maandag 30 december 2019

Review: Revolution X Rachel Leary Goddess On The Go palette

Er zijn maar een maar beauty influensers die ik echt tof vind. De Britse Rachel Leary is er daar een van. Afgelopen zomer heeft zij samen met Revolution twee paletten ontwikkeld: Ultimate Goddess Palette en het Revolution X Rachel Leary Goddess-On-The-Go Face and shadow palette. Natuurlijk moest ik een van die palette hebben. Ik koos uiteindelijk voor het Goddess On The Go Palette, omdat deze beter bij mij past. Benieuwd hoe dit palette er uit ziet? Lees dan snel verder!


Goddess On The Go Palette
Het palette wordt online omschreven als: Makeup Revolution X Rachel Leary Goddess-On-The-Go Palette is een makeup palette ontwikkeld in samenwerking met bekende YouTuber Rachel Leary. Met dit palette creëer jij altijd en overal de perfecte look, ook onderweg. Alle tinten zijn intens gepigmenteerd en long lasting. De zachte formule zorgt ervoor dat je de tinten makkelijk aanbrengt en mooi kan blenden.  Dit musthave palette past bij alle huidtinten en heeft een ideaal formaat, waardoor je deze gemakkelijk meeneemt in je handtas of je koffer. Dit klinkt veel belovend niet waar?!

Het palette zit een koraal-oranje glanzende kartonnen verpakking met in gouden letters Revolution X Rachel Leary Goddess-On-The-Go Fce and shadow palette. Gelijk duidelijk welk palette dit is en waar je het voor kunt gebruiken lijkt mij! Het palette ziet er vrijwel hetzelfde uit als de beschermende verpakking: koraal-oranje met gouden letters. Het enige verschil is het materiaal: mat plastic. De combinatie mat en gouden letters vind ik erg mooi. Het palette bevat een grote spiegel, 9 warme kleuren oogschaduw (een fijne combinatie van matte en shimmers), een shimmer bronzer, een rosé gouden blush, een shimmer champagne kleurige highlighter en een matte contour bronzer. 


In het palette zien alle kleuren en prachtig uit, maar is dat ook zo als er swatches worden gemaakt? Daar kan ik kort over zijn: ja! En dan de pigmentatie. Wow! Die is goed! Je zou niet zeggen dat deze swatches zijn gemaakt met een budget vriendelijk palette! Maar wat blijft er over van de goede pigmentatie op het gezicht? Want we weten allemaal dat swatches op de arm niet altijd wat zeggen over hoe goed de pigmenten het doen op het gezicht. Dat is bij dit palette niet het geval: ze presteren erg goed. Doordat de swatches al zo goed gepigmenteerd zijn, heb ik heel voorzichtig mijn blush kwasten in de roze blush gedaan om het subtiel op mijn gezicht aan te brengen. Het effect is daarom wat lastig te zien op de foto. Hetzelfde geldt voor de highlighter. Voor de oogschaduw geldt dit niet.  Die knallen gewoon! De twee bronzers zijn voor mij iets te donker, maar die kunnen ook als oogschaduw worden gebruikt. Ook handig om te weten: het palette heeft vrij weinig  fall out.

Mijn mening
Ik was al fan van Rachel Leary, maar nu nog meer. Wat een tof palette heeft ze ontworpen. Je kan kan er veel kanten mee op en de kwaliteit is super. Ik vind dit echt een aanrader!

Verkrijgbaarheid: ik heb het Revolution X Rachel Leary Goddess-On-The-Go Face and shadow palette besteld bij de officiële site van Revolution Beauty voor €11,99 






2 opmerkingen:

  1. Dat is een heel betaalbaar en mooi palette..En de blush zie ik ook, mooi!

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Review: By Dash Beauty Mysterious Lip Gloss

Toen ik een klein meisje was, had mijn oma een groene lipstick maar als ze die op deed werden haar lippen niet groen, maar rood. Ik vond dat...