woensdag 6 mei 2020

Review: Bling Boss Jaclyn Hill X Morphe

Bling Boss Jaclyn Hill X MorpheVorig jaar september heb ik een city trip naar Liverpool gemaakt. Je kan er erg goed make up shoppen. En dat heb ik toen ook goed gedaan. Een van mijn aankopen was het Bling Boss palette, een samenwerking tussen Morphe en beauty Youtuber Jaclyn Hill. Nu moet ik bekennen: ik had nog nooit een Youtube filmpje van haar gezien. Ik kocht dit palette vanwege de prachtige kleuren. Benieuwd welke kleuren er in dit palette zitten? Lees verder en je komt er achter!

Bling Boss Jaclyn Hill X Morphe
Bling Boss Jaclyn Hill X MorpheHet palette dat Jaclyn Hill ontworpen heeft komt uit de Eyeshadow Palette Collection en telt in totaal vier palette, elke met een eigen kleur thema. Ik koos voor Bling Boss: een palette met allerlei tinten roze en paars. Het palette bevat tien tinten oogschaduw waarvan zes tinten een shimmer hebben en de andere vier mat zijn. De oogschaduw word omschreven als romig en super gepigmenteerd.  Voordat ik de kleuren verder bespreek, wil ik eerst wat vertellen over de verpakking.

De tien oogschaduw pans zitten in een witte langwerpige verpakking van stevig karrton waarop met zilveren letters de naam van Jaclyn staat, maar ook de naam van het palette en de merknaam. Het palette zit in een witte verpakking met  vrijwel dezelfde vormgeving. Op de achterkant staat wat meer informatie over het palette. En dan nu de binnenkant!

Het palette bevat een grote spiegel. Ideaal voor als je dit palette mee wilt nemen op vakantie. De tien tinten oogschaduw zijn verspreid over twee rijen van vijf pans. Onder elke pan staat de naam van de kleur. Dit vind ik altijd leuk én handig tijdens het maken van looks. Op de bovenste rij zijn de onderstaande kleuren te vinden:
  • Bling Bling  /  zilverachtige roze glitter
  • Hush Hush  /  mat lila mauve
  • Gem  /  levendige violette glans
  • Pizzazz  /  glinsterende magenta
  • Mystic  /  matte braam

Bling Boss Jaclyn Hill X Morphe









En op de onderste rij zitten:

    Bling Boss Jaclyn Hill X Morphe
  • Spark/ mat robijnrood
  • Glitz & Glam  /  glinsterende rose goud
  • Rockstar  /  matte moerbei
  • Ballsy  /  glinsterende mauve pink
  • Berry Treasure  /  glinsterende houtskool zwart
Wat een geweldige kleuren, niet waar?! Ik vond (en vind het nog steeds) de kleuren echt prachtig. Bijna zonde om te gebruiken. Daarom heeft ook bijna 4 (!!!) maanden geduurd eer dat ik een look heb gemaakt met dit palette. En toen ik dat gedaan had, wow. Wat een geweldig goede pigmentatie!  Zelfs de wat lichtere kleuren zijn hoog in pigment. En dat gebeurt maar zelden! Een ander plus punt: ik ervaar maar weinig fall out. En dan het blenden. Dat gaat ook super: de kleuren lopen mooi in elkaar over zonder dat er een nieuwe kleur ontstaat. Er ontstaan mooie kleurovergangen.

Mijn mening
Waarom heb ik zo lang gewacht met het gebruiken van dit geweldige palette?! De kleuren zijn prachtig, zijn zeer goed gepigmenteerd en ze blenden zeer mooi in elkaar over. Het is een understatement  om te zeggen dat ik dit palette goed vind. Binnenkort toch maar de andere palette uit deze serie kopen!

Heb jij wel eens wat van Morphe gebruikt?

Verkrijgbaarheid: ik heb dit palette gekocht bij de Morphe store in Liverpool voor ongeveer €17. Online is dit palette verkrijgbaar bij Morphe zelf en diverse andere webshops. Update december 2020: het palette is ook te koop bij de Morphe winkel in Amsterdam

Follow my blog with Bloglovin

19 opmerkingen:

  1. Dank je! Het zijn echt love it or hate it kleuren

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat leuk, een citytrip naar Liverpool! En mooie kleuren zijn het.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Liverpool is echt aan te raden, mooie stad, niet al te groot, leuke winkels en vriendelijke mensen. Ik hoop dit jaar er nog een paar dagen heen te gaan.

      Verwijderen
  3. o, ik vind dit wel mooie kleuren en jij kan z eook fraai toepassen, dat doe ik je niet na

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wauw heel mooi hoor! Die kleurtjes met glitter zijn echt prachtig.
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Mooie kleurtjes! Zou het zelf niet snel kiezen, maar het staat zeker mooi.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je. Het zijn inderdaad niet standaard kleuren

      Verwijderen
  6. Fijne review heb je geschreven! De kleurtjes zien er erg tof uit! Keer wat anders haha

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Geen standaardkleuren, maar het ziet er zeker gaaf uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Nee, nog nooit maar de kleuren zijn heel mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ik heb dit palette ook en vind hem onwijs fijn en mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Mooie kleuren zeg, en inderdaad jammer dat je er zo lang mee hebt gewacht!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat heb ik vaker bij dure producten of producten die je niet makkelijk in Nederland kunt kopen

      Verwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Review: MAC Connect in Colour Future Flame

Een tijdje geleden heb ik een make up session gevolgd bij de MAC Pro Store in Amsterdam. Ik wilde graag leren om een smokey eye te maken (bi...