maandag 7 oktober 2019

Review: essence contouring duo palette


essence contouring duo paletteSinds begin september liggen de nieuwste essence producten in de schappen bij onder meer Kruidvat. Deze collectie bevat veel mooie producten. De komende tijd laat ik jullie een aantal van deze producten uitgebreid zien en vertel ik wat ik er van vind. Benieuwd welke producten ik ga uittesten? Dat kan je in dit artikel zien!

contouring duo palette
Dit vegan duo powder palette om het gezicht te contouren en te definiëren is verkrijgbaar in twee kleurvarianten waardoor het voor verschillende huidtinten geschikt is. De twee matte tinten in twee nuances zijn eenvoudig aan te brengen en blenden dankzij de zachte textuur goed met de huid. De lichte kleur kan solo gebruikt worden of gecombineerd met de donkere tint, voor een expressieve look. Adviesprijs € 3,59 
essence contouring duo palette

 Tsja, ik snap de theorie van contouren. Door te contouren shape je jouw gezicht waardoor je gezicht smaller lijkt, jouw kaaklijn scherper oogt en jouw jukbeenderen hoger lijken te zitten. Wat ik ook snap is dat je met de donkere kleur schaduw creëert en dat je dit aanbrengt rond jouw haargrens, onder het wangbot, bij de kaaklijn en aan de zijkant van jouw neus. De lichtste kleur, die lichter moet zijn dan jouw huidstint, breng je aan op de wangen, onder de ogen, in de binnenste ooghoek, op het wenkbrauwbot, op de neusbrug, in de cupido-boog van jouw lippen en op jouw kin.

Als je goed controurt, dan is dat zeker een aanvulling in jouw make up routine. Wanneer je niet goed contourt, dan lijkt het echt nergens op! Ik behoor tot die laatste groep en bovendien ben ik tevreden met de vorm van mijn gezicht. Dus contouren doe ik niet.

essence contouring duo paletteIk kan dus ook vrij weinig schrijven over het contouring duo palette van essence. Wat ik begrepen heb, zijn poeder contouring sets het beste. Dit omdat je poeders goed kan opbouwen. Wat dat betreft zit je dan goed met die palette. De poeders uit dit palette zijn erg poederig en hebben fall out.

* Disclaimer: dit artikel bevat producten die ik ontvangen heb van een merk/bedrijf. Dit beïnvloed mijn mening niet* 

4 opmerkingen:

 1. Echt supermooi. Ik ben er heel blij mee!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat goed om te horen. Ik heb één keer geprobeerd te contouren, maar dat leek nergens op. Ik had op eens een heel lang en smal hoofd. Ik leek helemaal niet meer op mezelf

   Verwijderen
 2. Gewoon blijven proberen, dan leer je het vanzelf!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Review: Olcay Gulsen Beauty Duo Pots

Jippy, mijn favoriete merk Olcay Gulsen Beauty heeft weer een nieuw product gelanceerd! Ik moet eigenlijk zeggen: opnieuw gelanceerd. De Gl...