vrijdag 15 november 2019

Make Up Zuster: Kruidvat Original Crèmemasker Shea Butter

Een tijdje geleden schreef ik over het Kruidvat peel-off dragon fruit masker. Een masker die ik erg fijn vind. Kruidvat heeft nog veel meer maskers in het assortiment. Een van die maskers is het Kruidvat Original Crèmemasker Shea Butter. Omdat ik zo enthousiast ben over het peel-off masker, wilde ik dit masker ook proberen. Is dat een goed idee geweest? Lees verder en je weet het!


Kruidvat Original Crèmemasker Shea Butter 
Het crèmemasker zit in een zilvere tube met gele details. Zo kan je makkelijk de verschillende gezichtsmaskers uit deze lijn uit elkaar houden. Het crèmemasker is een voedend masker dat shea butter bevat. Dit is een heel fijn ingrediënt voor de huid.

Shea butter komt van de noten van de karitéboom. Deze boom groeit in Afrika en al honderden jaren gebruiken Afrikaanse vrouwe shea butter vanwege de heilzame werking. Maar wat is deze heilzame werking? Shea butter bevat de vitamine A en E en hoge dosis vetzuren. Dit alles zorg er voor om de huid egaal van tint, glanzend en gezond te houden. Ook is geeft shea butter verlichting wanneer jouw huid verbrandt is. Verder schijnt het te helpen om rimpels en huidveroudering tegen te gaan. Echter, voor al deze claims is niet altijd wetenschappelijk bewijs. Maar, volgens de overlevering zou Cleopatra al shea butter voor cosmetische doeleinden gebruikt hebben. Als het goed genoeg is voor Cleopatra, dan is het zeker ook goed genoeg voor ons!

Kruidvat Original Crèmemasker Shea Butter reviewDe volle crème van het masker is wit en heeft een aangename geur. Ik heb het masker met een Max & More foundation kwast aan gebracht. Dit moet royaal gebeuren. Voor mij was dit de eerste keer dat ik dit masker heb gebruikt en ik merkte dat ik niet overal het masker even dik had aangebracht. Het masker moet 15 à 20 minuten intrekken. Ik heb het masker ongeveer een kwartier laten zitten. Na verloop van tijd gaat het masker een klein beetje trekken. Niet heel erg, maar een klein beetje. Nadat het masker 15 minuten op mijn gezicht zat, heb ik het met lauw-warm water afgespoeld. Na afloop voelde mijn huid zacht aan. Vooral op de delen waar ik de crème rijkelijk aan heb gebracht. Ik heb het idee dat mijn huid dit masker fijn vond. Naast dat mijn gezicht zacht aanvoelde, zag het er ook mooi uit.

Mijn mening
Het was even wennen om dit masker aan te brengen, aangezien ik voorheen altijd sheet maskers gebruik. Wanneer de crème eenmaal aangebracht is, blijft het ook goed zitten. Veel beter dan een sheet masker! Dit masker ga ik zeker vaker gebruiken, mijn huid voelt niet alleen heerlijk aan na gebruik, mijn huid ziet er ook heel mooi uit! Wat mij betreft een echte aanrader!


Verkrijgbaarheid: Het Kruidvat Orginals  Crèmemasker Shea Butter is te koop bij Kruidvat voor €2,29. In de tube zit 125 ml product.

6 opmerkingen:

 1. Ik heb van deze lijn nog nooit eerder iets geprobeerd!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Uit deze lijn heb ik ook het Peel Off makser en een perzik scurb. Beiden vind ik erg fijn

   Verwijderen
 2. Kruidvat heeft best goede producten, zelf heb ik momenteel hun micellair water en die is wat mij betreft net zo goed als die van Garnier. Geen prik bij de ogen, top!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. goed om te horen! als mijn collectie nivea micelair water op is, dan ga ik voor die kijken

   Verwijderen
 3. Dat klinkt als een fijn masker, zeker voor de gure wintermaanden!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Review: I.Myss Natural Mask Collagen

Ik hoor heel veel positieve verhalen over K-Beauty . Of te wel: make up en huidverzorging uit Korea. Toen ik laats bij de Amazing Oriental S...