woensdag 17 juni 2020

Merk in de Spotlight: Deborah Milano

Al meer dan 50 jaar maakt Deborah Milano schoonheid toegankelijk en betaalbaar voor alle vrouwen. De combinatie van de mooiste kleuren, focus op kwaliteit (gewaarborgd door de eigen onderzoekslaboratoria), opvallende verpakkingen, aandacht voor details en de onmiskenbare Italiaanse flair maakt Deborah Milano tot een uniek en toegankelijk merk.

Deborah Milano's missie is om elke vrouw zich een Every Day Diva te laten voelen, ondanks alle hectiek van het moderne leven en de druk om alle verplichtingen omtrent gezin, werk, vrienden en vrije tijd te managen. Deborah Milano geeft een cover-girl look aan deze onafhankelijke, levendige en altijd verleidelijke vrouw die haar schoonheid wil benadrukken, maar haar eigenheid wil bewaken.

Mijn beste vriendin noemt mij altijd Diva als ik een volledige make up look op heb. Ook herken ik mezelf in de omschrijving die Deborah Milano heeft van een cover-girl look. Benieuwd welke producten Deborah Milano g allemaal heeft? Lees dan vooral verder!


PERFECT BASE
Een Every Day Diva make-up look begint met een egale basis. Of je nu houdt van een subtiele, dewy look of voor een full coverage dekking, Deborah Milano has got you covered! We zetten twee van Deborah's beauties in de spotlights. 

MEDIUM DEKKING
Deborah Milano FoundationDe 24Ore Nude Perfect Foundation is een super lichte, hydraterende foundation die een effectieve verzorging voor de huid combineert met een medium, opbouwbare dekking. Geeft een natuurlijke dekking die de gehele dag perfect blijft zitten. (€16,95)



Deze foundation lijkt mij erg fijn voor mijn droge huid, zeker omdat deze foundation hydraterend is en de huid verzorgd. Ook hou ik persoonlijk van een medium dekking.

Deborah Milano Foundation

HOGE DEKKING
Deborah Milano FoundationDe 24Ore Extra Cover Foundation is een 2-in-1 foundation & concealer met een hoge dekking om zo puistjes, kleine littekens en andere oneffenheden volledig te camoufleren. Deze high-performance foundation heeft een matte finish en is perfect voor de gecombineerde tot vette huid.(€15,50)

Dit is altijd handig: concealer én foundtion in één. Zo te lezen is deze niet geschikt voor mijn droge huid.

Deborah Milano Foundation









VOLUME & GLANS
Deborah Milano Volume Vinyl LipstickDe Volume Vinyl Lipstick geeft de lippen een direct vollere uitstraling door een intense glans en onweerstaanbare kleurafgifte te combineren in een vloeibare lipstick. De formule is langhoudend, plakt niet en voelt comfortabel aan op de lippen. Hydrateert en beschermt de lippen gedurende de dag. (€11,75)

Als ik dit zo lees, word ik als lipstick junkie erg enthousiast. De kleuren zien er ook prachtig uit en de verpakking erg chic! De kleuren zijn ook erg mooi voor de zomer. Welke ik het mooiste vind? Ik kan niet kiezen, ze zijn allemaal prachtig!

LASHES
Deborah Milano MascaraWe all know it's true: de wereld is verdeeld in twee kampen. Aan de ene kant heb je "team haartjes" en aan de andere kant team "rubberen/siliconen borstel". Uiteraard biedt Deborah Milano voor ieder wat wils. Tijd voor onze favorieten.

Deborah Milano Mascara24Ore Instant Maxi Volume is de mascara van Deborah Milano voor onmiddellijk extreme volume! De rijke textuur zorgt direct vanaf het eerste gebruik voor onmiddellijk extreme volume, van de wimperaanzet tot het uiteinde van de wimperhaartjes. De hyper gepigmenteerde textuur geeft een intens, langhoudende, zwarte kleur zonder te vlekken of klonteren. (€11,95)

Dat klinkt veel belovend. Ik hou er altijd van als mijn wimpers wat extra volume hebben.

