zaterdag 31 augustus 2019

Geshopt: augustus

Het ging zo goed met de no beauty buy. Op zich heb ik niet heel veel gekocht; twee producten waren aan vervangen toe en een aantal andere kon ik echt niet laten liggen.


Mijn primer was op. Gelukkig had ik er nog een in voorraad, maar goed. Nu was de voorraad op. En dat kan natuurlijk niet. Dat werd dus een tripje naar, ja wel je raadt het al, NYX! Ik kocht niet alleen een primer (de Hydratouch Primer), maar ook hun nieuwste mascara: On The Rise Volume Liftscara. Er wordt gezegd dat deze nog beter is als mijn favoriet Worth The Hype. Binnenkort komt er een review over deze mascara online. Dus stay tuned!

NYX  On The Rise Volume Liftscara
Op de Instagram pagina van een Française zag een prachtig out of space oogschaduw palette van de Action. Zowel de verpakking als de kleuren oogschaduw spreken mij erg aan.  Het is dus geen verassing dat ik dit palette mee genomen heb. Natuurlijk komt er een review online van dit oogschaduw palette.


Verder heb ik een aantal gezichtsmaskers gekocht bij de Action en Kruidvat. Ik ben nu druk bezig met ze te testen om er reviews over te schrijven. Over een masker, het draken fruit peel off masker, heb ik al een review geschreven.

Bij een aantal beauty bloggers zag ik de nieuwste nagellak van Sally Hansen voorbij komen. Van één nagellakje werd ik erg blij. Die moest ik hebben. Toen ik toch bij de  Etos was, kocht ik er gelijk een lipstick en een Essie nagellakje. Ik had al veel gelezen over Essie, maar nog nooit dit merk geprobeerd.
Sally Hansen Jelly Belly Instadri nagellak



Halverwege deze maand had Kruidvat een hele fijne aanbieding: elke tweede Catrice of essence product voor de helft van de prijs. Nu staan er een paar Catrice producten op mijn wenslijstje, maar mijn wenslijstje voor Boots en Superdrug en ook Morphe en Urban Decay is lang. Dus ik ben sterk geweest en heb niets gekocht.

3 opmerkingen:

  1. Wat een leuke nagellak! ik ben echt fan van Essie, benieuwd wat jij ervan vindt!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. die heb ik nu toevallig op mijn teen nagels. komende week komt er een review van de andere nagellak

      Verwijderen
  2. Hoe leuk dat je dit gewoon bij de Action kunt shoppen! Jammer genoeg zit de winkel niet bij ons in de buurt.

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Geshopt: Le Pliage tas van Longchamp

Al geruime tijd zat ik er aan te denken om de iconische Le Pliage tas van Longchamp aan te schaffen. Toen ik de tas bij een collega zag, was...