vrijdag 17 januari 2020

Review: Sleek Matte Me Lip Cream

Sleek Matte Me Lip Cream Ik ben dol op lipsticks. Dat is denk ik geen verassing als je mij al langer volgt. Een tijdje geleden won ik op de Instagram pagina van Anvy een mooi beauty pakket met daarin onder andere een lipstick van een van mijn favoriete merken: Sleek. Natuurlijk moest daar een review over komen!

Matte Me met Sleek
Sleek Matte Me Lip Cream De lipstick die ik gewonnen heb, is de Matte Me van Sleek in de kleur Birthday Suit. Een vloeibare matte lipstick in mooie subtiele nude tint.

De Matte Me’s zijn de bestsellers van Sleek! Een matte vloeibare lipstick die je in een vloeiende beweging aanbrengt op jouw lippen. Verkrijgbaar in prachtige kleuren. De Matte Me Lip Cream is een collectie met prachtige kleuren met een perfecte dekking. Dankzij de lichte textuur van de Matte Me blijft de lipstick de hele dag zitten zonder dat je lippen uitdrogen. Bekijk hier om het hele aanbod aan Matte Me Lip Creams te bekijken.  Dat klinkt goed, niet waar?!

In eerste instantie lijkt de Matte Me een lipgloss, maar niets is minder waar! Het is een vloeibare lipstick. Ik was hier nooit zo'n fan van, maar tegenwoordig vind ik ze steeds prettiger. De Matte Me zit in een transparante langwerpige vierkante tube. Ik ben altijd een groot voorstander van doorzichtige verpakkingen voor vloeibare lipproducten, zodat je gelijk ziet welke kleur je te pakken hebt. De dop is zwart. De applicator van de Matte Me is heeft de zogenoemde deertoe vorm. Deze hebben de ideale vorm om de lipcream goed en netjes aan te brengen. In eerste instantie is de lipcream iets glanzend, maar als het eenmaal opgedroogd is, is het mooi mat.


Het grootste voordeel van vloeibare lipsticks is vaak dat als ze eenmaal op de lippen zitten, dat ze nergens heen gaan. Dat geldt ook voor Sleek's Matte Me. Het zit als een huis. Je kan eten en drinken wat je wilt en de kleur blijft netjes op zijn plek.

Mijn mening
De kleur Birthday Suit uit de Matte Me lijn van Sleek vind ik erg mooi. Het is een subtiele kleur die je dagelijks kan dragen. Hij brengt prettig aan, droogt goed op en blijft zitten als een huis. Een echte aanrader als je het mij vraagt!

Verkrijgbaarheid: De Matte Me Lip Creams van Sleek zijn o.a. te koop online bij Anvy voor €7,49 





15 opmerkingen:

  1. Mooie kleur! En nog betaalbaar ook! Valt me wel op dat hij dzelfde naam heeft als 1 van jeffree Star's bestsellers ;) haha

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Sleek heeft hele fijne en vooral betaalbare producten. Het enige nadeel is, is dat ze in Nederland maar een klein deel van het merk verkopen. De meeste Sleek producten koop ik in Engeland. Dat wist ik niet, ik heb zelf niets van Jefferee

      Verwijderen
  2. Prachtige kleur voor dagelijks gebruik plus een mooi glansje!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Het is een warme, bruine kleur en dus perfect voor elke dag!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Birthday Suit is een populaire kleur uit de Matte Me lijn van Sleek en staat bij velen mooi. Een kleurtje dat vrijwel altijd wel kan :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik heb deze kleur ook van Sleek en vind het echt een prachtige kleur!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een mooie subtiele kleur. Indd voor alledaagse gebruik

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Dit vind ik inderdaad zelf ook een hele mooie warme kleur, qua prijs ook prima te doen, dus ik ga er zeker even naar kijken.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Deze kleur spreekt me erg aan. Ik houd wel van dit soort producten

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Oh ik houd wel van dit soort kleurtjes, dat past wel bij me. De prijs valt ook heel erg mee.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Prachtige kleur! Alleen houdt ik niet zo van dat plakkerige

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Dat doorzichtige hoesje vind ik handig. Zo kun je de kleur goed zien!

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Review: MAC Connect in Colour Future Flame

Een tijdje geleden heb ik een make up session gevolgd bij de MAC Pro Store in Amsterdam. Ik wilde graag leren om een smokey eye te maken (bi...