Deborah Milano MascaraDe Dangerous Curves Mascara levert extreme volume en extra krul van aanzet tot punt. Door de formule vol microvezels krijgen de wimpers intense volume en dankzij de nieuwste generatie polymeren worden de wimpers langdurig mooi gekruld en verlengd. Dankzij het speciale elastomeren borsteltje met 2-zijdige boogvorm krijgen de wimpers extra volume en extra krul.(€12,50)

Deze is echt wat voor mij. Vanwege mijn slechte zicht, vind ik het lastig om een wimperkrultang te gebruiken. Met deze mascara is zo te lezen een wimperkrultang overbodig! Ik ben benieuwd!


Deborah Milano bronzerBRONZER
De 24Ore Bronze bronzingpoeder is een bronzer voor het creëren van een matte, sunkissed glow. Het zijdezachte micropoeder is zeer gemakkelijk te blenden en op te bouwen en is waterbestendig. Met SPF 15. (€10,95)

Bronzers, ik hou er van. Perfect om een sunkissed skin te creëren wanneer je niet in de zon kan! Vooral in de winter gebruik ik bronzers om een beetje een gezonde kleur op mijn gezicht te krijgen! De vormgeving van deze bronzer vind ik ook erg mooi, mede door de bijzondere vorm van de verpakking en de imprint in de bronzer zelf.
Deborah Milano bronzer










BROWS IN SHAPE
Deborah Milano heeft een mooie lijn wenkbrauw producten. Het product dat mij het meeste aanspreekt is de Brow Mascara:  De 24Ore Brow Mascara is een intens gepigmenteerde wenkbrauw mascara, verrijkt met vezels om op een natuurlijke wijze de wenkbrauwhaartjes meer volume te geven. De gelachtige textuur brengt daarnaast de wenkbrauwen in vorm en fixeert deze. Dankzij het kleine borsteltje kan de gel met precisie worden aangebracht. (€8,95) 

Mijn mening
Jeetje, wat een mooie producten heeft Deborah Milano. Ze hebben echt alles om een All Day Diva Look te maken! Welk product of producten spreken jou het meeste aan?

21 opmerkingen:

  1. Ik moet nodig een andere mascara dus die spreken mij zeker aan. Wat ik nu heb bevalt me niet, deze naar eens uitproberen

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ken het merk nog niet, maar t ziet er niet verkeerd uit. Best ok prijsjes ook.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik ben echt verbaast dat ik nooit van haar heb gehoord, ik ben echt wel in de make-up maar ken haar niet. Ik vind de wenkbrauw producten erg mooi.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Mascara is het enige wat ik gebruik...dus die ga ik uittesten

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Kreeg deze ook in de e-mail, ben erg benieuwd naar de producten. De foundations van DM schijnen echt the bomb te zijn :D

    BeantwoordenVerwijderen
  6. ik kan ook wel eens een nieuwe mascara gebruiken..

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik ken dit merk nog niet. Ziet er goed uit.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Al meer dan 50 jaar! Dat is een hele tijd zeg. Dan heeft het zijn sporen wel verdiend.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ik ken het merk nog niet de kleuren zijn wel mooi en de prijzen ok misschien eens uitproberen

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Binnenkort komen er een aantal reviews van dit merk online, waaronder mascara, foundation, bronzer en de lipstick

      Verwijderen
  10. Ik gebruik alleen een potlood en mascara maar ik ken het merk niet

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dit was ook mijn eerste kennismaking met dit mooie merk

      Verwijderen
  11. Wat leuk, ik ken dit merk niet! En ben je tevreden over de verschillende producten?

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Review: MAC Connect in Colour Future Flame

Een tijdje geleden heb ik een make up session gevolgd bij de MAC Pro Store in Amsterdam. Ik wilde graag leren om een smokey eye te maken (bi...