maandag 6 juli 2020

Review: I.Myss Natural Mask Collagen

Review I.Myss Natural Mask CollagenIk hoor heel veel positieve verhalen over K-Beauty. Of te wel: make up en huidverzorging uit Korea. Toen ik laats bij de Amazing Oriental Supermarkt was en ik Koreaanse gezichtsmaskers zag, moest ik er natuurlijk eentje meenemen om te testen! Ik koos voor 韩国胶原面膜. Gelukkig stond er ook een Engelse naam op de verpakking: I.Myss Natural Mask Collagen. Dit is masker nummer 3 uit de lijn. Benieuwd hoe ik dit masker ervaren heb? Lees dan vooral verder!


I.Myss Natural Mask Collagen
Op de website van Amazing Oriental wordt het I.Myss Natural Mask Collagen als volgt omschreven:
Natuurlijke Collageen Gezichtsmasker. Kwaliteits masker voor alle huid-types, verrijkt met vitaminen en natuurlijke ingredienten om uw gelaat gezonder en schoner te houden door het aanbrengen van de juiste mineralen en voeding in uw huid.


Review I.Myss Natural Mask Collagen
Dat klinkt goed dacht ik zo! Wat mij als eerste opviel toen ik het masker uit de verpakking haalde, was dat er heel erg veel serum op het masker en in de verpakking zat. Toen ik het masker voorzichtig uit de verpakking had gehaald en op mijn gezicht had gelegd, merkte ik dat het masker niet erg prettig zat: het masker paste niet goed. Het is voor mij te klein, vooral de uitsparing rondom de ogen was te klein. Je moet het masker 15 tot 20 minuten laten zitten op het gezicht. Na 15 minuten gleed het masker van mijn gezicht. Voor mij het teken om het masker af te halen. Op het masker zelf zat vrijwel geen serum meer. Maar op mijn gezicht daarin tegen! Daar zat nog heel veel serum. Ik besloot het overgebleven serum zachtjes in te masseren op mijn gezicht en hals. Toen ik daar klaar mee was, duurde het nog een lange tijd eer dat het serum goed was ingetrokken. Toen het serum eenmaal ingetrokken was, voelde mijn huid wat trekkerig aan. Maar ook vooral kleverig. Dat vond ik niet prettig. Ik had dit masker 's avonds aangebracht (ik gebruik altijd mijn maskers in de avond) en toen ik de volgende ochtend mijn gezicht ging reinigen, was het wattenschuifje helemaal viel. Het zat vol met pluisjes van mijn dekbed. Mijn huid voelde hetzelfde aan als voordat ik het masker had aangebracht.

Mijn mening
Ik denk dat jullie wel al doorhebben wat mijn mening over het I.Myss Natural Mask Collagen is! Ik ben er geen fan van. De grootste reden hiervoor is dat mijn gezicht na gebruik zeer kleverig aanvoelt en dat ik totaal geen verschil heb gemerkt in mijn huid nadat ik het masker heb gebruikt. Ik zal deze daarom ook niet meer kopen.

Wat zijn jullie aanraders op het gebied van K-Beauty?

Verkrijgbaarheid: Het I.Myss Natural Mask Collagen is te koop bij Amazing Oriental Supermark voor €1,06

20 opmerkingen:

  1. Ik ken het merk niet, maar ik ben ook niet iemand die gezichtsmaskers gebruikt. Als ik er ooit aan wil beginnen zal ik deze maar overslaan denk ik ;)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Mocht je met maskers willen beginnen, dan raad ik de maskers van de DM aan

      Verwijderen
  2. Ai dat is niet zo fijn dat je gezicht naar de hand zo plakkerig aanvoelde. Ik gebruik geen beauty producten behalve make-up dus kan je denk ik niet helpen.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik ben hier helemaal niet bekent mee. Ik ken K- pop ;) dat vind ik al heel wat haha! Nee hoor maar zo zie je dat producten ook flink tegen kunnen vallen, maar gelukkig koste het niet heel veel, dan kan je het prima proberen.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik ben niet zo’n maskermens. En deze lijkt me inderdaad niet ideaal om mee te beginnen.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Mocht je met maskers willen beginnen, dan raad ik de maskers van de DM aan

      Verwijderen
  5. Dit klinkt inderdaad niet fijn. Ik ben nog niet heel erg bekend met K-beauty (en de prijs moet niet iets zeggen over het product, maar dit is ook wel een laag bedrag moet ik zeggen). Toevallig had ik gisteren een sheetmask opgedaan van een merk waarbij de pasvorm echt ideaal was. Zijn er eigenlijk K-beauty merken waarbij de pasvorm ook is aangepast voor bijvoorbeeld Europese vormen? Wat groter bedoel ik dus?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Welk masker was dat? Dat durf ik niet te zeggen, dit is het eerste K-beauty product dat ik getest heb

      Verwijderen
  6. Een kleverig gezicht is niet bepaald het resultaat waar je naar zoekt met een maskertje...

    BeantwoordenVerwijderen
  7. ik ben gek op maskers. wat jammer dat deze zo tegengevallen is

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Een kleverig gezicht is wel echt een no go... wat jammer!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Reacties
    1. Ik vind het echt lastig om fijne gezichtsmaskers te vinden voor mijn droge en gevoelige huid

      Verwijderen
  10. Ik heb ook heeel veel maskers van dit merk bij amazing oriental gekocht. Ik vind het wel verschillen met deze lijn! Vind de vitamin en pomegranate geweldig, maar de pearl viel mij tegen. Had hetzelfde als wat jij had; plakkerig gevoel. De volgende keer kun je het een beetje eraf vegen, zodat het niet overtollig is. Ik trek hem aan de onderkent bij de snee aan zodat het past, want ja, Koreanen hebben over het algemeen een kleiner gezicht:). Ik heb nu hongcho opgedaan en die is ook ietsje minder.

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Review: MAC Connect in Colour Future Flame

Een tijdje geleden heb ik een make up session gevolgd bij de MAC Pro Store in Amsterdam. Ik wilde graag leren om een smokey eye te maken (bi...