woensdag 31 juli 2019

Review: Catrice Nail Oil

Review Catrice Nail OilNaast nieuwe nagellakjes, zit er ook nagelverzorging in de Catrice herfst/winter assortiment update. Een van die producten is de nail oil. Benieuwd of dit een fijn product is? Lees dan snel verder en je weet het!

Nail Oil
Als zuster was ik mijn handen vaak. Ook desinfecteer ik mijn handen met grote regelmaat. Dit is natuurlijk niet fijn voor mijn huid en nagels. Daarom was ik ook erg blij dat ik deze nagel olie mocht gaan reviewen. Catrice omschrijft de nail oil als: Het perfecte product om je nagels en nagelriemen thuis of onderweg een kleine spabehandeling te geven. De olie bestaat uit 98% natuurlijke ingrediënten zoals monoi- en kokosolie en heeft een aangename geur. De niet-plakkerige formule is extreem rijk en vegan en is zowel op gelakte als niet gelakte nagels te gebruiken.

Review Catrice Nail OilDe nagel olie zit in een glazen potje en bevat 8ml olie. Om de olie uit de flacon te krijgen, gebruik het pipetje. Dat is een leuk detail, een knip oog naar oude apothekers flesje. Het heeft ook als grote voordeel: je kan makkelijk de olie uit de flacon krijgen en doseren op de nagels. De olie is makkelijk in te masseren en trekt binnen enkele minuten in. Volgens de omschrijving bevat deze nagel olie kokosolie. Kokos is een geur die ik niet prettig vind, maar dit ruik je helemaal niet in de olie. De geur van de olie is aangenaam, een beetje zoetig. Ik kan niet goed beschrijven welke geuren ik ruik, maar lekker is het zeker!


Mijn mening
Ik vind de nagel olie fijn. Het aanbrengen gaat makkelijk en dankzij de pipet wordt het geen knoeiboel. Na gebruik voelde mijn nagels heerlijk zacht aan én roken lekker. De dag na het gebruik van de nagel olie, voelde mijn nagels nog zacht aan. Ik vind deze nagel olie zeker een aanrader!


Benieuwd wat er nog meer vanaf augustus bij Kruidvat in de winkel ligt?  Lees dan een van deze artikelen en je weet het: Visual Wow & EffectsClean IDUltra PreformanceColour & Care

* Disclaimer: dit artikel bevat producten dat ik ontvangen heb van een merk/bedrijf. Dit beïnvloed mijn mening niet* 

2 opmerkingen:

  1. ik houd van nagelriemolie, maar gebruik het veel te weinig!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik eigenlijk ook. Stom dat we wel de tijd nemen voor een gezichtmasker, maar niet om dit te gebruiken

      Verwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Geshopt: Le Pliage tas van Longchamp

Al geruime tijd zat ik er aan te denken om de iconische Le Pliage tas van Longchamp aan te schaffen. Toen ik de tas bij een collega zag, was...