woensdag 13 november 2019

Review: On the rise volume liftscara van NYX Professional Makeup

On the rise volume liftscara van NYX Professional Makeup
Enige tijde geleden kwam NYX met een nieuwe mascara: On the rise volume liftscara. Veel beauty lovers zijn erg enthousiast over deze mascara en ze zeggen zelfs dat deze mascara een mooier effect geeft dan mijn favoriet Worth the Hype (ook van NYX). Dus toen ik laatst bij de NYX  winkel in Rotterdam was, nam ik deze mascara gelijk mee om te testen. Mijn verwachtingen zijn hoog. Benieuwd of deze mascara de verwachtingen waar maakt? Lees dan snel verder!


On the rise volume liftscara
Online wordt de mascara omschreven als Verhoog uw verwachtingen met de On the Rise Volume Liftscara van NYX Professional Makeup. Deze ultra-gepigmenteerde formule bekleedt uw wimpers in matzwarte kleur voor direct volume in slechts enkele bewegingen. Met een innovatieve applicatorvorm en een elastomeren borstelkop levert de deels zandloper, deels halfronde borstel een dramatisch effect, intens volume en serieuze hoogte! In een klinische studie zag 95% van de deelnemers een onmiddellijk volume en zag 94% direct resultaat.

On the rise volume liftscara van NYX Professional MakeupZo dat is niet mis, deze beloftes. En ik moet zeggen: ze lossen de belofte helemaal in. Maar laten we eerst naar de verpakking kijken. De mascara zit in een fel roze/zwarte huls. Lekker opvallend als je het mij vraagt. In zwarte letters staat natuurlijk de merknaam NYX Professional Make Up en de naam van de mascara On the Rise Volume Liftscara. Ik vind de naam erg origineel: liftscara. Een leuke woordspeling met de woorden mascara en lifting. De naam geeft gelijk al aan wat die doet: je wimpers liften. De haren van het borsteltje van de mascara hebben verschillende lengtes waardoor de mascara gemakkelijk alle wipperhaartjes bereikt. De kleur van de mascara is intens zwart. Iets wat ik altijd erg mooi vind voor een mascara. Met één enkel laagje hebben mijn wimpers al een mooi effect. Maar met een tweede laag is het helemaal een wow effect. 

Mijn mening
De verwachtingen van On the Rise Volume Liftscara van NYX Professional Makeup waren hoog. En ik kan je vertellen: deze mascara heeft mij zeker niet teleur gesteld. Maar of ik deze mascara ook echt beter vind als Worth the Hype? Daar ben ik nog niet helemaal over uit.

Update februari 2021: ik ben er inmiddels uit. Ik vind deze mascara net zo goed als Worth the Hype!

Verkrijgbaarheid: de On the Rise Volume Liftscara is te koop bij de NYX winkels in Rotterdam en Amsterdam. Maar ook online bij Douglas, Etos en Wehkamp. Ook is de mascara te koop in geselecteerde filialen van Douglas en Etos. De prijs van de mascara ligt rond de €13

9 opmerkingen:

  1. Reacties
    1. Ik moest er even aan wennen, maar nu gebruik ik hem erg graag

      Verwijderen
  2. Liefde voor Nyx! Wat een mooi borsteltje ook. Ben heel benieuwd naar deze!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. o dat is wel een leuk prijsje voor een goede mascara

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat fijn dat je verwachtingen klopten! Soms kan een product zo tegenvallen...

    BeantwoordenVerwijderen
  5. De borstel ziet er goed uit. Ik ben benieuwd of het meer volume geeft

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Altijd goed om een product te hebben die aan de verwachtingen voldoet. Ook een leuke foto :)

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Review: MAC Connect in Colour Future Flame

Een tijdje geleden heb ik een make up session gevolgd bij de MAC Pro Store in Amsterdam. Ik wilde graag leren om een smokey eye te maken (bi...