woensdag 22 april 2020

Review: Olcay Gulsen Beauty Lash Goals

Review Olcay Gulsen Beauty Lash GoalsWie kent hem niet? De zoektocht naar De Perfecte Mascara? In de loop der jaren heb ik een aantal favorieten mascara's ontdekt. En daar is nu een nieuwe bijgekomen:  Lash Goals van Olcay Gulsen Beauty!


Lash Goals van Olcay Gulsen Beauty
Het is een duo-mascara met aan de ene kant een grote borstel met een volumemascara voorde bovenste wimpers en aan de andere kant een waterproofmascara met kleine borstel voorde onderste wimpers. Dit zorgt ervoor dat de mascara gedurende de dag niet uitloopt en door de intense zwarte pigmenten wordt er een illusie van false lashes gecreëerd Deze omschrijving klinkt goed, niet waar? 


Review Olcay Gulsen Beauty Lash Goals
De creamy mascara kant
De mascara zit in een crèmekleurige huls waarin met gouden letters Olcay Gulsen Beauty Lash Goals staat. Ook staat er onder Creamy + Waterproof. Zo zie je in één oogopslag wat je te pakken hebt. De rechterkant van de mascara is de creamy kant en de linkerkant van de mascara is de waterproof kant. De creamy mascara is voor de bovenste wimpers en de waterproof mascara is voor de onderste wimpers. De borstel van deze laatst genoemde is ook veel kleiner en smaller als de borstel van de creamy mascara. Een handig concept dat ik nu voor het eerst ben tegen gekomen. Ik vind het echt briljant om voor de onderste wimpers een kleine, lange, smalle borstel te hebben. Vaak zijn de gewone mascara borstels voor de onderste wimpers net iets te grof. Wat ik ook fijn vind, is dat de mascara voor de onderste wimpers waterproof is. Ik heb hooikoorts en daardoor vaak tranende ogen. Dankzij deze mascara krijg ik geen panda ogen! Aan het borsteltje van de waterproof kant zit veel mascara, oppassen met aanbrengen dus! Bij de creamy kant heb je hier geen last van. Maar dat is ook logisch: die borstel is groter en breder.
Review Olcay Gulsen Beauty Lash Goals
De waterproof mascara kant

De mascara brengt gemakkelijk aan en is mooi intens zwart. Ook kan je de mascara makkelijk opbouwen zonder allerlei klontjes of spinnenpootjes te krijgen. Ook her verwijderen van de mascara gaat gemakkelijk.

Mijn mening
Ik vind de Lash Goals van Olcay Gulsen Beauty een mooie aanvulling op mijn mascara collectie. Niet alleen qua vormgeving springt deze mascara er uit, maar ook door het concept van twee mascara's in één. De mascara is mooi zwart (zeer goed gepigmenteerd), brengt makkelijk aan en is goed op te bouwen. Je krijgt echt een false lashes effect! Ik raad deze mascara zeker aan.
Heb jij al de Lash Goals van Olcay Gulsen Beauty geprobeerd?

Verkrijgbaarheid:  Olcay Gulsen Beauty Lash Goals is verkrijgbaar bij Etos voor €13,95 of online bij Olcay Gulsen zelf.

* Disclaimer: dit artikel bevat producten die ik ontvangen heb van een merk/bedrijf. Dit beïnvloed mijn mening niet* 

13 opmerkingen:

 1. Ik gebruik nooit make-up, maar ik zie bij jou zeker wel een mooi effect.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dit ken ik niet. Wel de naam Olcay Gulsen ooit gehoord. Het ziet er goed uit

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja he?! Het is nog een vrij jong merk: sinds eind vorig jaar bestaat het merk

   Verwijderen
 3. Wat een mooi effect geeft het! Deze ga ik zeker onthouden!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik wist niet dat ze een mascara had in haar lijn. Het lijkt me erg goed. Ik ga er zeker eens naar kijken.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben zelf dol op de Hypnôse Drama van Lancôme (en de Pupa Milano Vamp Sexy Lashes als een mooie tweede). Deze mascara kende ik nog niet. Handig van de twee borsteltjes (al moet ik zeggen dat ik op de onderste wimpers in principe nooit mascara aanbreng (terwijl de visagistes dat juist wel doen).

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Die twee heb ik nog nooit gebruikt, al heb ik wel veel goede verhalen over die van Pupa gehoord

   Verwijderen
 6. Ik ben zelf dol op de Hypnôse Drama van Lancôme (en de Pupa Milano Vamp Sexy Lashes als een mooie tweede). Deze mascara kende ik nog niet. Handig van de twee borsteltjes (al moet ik zeggen dat ik op de onderste wimpers in principe nooit mascara aanbreng (terwijl de visagistes dat juist wel doen).

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Jaa daar was ik naar opzoek. Deze klint echt goed!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Fijn dat ik je enthousiast heb kunnen maken voor deze mascara!

   Verwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Make Up Zuster: basic look

Op sommige dagen heb ik geen zin om uitgebreid mijn make up te doen met foundation en allerlei poeders. Dan kies ik meestal voor een simpel...