vrijdag 4 oktober 2019

Review: essence crystal power lipstick

essence crystal power lipstickSinds begin september liggen de nieuwste essence producten in de schappen bij onder meer Kruidvat. Deze collectie bevat veel mooie producten. De komende tijd laat ik jullie een aantal van deze producten uitgebreid zien en vertel ik wat ik er van vind. Benieuwd welke producten ik ga uittesten? Dat kan je in dit artikel zien!

crystal power lipstick
De voedende formule van deze lipstick verzorgt en beschermt de lippen met vitamine E, heeft een delicate vanillegeur en voelt plezierig licht aan. De transparante lipstick die doet denken aan een glinsterende kristal, reageert op de pH waarde van de lippen. Hierdoor kleuren je lippen, afhankelijk van de natuurlijke liptint, na het aanbrengen van zachtroze tot fuschia. 

Dit soort lip producten blijf ik fascinerend vinden. Ik ben ook erg benieuwd welke tint roze deze lipstick bij mij zal zijn!
essence crystal power lipstick
De huls van de lipstick is metallic roze en de dop is transpart met een wit label waarop de naam essence  en crystal power lipstick op staat. Er onder staat colour-changing. Zo is het gelijk duidelijk dat deze lipstick kleur niet blijft zoals je haar ziet.  De lipstick zelf is roze transparant met prachtige kleine gouden glitters. Het shined alle kanten op. Dankzij alle glitters en het roze, doet deze lipstick haar naam eer aan. Het heeft inderdaad wel iets weg van een kristal. Alleen al voor de vormgeving zou je deze lipstick willen!
essence crystal power lipstick

De lipstick zou een vanillegeur hebben, maar die heb ik niet kunnen ontdekken. Maar dat maakt niet uit. Make up hoeft voor mij niet perse een geurtje te hebben. De crystal power lipstick brengt gemakkelijk aan: ze glijdt als het waren over de lippen. Bij mij werd de lipstick zachtroze. Het is heel subtiel en vrijwel niet te fotograferen, vandaar dat er geen swatch foto is. Naast dat mijn lippen wat meer roze zijn, hebben ze ook een klein glans gekregen. Mijn lippen voelen aangenaam en wat verzorgd aan.

Mijn mening
Ik vind de vormgeving van de essence crystal power lipstick erg leuk. Door de kleuren lijkt het net een kristal. Ik had gehoopt dat mijn lippen fuschia zouden worden, maar helaas voor mij, he werd zachtroze. De kleur is subtiel en er is ook een kleine glans te zien op mijn lippen. Persoonlijk vind ik dit meer een lippenbalm dan een lipstick.

Adviesprijs € 2,99 // 01 be happy 

* Disclaimer: dit artikel bevat producten die ik ontvangen heb van een merk/bedrijf. Dit beïnvloed mijn mening niet* 

2 opmerkingen:

  1. Wel bijzonder zo een lipstick, leuk voor de heb!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Absoluut, deze heeft een zeer hoog Hebben Hebben Hebben gehalte!

      Verwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Citytrip: dagje Parijs de voorbereidingen

Vorig jaar ben ik een midweek naar Parijs geweest. Dat was me zo goed bevallen, dat ik dit jaar terug wilde. Nu is het met de Olympische Sp...