maandag 6 april 2020

Make Up Zuster: Boots Eye Make-up Remover Pads

Boots Eye Make-up Remover PadsEen goede huidverzorging is cruciaal als je make up draagt. Als je aan het einde van de dag jouw make up laat zitten, kunnen de poriën in jouw huid verstopt raken met allerlei vervelende gevolgen van dien. Dat wil je jouw huid, jouw grootste orgaan niet aan doen. Zelf gebruik ik verschillende soorten producten om mijn make up te verwijderen. Sinds mijn tripje naar Liverpool heb ik een nieuw product in deze routine zitten. Benieuwd wat dat is? Als je verder leest dan weet je het!

Boots Eye Make-up Remover Pads 
Bij een Britse beauty lover had ik ze voorbij zien komen: de Boots Eye Make-up Remover Pads. Zij was hier laaiend enthousiast over. Ik moest ze wel proberen. Toen ik bij Boots in Liverpool was, ging ik gelijk opzoek naar deze pads.  Nog diezelfde avond gebruikte ik ze. Ik was eerst wat sceptisch. Ik had al eerder vergelijkbare pads gebruikt, maar dan om nagellak te verwijderen. En dat was op zijn zachts gezegd geen succes. Tot mijn grote verbazing ging mijn oog make up (oogschaduw, mascara en concealer) er in één keer af zonder een restje achter te laten! Wow, dat had ik niet verwacht! De volgende dag ben ik gelijk nog 3 extra potjes gaan halen (handig om te weten: in één potje zitten 40 pads). Ik ben fan. Al moet ik wel eerlijk zijn, er is één klein nadeel. Na gebruik is de huid waar je deze pads gebruikt heb erg vet/olieachtig. Daarom maak ik mijn de huid rondom mijn ogen nog een keer extra schoon met micellair water. Ik draag niet elke dag oog make up en stiekem was ik bang dat de pads erg snel zouden uitdrogen. Dit is gelukkig niet het geval.


Boots Eye Make-up Remover PadsDit is wat Boots zegt over de Eye Make Up Remover Pads (die trouwens parfum vrij zijn, ideaal voor de beauty lovers met een gevoelige huid zoals ik):
Vanuit Boots is er met veel liefde een assortiment geurvrije huidverzorgingsproducten samengesteld, verrijkt met vitamines.Onze hypo-allergene oogmake-up-removerpads zijn perfect voor de huid rond je ogen.Ze vegen het vuil en de make-up voorzichtig weg, waardoor je huid fris en mooi zacht aanvoelt.

Ik was bang dat deze pads alleen bij Boots in Engeland te koop zouden zijn. Maar niets is minder waar: Boots in Nederland en in hun online shop zijn ze ook te vinden!

Mijn mening
Ik vind deze pads echt ideaal om mijn oog make up te verwijderen. Het enige nadeel is, is dat het een vet laagje achter laat op de huid. Dus als iemand een ander merk kent die ook zulke pads heeft en geen vet laagje achter laat, laat het me weten!

Verkrijgbaarheid: de  Eye Make Up Remover Pads zijn te koop bij Boots in zowel Engeland als Nederland. In Engeland zijn ze iets goedkoper als hier: £1,50  wat omgerekend €1,75 is. Bij Boots Nederland betaal je €1,98

13 opmerkingen:

  1. Ideaal, zulke pads halen altijd goed de mascara weg, maar vaak wat vettig. Slim opgelost door daarna wat micellair water te gebruiken. Scheelt een hoop ge-boen. Mascara wil ik altijd heel goed verwijderen anders heb je de volgende dag nog panda ogen ;)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Is ook zo. In Duitsland heb ik pads gevonden die minder vet zijn

      Verwijderen
  2. Bedankt voor de tip dit ga ik eens proberen!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Graag gedaan! Ik ben benieuwd hoe jij deze pads vind

      Verwijderen
  3. Fijn dat ze zo goed bevallen. Het voordeel van zulke pads lijkt mij het handige gebruik.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik vind ze echt ideaal, ook fijn voor straks op vakantie

      Verwijderen
  4. Ik vind het vooral fijn voor onderweg of op reis

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. altijd fijn, iets dat werkt. de zeldzame keren dat ik oog makeup moet verwijderen giet ik babyolie op een wattenschijfje

      Verwijderen
  5. Het ziet er wel een beetje chemisch uit. OF lijkt dat maar zo?

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik heb de pads in het verleden wel gebruikt, maar vind het juist ook vervelend dat alles zo vettig wordt, toen ben ik overgestapt op andere doekjes.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een superhandig bakje is dat waar ze in zitten. Dat lijkt me heel prettig werken.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ik ben nooit zo'n fan van kant en klare doekjes, ze lijken me nog wel handig voor op reis.

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Review: MAC Connect in Colour Future Flame

Een tijdje geleden heb ik een make up session gevolgd bij de MAC Pro Store in Amsterdam. Ik wilde graag leren om een smokey eye te maken (bi...