vrijdag 1 mei 2020

Make Up Zuster: Etos Olive & Sun Flower Skin Oil

review  Etos Olive & Sun Flower Skin OilEen tijdje geleden heb ik via de Instagram pagina van Etos de Olive & Sun Flower Skin Oil gewonnen. Ik gebruik deze olie nu een tijdje, waardoor ik er een goede review over kan schrijven. Want na één keer gebruiken kan je geen goede review schrijven als het gaat om huidverzorging.


Laat ik eerst beginnen met wat te vertellen over wat een huidolie nu precies doet. Een huidolie beschermd jouw huid en zorgt er voor dat de huid soepel en elastisch blijft. Ook hydrateerd de huidolie jouw huid. Dit klinkt perfect voor deze tijd van het jaar, niet waar?!

Etos Olive & Sun Flower Skin Oil
Etos zegt het volgende over de huidolie: Etos Olive & Sun Flower Skin Oil bevat olijfolie en zonnebloemolie en maakt je huid heerlijk zacht en soepel. De olie trekt snel in, geeft een verzorgd en zijdezacht gevoel. De vitamine E helpt daarnaast de huid te beschermen. Etos Olive & Sun Flower Skin Oil werkt vochtregulerend. Dit klinkt heerlijk. Echt perfect voor deze tijd van het jaar als je het mij vraagt!

De gelige olie zit in een transparante plastic fles van 150 ml met pompje. Op het witte etiket staat met zwarte letters het Etos logo en de naam van het product waarbij het woord olive in olijfgroen is gedrukt. Een simpel, maar leuk detail.

Zoals al eerder is geschreven, de fles heeft een pompje. Dit vind ik handig, zo kan je makkelijk de hoeveelheid huidolie doseren (uitschieten is vrijwel onmogelijk) en het is hygiënisch. Met een paar pompjes heb je genoeg olie om een lichaamsdeel in te masseren met de huidolie. De olie trekt snel in, iets wat ik fijn vind. Na het gebruik van de huidolie voelt mijn huid heerlijk zacht en gehydrateerd aan. Mijn huid is erg gevoelig, dus ik was daarom ook bang dat mijn huid niet goed zou reageren op deze huidolie. Gelukkig was deze angst ongegrond! Ik gebruik de olie niet dagelijks, maar om de dag.

Mijn mening
Als je opzoek bent naar een snel intrekkende huidolie die jouw huid heerlijk zacht maakt, dan is de Etos Olive & Sun Flower Skin Oil een echte aanrader. Ook met een gevoelige huid is deze huidolie zeer aangenaam!

Verkrijgbaarheid de Etos Olive & Sun Flower Skin Oil is verkrijgbaar bij Etos voor €3,99 


20 opmerkingen:

  1. Huidolie gebruik ik heel af en toe, deze klinkt zeker ook fijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ben altijd heel voorzichtig met olie. Zeker in de zomer. Ben altijd bang dat ik daardoor nog sneller verbrand. Maar ik vind het voor mijn droge huid wel heel fijn.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik gebruik deze eigenlijk voor het slapen gaan, zodat de olie goed in mijn huid kan trekken

      Verwijderen
  3. Wat een fijne prijs zeg! En handig dat dit gewoon bij de Etos te koop is ook.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik heb nog nooit huidolie gebruikt, wel bodylotion, maar dit vind ik zeker wel het proberen waard, ook gezien de lage prijs.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik vind het een fijne afwisseling, de ene keer bodylotion, de andere keer huidolie

      Verwijderen
  5. Oeh dit klinkt als muziek in de oren!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Dat klinkt heel fijn! Ik ben zelf fan van huidolie. Ik gebruik het voor mijn gezicht, lichaam maar ook de haarpuntjes. Wel even opletten met eczeem. Mijn huid (gezicht) kan er wisselend op reageren.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Daarom gebruik ik het niet in mijn gezicht, alleen op mijn armen en benen

      Verwijderen
  7. Zelf gebruik ik alleen de producten die mijn schoonheidsspecialiste aanraad, om zo min mogelijk last te hebben van acne. Het lijkt mij wel een fijn product

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Review: Lumene Natural Glow Multi-Stick

Vorig jaar kreeg ik van vrienden uit Finland een prachtig pakket met verschillende producten van het mooie Finse merk Lumene . Een van die p...