maandag 16 december 2019

Review: Love Shook Highlighter Palette van Sleek

Eerder dit jaar won ik op de Instagram pagina van de webshop Anvy een geweldig beauty pakket. Een van de producten die in dat pakket zat, was het Love Shook Highlighter Palette van Sleek. Dit palette vond ik als sinds de lancering erg mooi, maar nooit gekocht om een of andere reden. Maar nu heb ik hem en ik ben er super blij mee. Graag laat ik jullie dit prachtige palette zien! Kijk je mee?


Love Shook Highlighter Palette van Sleek
Laat ik beginnen met er online geschreven wordt over het Love Shook Highlighter Palette: Sleek Love Shook Highlighting Palette voor een prachtige glow. De Sleek MakeUP Love Shook Highlighter is echt musthave en limited highlighter palette die je wilt toevoegen aan je collectie. Het palette bevat 4 prachtige highlight tinten. De tinten zijn allemaal cherry toned wat je gezicht een prachtige intense glow geeft. Van een stralende roze tot electro violet voor een geweldige look!Dit veelzijdige highlighter palette Love Shook geeft je een instant gloed op het gezicht. De intense metallic finish creëert een prachtige glans op de huid. Dit palette bevat 4 baked poeders highlighters! Komt in een handig compact doosje met spiegel en kwast voor een snelle en makkelijke applicatie.

Het palette zit in een kartonnen verpakking waarop een groot hart en de naam van het palette staat afgebeeld als een neon verlichting. Leuk detail: de kleuren die op verpakking staan, zijn ook gelijk de kleuren die in het palette zitten!  De verpakking van het palette lijkt in eerste instantie op metaal, maar is eigenlijk van rosé weerspiegelend plastic! Het is zo weerspiegelend dat je het ook echt als spiegel kunt gebruiken! Dit maakt het dan ook erg lastig om goed op de foto te krijgen, maar goed, dat is weer een ander verhaal!

Als je het palette opent, zie je vier prachtige highlighters: bordeaux, lila, champagne en een rood/paarse tint. Maar ook bevat dit palette een grote spiegel en een klein kwastje. Ik gebruik altijd liever mijn eigen kwasten, maar als je dit palette wilt meenemen als je op stap gaat, dan komt het goed van pas. De haren van de kwast voelen zacht aan en je kunt de highlighter er mooi mee aanbrengen. De kleuren zien er in de verpakking prachtig uit, maar is dan ook zo als er swatches worden gemaakt? Daar kan ik volmondig JA opzeggen! Ze shinen net zo mooi als in de verpakking.

Zoals jullie misschien wel weten draag ik maar zelden een highlighter. En als ik dat al doe, dan is het een subtiele lichte kleur en niet zulke opvallende kleuren zoals deze. Daarom ga ik dit palette ook gebruiken als oogschaduw.  Zoals jullie op de onderstaande foto kunnen zien, is het Love Shook Highlighter Palette ook zeer geschikt als oogschaduw palette!







Mijn mening
Ik vind het Love Shook Highlighter Palette van Sleek echt geweldig! Niet als highlighter palette, daar vind ik de kleuren te heftig voor, maar als oogschaduw palette. De kleuren zijn prachtig en goed gepigmenteerd.

Wat vinden jullie van het Love Shook Highlighter Palette?

Verkrijgbaarheid: het Love Shook Highlighter Palette van Sleek is in verschillende webshops te koop, waaronder bij Anvy en bij Ici Paris. De prijzen zijn per webshop verschillend en liggen tussen de €10 en €15



4 opmerkingen:

  1. Wow wat een mooierd is dit zeg.Soms vergeten we bepaalde merken gewoon omdat anderen de overhand hebben, zonde eigenlijk!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat is helaas zo. En jammer genoeg is een merk als sleek lastig verkrijgbaar terwijl het een super fijn en budget vriendelijk merk is

      Verwijderen
  2. Ik zou de kleuren ook inderdaad eerder als oogschaduw, dan als highlighter gebruiken.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. De kleuren zijn best heftig voor een highlighter in mijn optiek

      Verwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Review: By Dash Beauty Mysterious Lip Gloss

Toen ik een klein meisje was, had mijn oma een groene lipstick maar als ze die op deed werden haar lippen niet groen, maar rood. Ik vond dat...