woensdag 30 september 2020

Make Up Memories: Maybelline Great Lash Mascara

Aan welk make up product denken jullie als ik zeg: fel groene dop en fel roze tube. Waarschijnlijk zal het de Great Lash Mascara van Maybelline New York zijn. Ik weet vrijwel zeker dat elke beauty lover wel eens deze iconische zwarter dan zwart mascara heeft gebruikt. Zo ook ik. Maar dat was toen ik nog studeerde. En dat is al weer een hele tijd geleden. Hoog tijd om deze ware klassieker weer te herontdekken. En zou de slogan Maybe she is born with it, maybe it's Maybelline nog steeds van toepassing zijn op de Great Lash Mascara? Tijd om daar achter te komen!
review Maybelline Great Lash Mascara

Maybelline New York Great Lash mascara 
review Maybelline Great Lash MascaraVoordat ik vertel wat ik wat ik van deze mascara vind, lijkt het mij leuk om te kijken naar de geschiedenis van deze klassieker onder de mascara's! Het verhaal van Maybelline New York Great Lash Mascara begint in Amerika in 1971. In dat jaar zag het icoon het levenslicht. Al snel werd het de best verkochte mascara ter wereld! Hoe dat komt? De Great Lash Mascara belooft volume, langere, vollere én dikkere wimpers. Dat klinkt erg goed, niet waar? Wist je dat de eerste gekleurde mascara van Maybelline New York een blauwe Great Lash Mascara was? Nog steeds is dit een van de meest geliefde mascara's die Maybelline in het assortiment heeft zitten. En ik kan jullie vertellen, dat zijn er aardig wat! Maar liefst 21 soorten mascara's heeft Maybeline te koop! 

Ik kon me herinneren dat ik dit ook de beste mascara ooit vond toen ik nog studeerde. Nu moet ik er wel bij vertellen dat ik toen alleen deze mascara gebruikte en nooit een andere. Ik ben daarom ook erg benieuwd hoe ik deze mascara nu gaan vinden. Zou die net zo fijn zijn als mijn huidige favoriet


review Maybelline Great Lash Mascara De borstel van de Great Lash Mascara heeft qua vorm wel wat weg van een kerstboom: van onderen breed, van boven smal. De mascara brengt gemakkelijk aan, maar ik vind niet dat de mascara zijn belofte waar maakt: volume, langere, vollere én dikkere wimpers? Nee, ik ziet dit niet terug bij mij. Of dat aan de mascara ligt of aan mijn wimpers durf ik niet te zeggen.

Mijn mening
Zie jij op welke wimpers in de mascara heb aangebracht
Het was leuk om de Great Lash Mascara van Maybelline weer eens te proberen. Maar eerlijk gezegd vond ik het geen succes. Deze mascara deed vrijwel niets voor mijn wimpers.

Verkrijgbaarheid: de Great Lash Mascara van Maybelline is bij vrijwel alle droisterijen te koop voor €8,99

35 opmerkingen:

  1. De kleur is erg Dolly Dots, leuk! Jammer dat de mascara niet doet wat het zegt.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik probeer altijd verschillende mascara's uit. Degene die mij tot nu toe het beste is bevallen is van babyliss

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hier nog iemand. Mijn top 3 is eyeconista van Catrice, Liftscara van NYX en Lash Goals van Olcay Gulsen Beauty

      Verwijderen
  3. Ah ja, deze ken ik wel! Gebruikte ik vroeger altijd.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik zit te turen naar de foto maar ik kan eigenlijk niet goed zeggen op welk oog de mascara zit.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. ik woon onder een steen, een steen zonder spiegel, ik kan niet anders meer dan het eerijk toegeven: ik had hier nog nooit van gehoord..Maar nu gelukkig wel :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Jammer dat hij weinig deed voor je wimpers...ik gebruik altijd die van essence..budgetproof en fijn

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Volgens mij heb ik die ook al eens geprobeerd, de verpakking komt me zo bekend voor. Maar is al weer een tijdje geleden en ik kan me het resultaat niet meer zo goed herinneren.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Het zou best goed kunnen denk ik, aangezien deze mascara er al jaren is

      Verwijderen
  8. Het is inderdaad echt een iconische mascara, iedereen heeft hem wel eens gebruikt!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Jammer dat het resultaat van de mascara zo tegenvalt! Zelf kan ik niet meer zonder mijn wimperextensions.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Die roze flesjes met groene dop ken ik al van toen ik 15 was. En dat is intussen toch al 20 jaar geleden. Grappig dat dit nog steeds bestaat en niet is veranderd...

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Heb m ook wel eens geprobeerd. Heb ik eindelijk een goede gevonden is die nu uit het assortiment. Ben nog steeds op zoek naar een betaalbare en fijne mascara. Vallen er toch weer heel wat tegen. Deze great lashes hoef ik dus niet opnieuw te proberen, dank voor de tip.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Wat is je favoriet? Op mijn blog staan veel reviews over budget vriendelijke mascara's

      Verwijderen
  12. Ik gebruik de donkerblauwe met gouden letters van Maybelline altijd. Ik probeer eigenlijk niet snel iets nieuws. Saai he? ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  13. het is eigenlijk ook niet vreemd dat het resultaat tegenvalt. Wij zijn anno nu immers aan veel betere mascara's gewend. Wel leuk dat je dit product weer uitgeprobeerd hebt.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat is absoluut zo! Vroeger had je een handje vol mascara's. Nu schappen vol

      Verwijderen
  14. Gelukkig ben ik niet de enige die er zo overdenkt

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Wat jammer dat deze niet veel voor je wimpers doet. Ik gebruik de falsies van maybelinne en die heeft een mooi resultaat

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Wat jammer dat deze mascara niet aan je verwachtingen voldeed!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Gelukkig zijn er nog genoeg andere mascara's die wel aan mijn verwachtingen voldoen

      Verwijderen
  17. Deze heb ik ook een keer gekocht en apart dat je vaak andere herinneringen hebt aan een product. Toen vond je iets geweldig en later ken je weer zoveel andere merken die heel goed zijn!Ik herken het!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Het komt denk ik ook dat toen der tijd niet zo veel soorten mascara's bestonden als nu

      Verwijderen
  18. Aangebracht op je linkeroog op de foto? Maar inderdaad. Je ziet het niet heel goed. En is het zo lang geleden van de mascara? Man, wat gaat de tijd hard. Ik heb veel favorieten, Pupa, LOOkX en bovenaan de Hypnôse Drama van Lancôme. Oprecht de beste. Al zijn het wel heel andere prijzen dan.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Goed gezien! Die jij noemt heb ik (nog) niet geprobeert.

      Verwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Review: MAC Connect in Colour Future Flame

Een tijdje geleden heb ik een make up session gevolgd bij de MAC Pro Store in Amsterdam. Ik wilde graag leren om een smokey eye te maken (bi...