maandag 28 oktober 2019

Review: California Beamin' NYX bronzer

NYX Califronia Beamin' bronzer
Dit is de kleur Golden State
De winter staat bijna voor de deur en mijn healty summer glow is verdwenen. Maar dankzij de nieuwste bronzer van NYX kan ik mijn healty summer glow toch een beetje behouden.


CaliforniaBeamin'
Ik gebruik altijd de matte bronzer van NYX en ik wilde wat nieuws proberen. Op Instagram had ik al regelmatig California Beamin' Face & Body Bronzer voorbij zien komen. Het was dus geen moeilijke keuze welke bronzer ik wilde!

Here comes the fun: het is de California Beamin' Face & Body Bronzer van NYX Professional Makeup! Deze giga bronzer is beschikbaar in zes sun-kissed kleuren die u in het zonnetje zetten. Met een creamy structuur, geeft de poeder een warme faux glow met een flatterende satin finish. Elke zorgvuldig samengestelde kleur blend gemakkelijk op het gezicht of lichaam en creƫert een air-brushed, second-skin effect.


NYX Califronia Beamin' bronzerDe bronzer zit in een grote ronde plastic verpakking met een transparante deksel waarop in witte letters NYX Professional Make Up en de naam van de bronzer California Beamin' Face & Body Bronzer staan. De bronzer is vrij groot en bevat 14 gram aan product. Ter vergelijking: de matte bronzer van NYX bevat 9,5 gram. De California Beamin' bevat kleine subtiele glitters voor een mooi healty summer glow. De bronzer is zeer goed gepigmenteerd, Het is aan te raden om niet te veel poeder op jouw kwast te doen en deze eerst goed af te tikken voordat je de bronzer op jouw gezicht aanbrengt. Anders ziet het er niet uit. Dit kan ik uit ervaring vertellen! (Gelukkig test ik nieuwe make up producten eerst altijd thuis voordat ik er mee naar buiten ga). De poeder heeft een aangename zachte structuur en is niet heel erg poederig. Het laat een mooie sun kissed glow achter zonder oranje uit te slaan.

Mijn mening
NYX Califronia Beamin' bronzer
De bovenste swatch is een harde swacth
en er onder is de swatch geblend
met mijn huid
Ik vind deze bronzer fijn in gebruik. Ik was bang dat de glitters te heftig zouden zijn voor mij, maar dat was gelukkig niet zo! Ik vind deze bronzer een fijne afwisseling met mijn matte bronzer.

Verkrijgbaarheid: de Califronia Beamin' bronzer is te koop bij de NYX winkels in Rotterdam en Amsterdam. Maar ook online bij Douglas en in geselecteerde Douglas filialen. De prijs van de bronzer ligt rond de €12


2 opmerkingen:

  1. Ik denk dat hem ook best als oogschaduw kan gebruiken, heel mooi met die glitters erin!

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Review: Olcay Gulsen Beauty 3 in 1 Brush

Olcay Gulsen Beauty heeft niet alleen make up, maar ook beauty accessoires in de collectie zitten. Een van die accessoires is de 3-in-1 B...