woensdag 11 september 2019

Shoppen in: Liverpool

Begin september heb ik een city trip naar Liverpool gemaakt. Een super leuke stad in het noord westen van Engeland. Behalve dat het de stad van The Beatles is, kan je er ook goed shoppen. In dit artikel vertel ik bij welke beauty shops ik mijn ponden heb uitgegeven.

Boots
In mijn London shopping artikel heb ik het al gehad over de drogisterijen Boots en Superdrug. Van beide zitten er meerdere filialen. In Clayton Square Shopping Ctr zit de grootste Boots. Hier verkopen ze naast de gewone merken zoals Barry M, Revolution Beauty (alle lijnen), CYO, NYX, Revolon, maar ook veel high end merken zoals Ted Baker, Benefit en Dior. En wat te denken van Fenty?!

Bij Boots heb ik een (voor mij) nieuw merk ontdekt: Soap & Glory. Ze hebben huidverzorging, bad producten en make up! Ik heb natuurlijk een aantal producten gekocht. Ik wilde ook body sprays en lipbalm van Ted Baker kopen. Maar helaas waren deze uitverkocht. Dat kwam vanwege een leuke aanbieding: bij aankoop van twee producten kreeg je een lipbalm set cadeau. Over leuke aanbiedingen gesproken: als je voor £20 aan geselecteerde producten kocht, kreeg je een beauty box cadeau. Geen verassing dat ik deze gekregen heb. Het was een leuke box met veel producten en merken die ik gebruik.

Verder kocht ik nog oogcream en speciale wattenschijfjes om oogmake up te verwijderen.

Superdrug
Superdrug had ook een hele fijne aanbieding: koop twee make up producten en krijg de derde gratis! Kijk, daar word een Hollandse beauty lover blij van! Ik koos voor allerlei lipsticks van Revlon en Revolution. De Revolution lipsticks heb ik (nog) niet in de Kruidvat gezien, maar wel online bij verschillende webshops. Revlon is een merk dat hier niet verkocht word. Mijn idool Marilyn Monroe gebruikte dit merk, dus ik wilde het graag testen.

Debenhams
Er zijn ook diverse warenhuizen die high end merken verkopen. Zo ben ik naar Debenhams geweest waar ze Urban Decay verkopen. Tot mijn verbazing liggen de prijzen in Engeland iets lager als hier. Dus dat was voor mij een goede reden om Naked Reloaded te kopen. Een palette die al heel lang op mijn wenslijst stond. Ze hadden ook al het nieuwste Naked palette liggen. Die is nog niet te koop, maar hij lag er al als promotie. Ik kan zeggen: wat een prachtig palette vol shimmering. Ik werd erg fijn geholpen en kreeg ook nog een sample van een oogschaduwprimer. Ze verkopen hier diverse high end merken, waaronder Kate von D en de gebruikelijke merken als Chanel.

Beauty Bazaar
Dit is een fancy winkel van Harvey Nicols met alleen maar exclusieve en dus dure merken: noemen Ik had Zo veel gehoord over Anastasia Beverly Hills en Huda. Dus ben ik bij die merken gaan kijken. Mooie producten, maar ik had niet gelijk van wow, dit moet ik hebben! Wat ik dus wel heb bij Urban Decay en Benefit heb.


Morphe
Sinds enkele maanden bevind zich er een Morphe winkel in Liverpool. Ook over dit merk heb ik veel gehoord. Ik had online al een paar mooie paletten gezien. Een lieftallige mua hielp me de paletten zoeken. Helaas was er een uit de verkoop gehaald en de andere viel tegen. De mua vroeg wat ik precies zocht en hielp zoeken naar een alternatief en die vonden we. Maar deze was helaas uitverkocht. En toen viel mijn oog op een prachtig palette met paars tinten: Bling Boss. Ik kan niet wachten om met dit palette looks te gaan maken!

Primark
Iedereen weet dat Primark make up verkoopt. Maar wist je dat ze meer merken verkopen dan alleen hun eigen merk? Zeker de moeite waard om een kijkje te nemen als je in de buurt bent. Zeker als je weet dat ze deze merken niet in Nederland verkopen!

Topshop en Marks and Spencer
Ook de winkelketen Topshop verkoopt make up. Warenhuis Marks and Spencer verkoopt ook make up. Beide ketens verkopen merken die in Nederland niet te koop zijn (voor zo ver ik weet).

Too Faced
Ja ja, Too Faced komt met een winkel naar Liverpool! Maar wanneer die open gaat, weet ik niet.

Natuurlijk zijn er nog veel meer beauty winkels. Veel daarvan zitten in Liverpool 1 Shopping Centre. Op hun website staat het meest actuele winkelaanbod.

De komende tijd ga ik al mijn aankopen uitgebreid gebruiken en natuurlijk komen er ook reviews online. In mijn maandelijkse shopping overzicht zal ik al mijn aankopen uitgebreid laten zien!

Ben jij wel eens in Liverpool geweest?

6 opmerkingen:

  1. Ik niet, maar mijn man is er een paar jaar geleden naartoe geweest met twee van de kinderen. Ze vonden het erg leuk.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik vind Liverpool echt een aanrader. Niet alleen qua shopping, maar ook de stad zelf is geweldig. Een hele fijne sfeet

      Verwijderen
  2. Wat een leuke locatie om te shoppen. Veel winkels spreken mij wel aan.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat is Liverpool zeker! En er zitten ook meer dan genoeg andere toffe winkels die wij hier niet hebben

      Verwijderen
  3. Liverpool lijkt me een hele leuke stad om te bezoeken !

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Zo leuk! Liverpool staat hier ook nog op het wensenlijstje vooral omdat manlief fan is van de voetbalclub. Haha!

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Geshopt: Le Pliage tas van Longchamp

Al geruime tijd zat ik er aan te denken om de iconische Le Pliage tas van Longchamp aan te schaffen. Toen ik de tas bij een collega zag, was...