maandag 27 juli 2020

Review: Iconic London Prep Set Glow Spray

Review Iconic London Prep Set Glow SprayEen van mijn favoriete Britse beauty iconen (Rachel Leary) is dol op bronzers en glow. Ik was daarom ook super blij dat ik via een wedstrijd op Instagram de Prep-Set-Glow van Iconic London gewonnen had. Zou de bronzing glowy look ook wat voor mij zijn? Let's find out!


Iconic London Prep Set Glow Spray
Op de site van Iconic London wordt het volgende over de Prep-Set-Glow gezegd:
Review Iconic London Prep Set Glow SprayIt's time to get glowing! Prep-Set-Glow is a gorgeous hydrating mist that feels refreshing and contains light reflecting properties that leaves the skin with ICONIC's glow. This stunning multi-use spray can be used to prep the skin before applying make-up, set a finished look or add a radiant gloss to a bare face and it's 100% Vegan. This wonder spray has extracts of cucumber and chamomile which will give you a stand out gloss. If that isn't enough its also rich in Antioxidants, Green Tea and Vitamin E which helps to condition your skin and not forgetting caffeine which can aid in combatting dark circles around your eyes. This hero product is going to leave your skin revitalised and glowing.  GLOW: A beautiful bronze glow to bring a more sun kissed gloss to any skin tone.


Review Iconic London Prep Set Glow Spray
Wie wil dat nu niet, zo'n mooie bronzing glow?! De Prep-Set-Glow zit in een transparante fles waarop in zwarte letters Iconic London en Prep-Set-Glow staat. Op de achterkant van de flacon staat hoe je de spay moet gebruiken (heel belangrijk: de fles goed schudden voor gebruik) en de ingrediënten. De dop van de flacon is ook zwart. De spray zelf is doorzichtig en beetje rood/bruin/oranje-achtig. Op de bodem van de fles liggen kleine bruine glitters. Om de glow te krijgen waar ze het over hebben, is het belangrijk dat je de fles goed schud. Je zal dan zien dat de doorzichtige vloeistof langzaam verandert in een mooie bronzer in sprayvorm! Wanneer je op de spray knop drukt, komt er een fijne mist uit. Let wel goed op waar je sprayt, want de spray is echt bruin. Het zou zonde zijn als het op kleding of meubels komt. Je krijgt inderdaad een mooie glow. Persoonlijk is deze glow voor mij net iets te donker. Mijn huid is vrij bleek. Misschien als ik wat meer in de zon gezeten heb en wat meer kleur in mijn gezicht heb, zal de Prep-Set-Glow  spray van Iconic London mij mooier staan. Wat ik fijn vind aan de Iconic London Prep Set Glow Spray zijn de verzorgende ingrediënten zoals groene thee en vitamine E. Je krijgt dan niet alleen een mooie look, maar ook letterlijk en figuurlijk een verzorgde look!

Mijn mening
Review Iconic London Prep Set Glow SprayIk vind de Iconic London Prep Set Glow Spray erg mooi. Het geeft jouw huid een prachtige bronzing glow die perfect is voor de zomer.

Gebruik jij in de zomer ook graag een spray met (al dan niet) subtiele glitters voor een glowy look?




Verkrijgbaarheid: de Iconic London Prep Set Glow Spray is te koop via hun eigen website voor €27. Je hebt dan een flacon met een inhoud van 120 ml. Meer dan genoeg om de zomer mee door te komen!

20 opmerkingen:

  1. Ik droom nog steeds van een strandvakantie op bv. de Maladiven.. Enh dan 's avonds zo een prachtige glowing spray gebruiken..Maar in Nederland kan het natuurlijk ook mits die zon weer eens terugkomt! Mooi product!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb in het verleden weleens zo'n spray gebruikt, maar vond het nooit echt mooi lijken, of ik deed het niet goed, dat zou ook nog kunnen hoor.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Bij een spray als deze is het belangrijk om eerst heel goed te schudden en gelijkmatig te sprayen

      Verwijderen
  3. Die spray's zien er bij mij nooit mooi uit! Goed geschud of niet waarschijnlijk omdat ik normaal echt heel wit ben zoals casper het spookje

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat zou goed kunnen. Ik kan deze ook alleen gebruiken als ik een sun kissed skin heb.

      Verwijderen
  4. Ik heb wel eens zo'n spray gebruikt, maar ik kreeg vooral bruine vlekken. Daardoor ben ik helaas niet zo enthousiast over dit soort producten. Al heb ik waarschijnlijk zelf iets niet goed gedaan, haha!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat is jammer. Misschien te veel gebruikt of van te dichtbij gespoten?

      Verwijderen
  5. Ik kreeg echt hele lelijk vlekken..dus niks voor mij helaas

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat is jammer. Misschien te veel gebruikt of van te dichtbij gespoten?

      Verwijderen
  6. ik vind het zo knap dat jij zoveel weet te schrijven over make/up. Echt ik zou na 10 zinnen niks meer weten

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Best prijzig zeg maar als het een goed product is, is het meestal het geld wel waard. Ik gebruik zelf dit soort producten eigenlijk niet.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Voor mij is zo'n spray echt een must, anders blijft mijn make up niet de hele dag mooi zitten

      Verwijderen
  8. Ik gebruik dit soort producten eigenlijk nooit

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Het is een relatief jong Brits merk

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ja daar houd ik enorm van, zeker in de zomer!

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Citytrip: dagje Parijs de voorbereidingen

Vorig jaar ben ik een midweek naar Parijs geweest. Dat was me zo goed bevallen, dat ik dit jaar terug wilde. Nu is het met de Olympische Sp...