vrijdag 7 juni 2019

Geshopt in: London

Afgelopen maand was ik voor een paar dagen in London. Naast musea bezoeken, heb ik ook geshopt. En ik kan je verzekeren, shoppen kan je goed doen in London. Daarom deel ik met jullie mijn favoriet beauty adressen van winkels waar ik geweest ben.


Warenhuizen Harrods en Selfridge
Laat ik beginnen met twee fancy warenhuizen: Harrods in Knightbridge en Selfridges op Oxford Street. Alle high end merken zoals Dior kan je hier kopen. Maar ook Tom Ford en zelfs lipstick van het iconische schoenenmerk Louboutin. Beide warenhuizen zijn de moeite waard om te bezoeken. Al is het alleen maar om het gebouw te bewonderen! Zelf heb ik hier niets gekocht, omdat ik nooit deze high end merken gebruik.

Drogisterijen Superdrug en Boots
Als deze twee winkels boven jouw budget liggen, dan zijn de drogisterijen Boots en Superdrug een aanrader. Ze verkopen hier veel mooie en betaalbare merken die niet in Nederland of moeilijk verkrijgbaar zijn: Barry M, Sleek, Flower Beauty, Revolution Pro, CYO, ELF, Stila, Revol, Smashbox, Gosh, Nib+Fab. Maar ook bekende merken als NYX, Rimmel, YSL, Too Faced en Benefit. En sinds kort verkoopt Boots ook Fenty in geselecteerde shops. Ik was in het filiaal op Picadilly Circus en daar werd Fenty verkocht.

Ik kom graag in deze twee drogisterijen die verspreid over de hele stad zitten. Ik koop eigenlijk altijd wel wat van Barry M. Ik ben dol op dit merk, maar helaas is het alleen online te koop. Wat ik ook zo fijn vind aan beide winkels, zijn de aanbiedingen. Zo zijn er vaak leuke acties zoals  koop drie producten en krijg de goedkoopste gratis of het tweede producten is met 50%. En vaak krijg je ook een cadeautje bij besteding van een minimum bedrag. Toen ik er was kocht ik drie Barry M producten en kreeg ik de goedkoopste gratis plus ik kreeg nog een klein aardigheidje.

Deze keer kocht ik drie Barry M producten bij Superdrug: een oogschaduw palette, lipstick en een lipkit met een liquid lipstick met bijpassend lip potlood.

Shoppingstreet Carnaby Street
Too Faced Store London Carnaby StreetDit keer ging ik voor het eerste naar Carnaby Street. Dit is echt een straat voor beauty lovers. De eerste de beste winkel die je ziet is M.A.C. Een paar meter verderop zit Urban Decay. En een paar deuren verder kom je Benefit tegen. En wat te denken van de Too Faced store? Dat was voor mij de reden om naar deze gezellige straat te gaan. De winkel is klein, roze, schattig en staat vol met mooie make up. Ik keek mijn ogen uit (waardoor ik dus vergat om foto's te maken). Het was lastig kiezen wat ik wilde. Alles zag er zo geweldige uit. uiteindelijk heb ik een paar mooie travel size producten gekocht: oogschaduw palette, mascara, primer en een poeder.


Natuurlijk zijn er nog veel meer toffe winkels. zo heb ik gehoord dat er ook een Morphe store is en een Pixi shop. Ook schijnt er nog een groot filiaal te zijn van Too Faced. Wat zijn jouw favoriete adresjes in London op beauty gebied? Binnenkort komen er reviews online van mijn aankopen. Stay tuned.

5 opmerkingen:

  1. Het lijkt mij super om daar te shoppen, vooral vanwege de Too Faced winkel x

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Als je de kans krijgt moet je dat zeker doen. zo veel mooie (high end) merken

      Verwijderen
  2. Toen wij in Londen waren was ik nog niet bezig met mijn blog, alleen zijn we even bij Harrods geweest om een lekker broodje te kopen... Wij zijn wel door de hele stad gewandeld en natuurlijk naar de musea geweest. Leuke tips, wie weet dat ik de volgende keer eens ga kijken bij de shops die je noemt!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Harrods is echt geweldig. Ik keek mijn ogen uit. London is echt een geweldige stad. ga er vrijwel elk jaar heen

      Verwijderen
  3. Zooooo leuk!! Ik ben dol op Londen met in het bijzonder Convent Garden. Magische plek!

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Geshopt: Le Pliage tas van Longchamp

Al geruime tijd zat ik er aan te denken om de iconische Le Pliage tas van Longchamp aan te schaffen. Toen ik de tas bij een collega zag, was...