vrijdag 1 november 2019

Review: Wonderland oogschaduw palette van Nip + Fab

Nip + Fab Wonderland eyeshadow palette Tijdens mijn trip naar Liverpool heb ik bij TKMaxx een mooi oogschaduw palette van Nip+Fab gekocht. Prachtige roze en paars tinten gecombineerd met bruin en goud. Dit palette riep gewoon mijn naam. Maar is dit palette een goede aankoop geweest? Lees verder en je komt er achter!


Wonderland oogschaduw palette van Nip+Fab
Nip + Fab Wonderland eyeshadow palette Online wordt het Wonderland oogschaduw palette van Nip+Fab als volgt omschreven: Create enchanting, beautiful looks with our NEW Wonderland Eyeshadow Palette. Featuring 12 highly pigmented shades from Indigo Purples, Orante Golds, and punchy pinks, this palette is full of possibilities. The rich, velvety powders are long-lasting and blend effortlessly. Nou, dat klinkt goed: long-lasting en blend effortlessly. Maar is dat ook zo? 

Het Wonderland oogschaduw palette van Nip+Fab bevat 12 kleuren oogschaduw: roze, paars, bruin en goud tinten met verschillende finishes zoals mat en shimmer. Al deze tinten passen erg mooi bij elkaar. De verpakking is simpel: een transpartante deksel met een lila/zwarte omlijsting en in witte letters de naam Nip+Fab eyeshadow palette. Op de achterkant van het palette staan alle namen van de tinten, wat dacht je van Enchanted, Lunar, Tiara en  Mystic.

Nip + Fab Wonderland eyeshadow palette
De oogschaduw is niet heel erg poederig, waardoor er weinig fall out is. Bij het maken van de swatches viel er gelijk al een verschil in de kwaliteit van pigmentatie: de donkere shimmers zijn van goede kwaliteit. De lichtere kleuren, zowel de matte als de shimmers, zijn van een wat mindere kwaliteit. Maar goed, we weten allemaal dat swatches op de arm niets zeggen over hoe de kleuren zijn op het ooglid. Helaas is het bij het Nip+Fab Wonderland oogschaduw palette wel zo. De kleuren moeten echt goed opgebouwd worden, ook al draag je een oogschaduw primer. Het blenden gaat moeizaam: de kleuren verdwijnen waardoor ik ze weer moest opbrengen. Erg jammer vind ik dat.

De eerste look die ik maakte met lila, bruin en donker paars vervaagde erg snel: al  binnen een paar uur was er nog maar weinig over van mijn gemaakte look. De tweede look met andere tinten roze en paars bleef iets langer zitten.Mijn mening
Ik blijf dit palette erg mooi vinden om te zien, maar helaas voldoet het niet aan mijn verwachtingen. De kwaliteit van de pigmenten zijn niet zo heel goed, blenden gaat moeizaam en de kleuren vervagen snel. Ik kan echt zeggen dat het Wonderland oogschaduw palette van Nip+Fab mij echt teleur heeft gesteld, zeker gezien de prijs. Er zijn goedkopere oogschaduw paletten die veel beter zijn als deze. Ik zal dit palette vrees ik niet snel meer pakken om een mooi en uitgebreide look te maken. Dit palette gaat naar mijn mandje met make up dat ik naar werk draag.

Verkrijgbaarheid: dit oogschaduw palette is o.a te koop bij Superdrug in Engeland, maar ook online bij onder meer Lookfantastic. De prijzen variëren. Zo heb ik voor dit palette £4,99 betaald bij TK Maxx, maar online kan dit palette rond de €16 kosten.

4 opmerkingen:

 1. Dat is jammer, op het eerste gezicht zag het er goed uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. jammer dat het pigment niet is wat je ervan je verwacht had!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Daar baal ik ook echt van. Ik had gehoopt dat het goed was, want ik heb hele toffe paletten in Engeland gezien van dit merk, maar die ga ik dus nu niet meer kopen

   Verwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Make Up Zuster: basic look

Op sommige dagen heb ik geen zin om uitgebreid mijn make up te doen met foundation en allerlei poeders. Dan kies ik meestal voor een simpel...