zaterdag 30 november 2019

Geshopt November

Ik wilde deze maand niet al te veel make up kopen. Wat denken jullie, is mij dat gelukt?

Mijn eerste aankopen deze maand waren een prachtig paars oogschaduw palette van NYX en een demi matte lipstick van Catrice. Toevallig passen de kleuren van de oogschaduw perfect bij de lipstick! De review van de lipstick staat inmiddels online. Komende maand komt er ook een review aan van het oogschaduw palette.
 



De nieuwe trend edition van essence ligt sinds deze maand in de winkel. Het oogschaduw palette sprong er voor mij gelijk uit. Het is denk ik geen verassing dat ik deze gekocht heb?!









Ik kreeg een berichtje dat de sister Royal Party Collection van essence en Catrice nu met 50% korting bij de Kruidvat ligt. Ik had al het pink glitter show van essence gekocht, maar stiekem wilde ik ook het Beauty Kingdom palette van Catrice. En nu heb ik die!








Verder kocht ik nog een set lipverzorging van NYX.









Deze maand heb ik ook make up gekregen. Ik kreeg een heel leuk pakketje met een aantal Catrice producten. Er zat ook een lipgloss bij, maar die heeft helaas de reis niet overleeft (dank je wel PostNL!)














Vanaf nu ga ik weer proberen een low buy te doen tot aan mijn vakantie in april. Ik ga dan heerlijk een week naar mijn favoriete stad: London. Daar kan je heel goed beauty shoppen zoals je hier kunt lezen. Wat houd mijn low buy in? Ik koop alleen producten als ze op zijn. Al is die kans klein: ik heb namelijk een flinke voorraad (poeder) foundation, primers en mascara liggen. En dat zijn juist de producten die bij mij het snelste opgaan. Veder koop ik niet blindelings alles wat los en vast zit. Ik koop alleen producten als ik ze heel erg graag wil. Natuurlijk houd ik jullie op de hoogte van mijn low buy  de komende maanden.


4 opmerkingen:

  1. Op zich heb je niet heel veel gekocht, maar alles is natuurlijk per persoon anders. Goed dat je je inhoudt, ik weet hoe moeilijk het is, zeker als beautyblogger kom je zoveel mooie producten tegen. Succes met je low buy!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je, het is zeker moeilijk. Ik heb wel alleen producten gekocht die ik heeeeeel graag wilde

      Verwijderen
  2. Het is lastig om je in te houden als beautyblogger!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat is het zeker! Deze maand al een aantal mooie producten gekocht en gekregen!

      Verwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Citytrip: dagje Parijs de voorbereidingen

Vorig jaar ben ik een midweek naar Parijs geweest. Dat was me zo goed bevallen, dat ik dit jaar terug wilde. Nu is het met de Olympische Sp...