de gebruikelijke gegevens zoals merknaam, inhoud en de ingrediënten.

Review Swatch Mac Chili Lipstick
De lipstick zelf is zwart met zilveren accenten en lijkt qua vorm ene beetje op een kogel. Wanneer je de dop van de huls haalt, komt het zilver naar voren en op het draai gedeelte van de lipstick staat in zwarte letters MAC. Dan de lipstick zelf. Het is een mooie, warme kleur die ik het beste kan omschrijven als bruin met een tikje oranje en rood. De kleur doet mij denken aan een wandeling in een herfst bos. De lipstick kan je gemakkelijk aanbrengen en met de pigmentatie zit het ook erg goed. De lipstick dekt erg netjes. Een kopje thee met een koekje overleeft deze lipstick met gemak. Na mijn (vette) lunch moest ik de lipstick wel bijwerken: vooral in het midden was de lipstick vervaagd.

Mijn mening
De MAC lipstick in de kleur Chili vind ik een prachtige warme kleur die perfect is voor de herfst. De pigmentatie is erg goed. De houdbaarheid is wat minder, na de lunch moest ik mijn lipstick bijwerken. Maar ondanks dat, zou ik deze lipstick toch aanraden, want de kleur is zo mooi! MAC is geliefd onder vele beauty lovers, maar ik moet bekennen: dit is pas mijn tweede MAC lipstick! Maar daar zal vast en zeker verandering in komen!

Wat is jouw favoriete MAC lipstick?

Verkrijgbaarheid: De MAC lipstick in de kleur Chili is te koop bij Douglas (in geselecteerde filialen en online). Maar ook bij de website van MAC zelf en de Bijenkorf. De prijs ligt rond de €20 er is ook een mini Mac in deze kleur verkrijgbaar. Die kost rond de  €12

38 opmerkingen:

  1. wat een grappig bolletje is deze lipstick, kleurtje is ook wel leuk

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ben gek op rood, dit is echt mijn kleur!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Het is een prachtige warme kleur, heel mooi! Gek dat je weinig meer leest over de lipsticks van Mac, een tijd geleden was iedere blogger dol op hun lipsticks, nu weinig nieuws meer over Mac.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat is mij ook opgevallen. Terwijl het zo'n fijn merk is

      Verwijderen
  4. Rode lipstick vind ik altijd moeilijk om te kimen. Eenmaal thuis is de lipstick vaak te fel.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Een goede rode lipstick is inderdaad lastig om te vinden.

      Verwijderen
  5. Nee? Misschien heb je de perfecte rode tint nog niet gevonden. Ruby Woo schijnt iedereen goed te staan

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik heb hem sinds kort ook en vond hem mooier dan ik had verwacht! Mijn favorieten zijn Twig, Fast play en Hey, Frenchie!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Altijd op zoek naar de ultieme rode lipstick nu inderdaad Ruby Woo van Mac heb destijds een mini-versie besteld en is eigenlijk heel handig. De ultieme rode lipstick schijnt die van Ellis Faas te zijn maar er hangt ook een fors prijskaartje aan. Had ooit ook een mooie van Catrice maar helaas gaan de kleuren daar snel uit het assortiment.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ellis Faas lipsticks zijn inderdaad erg mooi. Dat is het nadeel van Catrice: veel producten blijven niet langer dan 1 jaar in de collectie

      Verwijderen
  8. Mooie kleur! Ik ben dol op de MAC mehr

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wow wat een mooie kleur. Het staat je goed. Ik heb deze ook liggen nu ga ik het ook gebruiken.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat een prachtige kleur! Ik hou enorm van de producten van mac. Deze komt op mijn wishlist

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Mooie kleur hoor! Het staat goed!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wat een mooie kleur, inderdaad heel herfstig!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. De kleuren gaan je goed. Ik ga wel niet zo snel lipstick gebruiken haha

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Wat een prachtig kleurtje en inderdaad perfect voor de herfst. Dit is ook een kleur die ik zelf zou dragen. Ik heb zelf geen producten van MAC, hoe bestaat dat voor een beauty lover.. hihi

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Wat een mooie kleur! Ik draag graag Mac lipsticks.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja he?! Ik heb nog niet zo veel MAC lipsticks, maar daar gaat nu zeker verandering in komen!

      Verwijderen
  16. Ik gebruik vaal zacht roze of oranje lipstick, het is maar net wat ik aan heb.

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Een mooie kleur, al hou ik meer van nude. Mac vind ik altijd fijne producten hebben

    BeantwoordenVerwijderen
  18. nou dat is een heel mooi kleurtje rood en een heel mooie huls...20 euro vind ik dan wel weer veel..maar wie weet misschien doe ik eens gek

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Ik heb deze ook en vindt het zo'n mooie kleur! Mijn favorieten zijn Hey! Frenchie & Twig.

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Ik heb laatst mijn eerste 2 Mac lippenstiftjes gekocht, ben er heel blij mee. Ik vind deze ook heel mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  21. ik verkies eerder bessenkleuren boven rood. ik denk dat ik zelfs geen rood in mijn stash heb

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Ik vind de kleur mooi ik hou wel van een apart kleurtje!

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Review: MAC Connect in Colour Future Flame

Een tijdje geleden heb ik een make up session gevolgd bij de MAC Pro Store in Amsterdam. Ik wilde graag leren om een smokey eye te maken (bi...