donderdag 1 augustus 2019

Geshopt Juli

Het is weer tijd voor mijn maandelijkse beauty up date! Sinds juni heb ik een no beauty buy. Het idee was tot mijn trip naar Liverpool in september geen make up kopen (make up krijgen was een heel ander verhaal). Vorige maand is het goed gedaan, ik had toen alleen foundations gekocht, omdat de foundations die ik gebruik er uit gaan en ik geen zin had om weer opzoek te gaan naar De Perfecte foundation. Dus dat telt niet, het is een investering. HaHaHa

Deze maand ging het redelijke goed. Ik ben naar Roermond geweest om te shoppen. Ik ben toen ook bij NYX  naar binnen geweest waar ik nog een extra poeder foundation kocht. Maar ik kocht een vloeibare oogschaduw in holografisch lila en een donker paarse liquid lipstick.

NYX Professional Makeup
Bij de Action zag ik een leuk make up palette van Barbie met oogschaduw, lipstick en blush. De vormgeving vond ik super gaaf. Ik heb hem dus gekocht. Oops, maar gelukkig was het palette niet duur: €3,49.

Barbie Action make up palette

Ik heb ook deze maand mijn eerste perspakket gekregen met veel mooie Catrice producten. De afgelopen maand hebben jullie hier alle reviews al over kunnen lezen.

Catrice


Via Instagram had ik een make up workshop gewonnen bij Benefit. Een leuke en leerzame workshop waarbij we aan het einde een prachtige goodiebag kregen met twee foundations, een primer, diverse samples en nog veel meer moois!
Benefit Hello Happy Foundation

Bij de Etos kwam ik de limited Edition concealer tegen met hartslag details. Als zuster zijnde moest ik deze hebben. Bovendien is concealer een must als je onregelmatige diensten werkt!

Catrice

Op Instagram zag ik dat het iconische 4711 een limited editon heeft uitgebracht die naar lavendel ruikt. Ik werd nieuwsgierig en voor ik het wist, had ik de eau de cologne gekocht.

4711 eau de colonge

Ik had veel gehoord over het merk Color Pop. Ik was dan ook erg blij toen dat ik er een oogschaduw palette en lipstick kon bemachtigen. Ik kocht ook gelijk een mooie subtiele blush/highlighter van Milani.

Color Pop Milani

Max&More, het budget vriendelijke make up merk van de Action heeft nu ook kwasten. Ik was benieuwd naar de kwaliteit, dus heb ik er drie gekocht. Kosten? Nog geen €1 per kwast.

Max& More Action make up

Mijn groene primer was bijna op, het zelfde gold voor mijn brush cleaner en uit mijn zomer concealer kreeg ik niets meer. Tijd om naar NYX te gaan! Ik besloot te gaan op International Lipstick Day. Ik kreeg er toen een mooie lipstick uit de Lip Lingerie lijn cadeau.

NYX Professional Makeup



Ik ben nu ongeveer 1,5 maand bezig met mijn no beauty buy. Eigenlijk is het niet dat ik niets mag kopen, maar dat ik bewuster make up koop. Dus niet elke maand veel make up kopen.  Als ik op deze manier naar mijn no beauty buy kijk, gaat het wel redelijk. Ik denk eerst na voordat ik iets blindelings koop. Al was dat niet het geval bij het Barbie palette, maar goed. Ik ben ook niet pefect * knipoog* Ik heb deze maand wel veel make up gekregen, maar dat telt niet voor de no beauty buy. Van een flink aantal producten staan er al reviews online, van een aantal andere producten komen er binnenkort reviews van online.

7 opmerkingen:

  1. Je hebt leuke producten gekocht en dat Barbie palette zag ik laatst toevallig ook liggen! Ben best benieuwd hoe die je bevalt!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je. Later deze maand verschijnt er een review over het Barbie palette online

      Verwijderen
  2. Voor een no-buy vind ik dat je het echt wel goed doet hoor enne je mag jezelf soms toch wel verwennen ;-) x

    BeantwoordenVerwijderen
  3. je bent goed geslaagd! Wat leuk dat je zoveel moois gehad hebt!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja he?! Dat had ik ook nooit verwacht toen ik begon met mijn blog

      Verwijderen
  4. Wat een leuke uitgebreide make-up stash! Genoeg om iedere dag een andere look te creëren.

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Review: By Dash Beauty Mysterious Lip Gloss

Toen ik een klein meisje was, had mijn oma een groene lipstick maar als ze die op deed werden haar lippen niet groen, maar rood. Ik vond dat...