maandag 18 november 2019

Review: Gingerbread Lane Berry Merry Christmas Palette van Too Faced

Too Faced Gingerbread Lane Met de decembermaand in het vooruit zicht, komen veel beauty merken met allerlei mooie advent kalenders of met speciale december collecties. Zo ook Too Faced. Zij komen elk jaar met een prachtige en uitgebreide collectie om van te watertanden. Dit jaar werd ik echt super vrolijk en blij bij het zien van deze collectie en ik moest gewoon een set kopen. En dat was lastig kiezen, want alle sets zijn zo mooi. Uiteindelijk koos ik voor een set waarin twee van mijn favoriete producten zitten in mijn favoriten beauty kleuren: oogschaduw en blush in nude en paarse tinten. Of te wel: ik koos voor Gingerbread Lane.

Gingerbread Lane
Het set Gingerbread Lane bestaat uit drie losse afzonderlijke palette die er uitzien als huisjes. Elk huisje bevat vier kleuren oogschaduw en een blush in tinten die mooi bij elkaar passen. Wat extra leuk is: elk palette heeft zo zijn eigen kenmerkende geur.
Too Faced Gingerbread Lane


Berry Merry Christmas Palette
Too Faced Gingerbread Lane Berry Merry Christmas palette
Het eerste huisjes uit de set heet Berry Merry Christmas en heeft een zoete (niet al te overheersende) frambozen geur.  Het palette bevat vier tinten oogschaduw:
Dream Big: een matte licht bruine tint
Christmas Wish: bruin met gouden shimmers
Sweet Tooth: roze met gouden shimmers
Holla Daze: een donker bruine matte ting
De blush heet Snowplace Like Home en is een roze/oranje-achtige kleur.

Too Faced Gingerbread Lane Berry Merry Christmas paletteDe heerlijk geurende oogschaduw poeders hebben wat fall out. Als je jouw kwast eerst af tikte voordat je de oogschaduw aanbrengt, heb je daar maar weinig last van. De pigmentatie van dit palette is erg goed: de kleuren hoef je niet op te bouwen. Zelfs Dream Big, de lichtste oogschaduw tint uit dit palette is goed van pigmentatie. Het zelfde geldt voor Holla Daze, de blush. Deze is goed op te bouwen als je van een felle, opvallende blush houdt.

Mijn mening
Ik word niet alleen heel blij van het uiterlijk van Ginger Breadlane van Too Faced. Ook van de kwaliteit van de oogschaduw en blush word ik vrolijk. Berry Merry Christmas is voor mij het perfecte palette qua kleuren: subtiele kleuren die toch goed opvallen wanneer je ze draagt. En wat te denken van de namen van alle kleuren? Hier kom je toch helemaal in de kerst stemming van?!

Verkrijgbaarheid: Het Gingerbread Lane set van Too Faced is een limited editie die te koop is bij onder meer Douglas voor €33,65

6 opmerkingen:

 1. Wat ziet het er leuk uit! Zo kom je vanzelf in een kerststemming!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Echt superrrrr mooi. Vond zelf de prijs iets te, daarom niks gekocht, maar die ster sprak mij wel aan.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De sets zijn inderdaad niet goedkoop, maar zo mooi. misschien voor kerst vragen?

   Verwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Preview: Olcay Gulsen Beauty Holiday Gift Shop

De komende tweeënhalve week zal ik mijn favoriete cadeau ideeën en sets voor make up liefhebbers delen (al deze sets en producten heb ik zel...