woensdag 18 september 2019

review: essence perfect shine lipstick


essence perfect shine lipstickSinds begin september liggen de nieuwste essence producten in de schappen bij onder meer Kruidvat. Deze collectie bevat veel mooie producten. De komende tijd laat ik jullie een aantal van deze producten uitgebreid zien en vertel ik wat ik er van vind. Benieuwd welke producten ik ga uittesten?  Dat kan je in dit artikel zien!

Zoals jullie weten, ben ik dol op lipsticks. Het is denk ik dan ook geen verassing dat ik heel blij was toen ik zag dat ik de nieuwste essence perfect shine lipstick kreeg om te testen!

perfect shine lipstick
Hoog gepigmenteerd, prettig om te dragen en verzorgend tegelijkertijd - deze lipstick is een ware all-rounder. Dankzij de romige en zachte textuur is de lipstick eenvoudig aan te brengen en geeft je lippen een superglanzende finish. Rijke ingrediënten als vitamine E en shea butter voeden de lippen. De rosé metallic huls maakt van deze lipstick een echte eye-catcher. Adviesprijs € 2,99 

Er zijn zes kleurtjes, vooral rode en nude tinten. Ik kreeg kleur 05 perfect plan. De naam is toepasselijk, omdat mijn beste vriendin altijd vind dat ik goede plannen heb! De kleur is niet echt bruin, maar ook niet rood. Ik denk dat de kleur nog het beste te omschrijven is, als baksteen rood. De lipstick zit in een glanzende roze metelic huls waarop de naam van de lijn staat en het merk. Op de onderkant zit een kleursticker met de naam van de lipstick lijn en welk kleurnummer het is. Op de huls zit een witte sticker met de gebruikelijke informatie en de kleurnnaam.

essence perfect shine lipstickDe lipstick voelt romig aan en glijdt over de lippen tijdens het aanbrengen. Dankzij shea butter en vitamine E worden de lippen ook gelijk verzorgd. De pigmentatie is goed en de perfect shine lipstick heeft een goede dekking. De lipstick overleeft een kopje thee, maar een lunch niet. De lipstick is dan aan de binnenkant van de lippen vervaagd en moet bij gewerkt worden.

Mijn mening
Ik vind de kleur perfect plan uit de perfect shine lijn van essence erg mooi. Zeker voor de herfst. Ook voelt de lipstick heerlijk zacht en romig aan op de lippen. Ik ga zeker kijken voor een aantal andere tinten!



 



* Disclaimer: dit artikel bevat producten die ik ontvangen heb van een merk/bedrijf. Dit beïnvloed mijn mening niet* 


6 opmerkingen:

  1. Ik ben zelf heel benieuwd naar deze lipsticks, maar ben bang dat de kleuren niet echt goed bij mij zullen staan. Fijn dat dit kleurtje jou goed bevalt.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. ik hoop dat je ook een passende lipstick uit deze lijn kunt vinden!!!

      Verwijderen
  2. Oeeeh, wat een mooie kleur! Perfect voor de herfst idd.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Die lipstick voelt zo fijn aan op de lippen!

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Review: MAC Connect in Colour Future Flame

Een tijdje geleden heb ik een make up session gevolgd bij de MAC Pro Store in Amsterdam. Ik wilde graag leren om een smokey eye te maken (bi...