woensdag 15 juli 2020

Review: Benefit Galifornia Blush

Review Benefit Galifornia BlushTijdens de lockdown hield Benefit twee keer per week een mini workshop op Instagram. Tijdens een van die workshops kwam de Galifornia blush voorbij. Toen ik die blush zag, wist ik dat ik die wilde hebben. En lucky me: ik kreeg deze blush voor mijn verjaardag!


Benefit Galifornia blush
Laten we eerst eens kijken wat Benefit over de Galifornia blush te vertellen heeft: De nieuw GALifornia gouden roze blush van Benefit is zonnig en fun! Het is een mix van felroze en glanzend goud; de warme gloed van de Californische zon in een doosje. De typerende GaliforniaDreamin’ geur bevat roze grapefruit & vanille. Inclusief een speciale ronde blushkwast om de blush zachtjes aan te brengen en uit te vegen. Ze omschrijven de kleur van de blush als goud roze. Persoonlijk vind ik de kleur meer perzik roze met een gouden overspray. De illustratie op het doosje is  geïnspireerd op vintage Californische surfmeiden. De blush is te koop in twee formaten: normaal met 5 gram en de mini met 2,5 gram. Ik heb zelf de mini, aangezien je behoorlijk lang doet met een blush.

Review Benefit Galifornia BlushZoals jullie weten ben ik dol op leuke namen en prachtige verpakkingen. De Galifornia blush van Benefit heeft beiden. De naam is een samentrekking van de worden gal (wat meisje betekend) en Californië (de Amerikaanse staat waartoe San Fransico behoord, de thuishaven van Benefit). De verpakking is oogstrelend. De verpakking is, zoals ik gewend ben van Benefit, vierkant en van karton. Het doosje heeft een magneet sluiting. Op de deksel is een vrouwengezicht afgebeeld. Deze vrouw draagt een grote zwarte zonnebril. In de zonnebril staat in gouden letters de naam van de blush. De haren van de vrouw zijn roze, goud, licht blauw, oranje en met en kleine bloem. De haren lopen door op het doosje en veranderen in mooie licht blauwe golven van de zee. Wanneer je het doosje open maakt, zie je een kleine spiegel. Dat vind ik altijd prettig, omdat ik vaak mijn make up mee onderweg neem.  Ook zit er een kleine kwast bij. Benefit doet altijd kleine kwastjes bij hun poeders, zodat je hun product gelijk kunt gebruiken. Normaal ben ik nooit zo van de kwasten die bij een product zitten, vaak zijn de haren van deze kwasten hard. Maar dat is bij deze kwast niet het geval. De blush zelf heeft een mooie imprint van een hippie's zon. Over deze zon is een gouden spray gespoten. Een keer met de kwast over de blush en de spray is weg.

Swatch Benefit Galifornia Blush
Bovenaan is de harde swatch
eronder is de uitgeblende swatch

De blush ziet er in het doosje best fel uit, maar eenmaal aangebracht op de huid, is de blush subtiel. Je kunt de blush ook gemakkelijk opbouwen. Galifronia blush heeft een zoete, niet al te overheersende geur. Hierdoor krijg ik gelijk een zomers gevoel. De blush brengt gemakkelijk aan en heeft vrijwel geen fall out. Je zou deze blush ook mooi als een subtiele oogschaduw kunnen gebruiken.


Mijn mening
Ik vind de Galifornia blush van Benefit een aanvulling op mijn blush collectie. De pigmentatie is goed, de kleur is goed op te bouwen en er is weinig fall out. Plus de verpakking is erg tof.

Heb jij de Galifornia blush van Benefit al in jouw collectie?






Verkrijgbaarheid: De Galiforina blush van Benefit is te koop bij Douglas. Ze hebben een normaal formaat van 5 gram die kost €36,10 en een miniformaat (die ik heb) van 2,5 gram voor €19,07


19 opmerkingen:

  1. Ik vind het doosje echt geweldig! Make-up gebruik ik niet, maar het doosje vind ik mooi.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Benefit staat bekend om de geweldige verpakkingen. Een hoog verzamel gehalte....

      Verwijderen
  2. Wat een toffe verpakking! Alleen daarvoor zou ik het al willen kopen.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja he?! Benefit staat bekend om de geweldige verpakkingen. Een hoog verzamel gehalte....

      Verwijderen
  3. Wat een leuke blog! Ben steeds meer aan t oefenen met make-up dus handige weetjes voor n make-up-leek zoals ik ❤️🍀☺️

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je. Als je nog wat meer tips wilt, je mag me altijd een berichtje sturen

      Verwijderen
  4. Ja, ik gebruik het natuurlijk ook niet maar inderdaad, het doosje en de blush zelf zijn tof. Een beetje hippie-achtig.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Benefit staat bekend om de geweldige verpakkingen. Ze komen uit San Francisco

      Verwijderen
  5. Ik ken dit merk niet, maar alleen al voor de verpakking zou ik het zo kopen. Ik ben dol op San Francisco :) en vind dit zo gaaf! De kleur ziet er ook erg mooi uit!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Benefit staat bekend om de geweldige verpakkingen. Het merk bestaat al sinds de jaren '70

      Verwijderen
  6. Wat een mooie highlighters, alleen de verpakking lijkt me gevoelig.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ondanks dat de verpakking van karton is, is deze erg stevig

      Verwijderen
  7. Help! Had ik je al gefeliciteerd! Anders bij deze dan! (mijn hoofd loopt over en ben de laatste dagen zo suf van de medicijnen)
    Wat een prachtig doosje, ik denk direct aan de Beach Boys en de Mama's and the Pappa's...of hoe heette zij ook alweer?
    Prachtige blush, daar ga je nog veel plezier van hebben!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je wel. Volgens mij had je mij al gefeliciteerd. Ja, ik weet welk nummer je bedoelt.

      Verwijderen
  8. Deze blush is héél lang favoriet van mij geweest!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ik gebruik nooit blush, alleen bronzer en highlighter, al moet ik toegeven dat deze blush wel heel erg mooi is!

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Review: MAC Connect in Colour Future Flame

Een tijdje geleden heb ik een make up session gevolgd bij de MAC Pro Store in Amsterdam. Ik wilde graag leren om een smokey eye te maken (bi...