maandag 4 mei 2020

Review: OGX Argan Oil Of Morroco haarolie

Ik moet bekennen: ik gebruik maar heel weinig producten voor mijn haar. Alleen shampoo. Maar enige tijd geleden heb ik via de Instagram pagina van webshop Any een mooi beauty pakket gewonnen. Daar zat ooOgx Renewing Moroccan Argan Oil Penetrating Oil in. Ik was erg benieuwd of dit product een aanvulling zou zijn op haar verzorging routine.


Ogx Renewing Moroccan Argan Oil Penetrating Oil
Maar laat ik jullie eerst wat meer vertellen over Ogx Renewing Moroccan Argan Oil Penetrating Oil:  Ogx Renewing Moroccan Argan Oil Penetrating Oil zorgt voor prachtige zijdezachte lokken dankzij de Marokkaanse argan-olie waarmee deze shampoo is verrijkt. Tevens beschermt de olie ook tegen de hitte van stylingtools en UV-schade. Deze haarolie is de ideale oplossing voor droog haar. Ogx Renewing Moroccan Argan Oil Penetrating Oil versterkt en hydrateert het haar namelijk en zorgt daarnaast voor pluisvrij haar. 

De olie breng je op handdoek droog haar aan: neem een beetje van de Ogx Renewing Moroccan Argan Oil Penetrating Oil op jouw handpalmen en wrijf deze tegen elkaar. Vervolgens kneedt je de olie door jouw net gewassen haren. Zorg wel dat je dit gelijkmatig doet! Na gebruik zouden jouw lokken gehydrateerd zijn én glanzen ze mooi!

De eerste dat ik de Ogx Renewing Moroccan Argan Oil Penetrating Oil gebruikte, had ik iets veel te gebruikt en kon ik de volgende dag gelijk weer mijn haren wassen, omdat mijn haren er erg vet uitzagen. Dat kan niet de bedoeling zijn lijkt me! De keer erna nam ik minder olie en het resultaat was mooi. Ik nam deze keer een paar druppeltjes olie, wreef het over beide handen en kneedde het zo door mijn haar. Hierna kreeg ik een mooie glans en een beetje een grove slag in mijn haren. Erg mooi al zeg ik het zelf! Of mijn haren echt gehydrateerd zijn, dat durf ik niet te zeggen (en dat lijkt mij ook lastig te controleren).

Mijn mening
De Ogx Renewing Moroccan Argan Oil Penetrating Oil is niet een product dat ik snel zou kopen. Hoofdzakelijk omdat ik lui ben als het aankomt op haar verzorging. Maar nu ik deze olie een tijdje gebruikt heb, ben ik fan! 

Follow my blog with Bloglovin

18 opmerkingen:

  1. Leuk dat je door een winactie iets gaat gebruiken wat je anders nooit zou gebruiken, ik moet zeggen dat ik gelukkig geen pluizig haar meer heb, sinds ik mijn haar was met een shampoo bar.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat vind ik het leukste van winacties: nieuwe producten ontdekken! Hoe bevalt de shampoo bar?

      Verwijderen
  2. hahaha, ik ben ook zeer lui als het op haar en huid verzorging aankomt!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooie eerlijke review, maar waar ik benieuwd naar ben; gebruik je sinds je dit product kreeg het in het vervolg ook, of is het toch bij die ene keer gebleven?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je, ik gebruik het nu nog steeds. Maar alleen op de dagen dat ik niet blondeer spray gebruik na het haren wassen

      Verwijderen
  4. Ik hou echt van olieproducten in mijn haar! Het maakt mijn haar zoveel zachter en glanzender.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat fijn dat het product goed voor jou werkt! Ik heb heel stijl haar dus bij mij zou het snel vet ogen.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Als je maar een klein beetje gebruikt kan het goed, ik heb nl ook stijl haar

      Verwijderen
  6. Ik gebruik altijd die serum van de action (met die roze verpakking), vind die echt super fijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. OGX heeft heel fijne shampoo's, die moet je een keer proberen. Wel relatief duur maar zeker de moeite waard als er een aanbieding is!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je voor de tip! Waar verkopen ze de shampoo's en welke is jouw favoriet?

      Verwijderen
  8. Ik ben altijd bang dat mijn haar snel vet wordt van zo'n olie.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Als je maar een klein beetje neemt gebeurt dat niet

      Verwijderen
  9. Ik durf nooit olie te gebruiken in mijn haar, omdat het al heel snel vet is namelijk.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik gebruik zelf maar een heel klein beetje en dan vooral bij de puntjes. Dan wordt het niet zo snel vet

      Verwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Review: MAC Connect in Colour Future Flame

Een tijdje geleden heb ik een make up session gevolgd bij de MAC Pro Store in Amsterdam. Ik wilde graag leren om een smokey eye te maken (bi...