maandag 16 september 2019

Review: essence the highlighter

essence the highlighterSinds begin september liggen de nieuwste essence producten in de schappen bij onder meer Kruidvat. Deze collectie bevat veel mooie producten. De komende tijd laat ik jullie een aantal van deze producten uitgebreid zien en vertel ik wat ik er van vind. Benieuwd welke producten ik ga uittesten? Dat kan je in dit artikel zien!


Eigenlijk droeg ik nooit highlighter. De meeste highlighters die ik tegen kwam, waren erg glanzend en opvallend. Twee dingen die ik persoonlijk niet bij mij vind staan. Terwijl ik het bij andere beauty lovers erg mooi passen. Bij de essence collectie update zitten ook highlighters. Een daarvan heb ik ontvangen om te reviewen.

the highlighter
essence the highlighterHighlighter on fleek? Geen probleem! Met de nieuwe superzachte highlighters krijg je gegarandeerd een adembenemende glow. De zachte, poederachtige textuur met fijne glansdeeltjes geeft de huid een stralende finish en zorgt voor natuurlijke accenten. Adviesprijs € 2,59

De kleur die ik ontvangen heb is 10 heroic. Het is een sierlijke champagne-achtige tint met een subtiele glans. Als je van highlighters houdt je al tegemoet shinen in de pan en waarbij je een zonnebril nodig hebt, dan is deze tint niet aan jou besteed. De textuur van de highlighter poeder is zijdezacht. Er is een klein beetje fall-out, niet noemenswaardig veel.  De highlighter is goed op te bouwen en vervaagd niet gedurende de dag. Wat ik ook charmant vind aan deze highlighter is dat het een imprint heeft. In het poeder van de highlighter staan de woorden the highlighter (precies op dezelfde plek als op de transparante deksel) en een aantal strepen. Dit maakt het dat de highlighter er duurder uitziet dan dat die in werkelijkheid is.

essence the highlighter 
Mijn mening
Ik vind the highlighter uit de nieuwste essence collectie update een aanwinst. Waar veel highlighters opzichtig zijn, is deze subtiel. Dankzij deze highlighter wil ik dit product type vaker gaan gebruiken!


* Disclaimer: dit artikel bevat producten die ik ontvangen heb van een merk/bedrijf. Dit beïnvloed mijn mening niet* 

10 opmerkingen:

  1. Ohh dat ziet er goed uit! Deze week toch maar eens foto's van maken en proberen x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb nog geen tijd gehad om de producten in de winkel te gaan checken. Zelf ben ik geen highlighter-gebruiker maar zo op de foto iet het er goed uit. Fijn dat het product jou goed bevalt.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. ik gebruikte zelf ook nooit een highlighter, maar dit is echt een aanrader! de rest van de collectie is ook prachtig

      Verwijderen
  3. Heel mooi Tessa! Ik vond het ook een hele fijne tint!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Reacties
    1. Ik tegenwoordig ook. Vroeger droeg ik nooit highlighters en nu steeds meer

      Verwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Review: MAC Connect in Colour Future Flame

Een tijdje geleden heb ik een make up session gevolgd bij de MAC Pro Store in Amsterdam. Ik wilde graag leren om een smokey eye te maken (bi...