vrijdag 12 juli 2019

Review: Catrice Gold Effect Nail Polish

Volgende maand ligt de herfst/winter update van het Catrice assortiment in de winkel. Toen ik deze collectie zag, werd ik erg enthousiast. Ik werd nog enthousiaster toen ik een aantal van deze producten opgestuurd kreeg om te reviewen! Welke producten dat zijn? Dat zien jullie in de komende tijd op mijn blog! Elke maandag, woensdag en vrijdag plaats ik een review van deze collectie. Ik trap deze Catrice maand af met een prachtige nagellak.

Catrice Gold Effect Nail Polish
Catrice Gold Effect Nail Polish Wat denk je ervan om een beetje glamour toe te voegen aan je nagels? Deze nieuwe lijn effectlakken geeft beauty addicts de mogelijkheid prachtige nagels te creëren met een luxueus glinsterend effect. De lijn bestaat uit acht kleuren met twee verschillende effecten – kleur op kleur en meerkleurig met goud, allemaal met een licht reflecterende en glanzende finish. Dankzij het waaiervormige kwastje is de lak eenvoudig aan te brengen, waarbij twee dunne laagjes volledige dekking geven. 

Fascinating Grace
Ik kreeg kleur nummer 02 Fascinating Grace toegezonden. De kleur laat zich lastig omschrijven. Is het een lichte nude met glinstering? Of is het oud roze met glitters? Het is maar net hoe het licht op de nagellak valt. Het is een prachtige kleur als je het mij vraagt. Vooral wanneer er (zon)licht op schijnt, dan shined de nagellak je tegoedmoed!

Catrice Gold Effect Nail Polish Gold Effect Nail Polish bevat 10,5 ml nagellak en zit in een mooie langwerpig transparant potje. Op het potje staat in strakke gouden letters Catrice Gold Effect Nail Polish. Door te te spelen met de letter grootte en de plaats van de woorden, krijgt het geheel een speels gevoel. De dop is ook goudkleur en kan er af. Er onder zit een zwart rond geribbeld handvat, wat ideaal is om vast te pakken. Door deze vorm ligt het waaiervormige kwastje fijn in de hand en heb je er beter grip op dan de vierkante gouden dop. De vorm van het kwastje is dus waaiervormig. Dit vergemakkelijkt het aanbrengen van de nagellak. Na één laagje heb je al een mooie dekking, maar ik raad twee laagjes aan voor een volledige dekking. Tip: gebruik wel een een top coat.  Ik had dat niet gedaan en binnen de kortste keren ging was mijn nagellak al beschadigt. Een typisch gevalletje van oops! Wanneer je een top coat gebruikt kan je enkele dagen geniet van je mooie gelakte nagels. Het verwijderen gaat ook gemakkelijk. Vanwege de kleine glitters had ik dit niet verwacht.


Mijn mening
Catrice Gold Effect Nail Polish Ik vind deze nagellak erg mooi en subtiel, dankzij de lichte kleur. De kleine glitters geven de nagellak net dat beetje extra waardoor het geheel er fancy uit ziet. Ook de vormgeving van de nagellak vind ik erg mooi. Door de gouden accenten word het geheel erg chic.

Benieuwd wat er nog meer vanaf augustus bij Kruidvat in de winkel ligt?  Lees dan een van deze artikelen en je weet het: Visual Wow & EffectsClean IDUltra PreformanceColour & Care

* Disclaimer: dit artikel bevat producten dat ik ontvangen heb van een merk/bedrijf. Dit beïnvloed mijn mening niet* 



2 opmerkingen:

  1. Mooie kleur! Het viel mij ook op hoe makkelijk je de lak weer verwijderd. Vaak is dat heel lastig als er glitters in zitten. Dus zeker een pluspunt!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Daar ben ik het helemaal mee eens! Ik had een lading watten schijfjes klaar liggen, maar uiteindelijk er maar een paar gebruikt

      Verwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Review: By Dash Beauty Mysterious Lip Gloss

Toen ik een klein meisje was, had mijn oma een groene lipstick maar als ze die op deed werden haar lippen niet groen, maar rood. Ik vond dat...