maandag 6 mei 2019

Review: Supertrash oogschaduw

Kruidvat Supertrash oogschaduw paletteTwee weken geleden verkocht Kruidvat oogschaduw en highlighter paletten van Supertrash. Toen ik ze in de folder zag, werd ik gelijk enthousiast: de kleuren spraken me erg aan. Ik ben toen gelijk naar de Kruidvat gegaan, om teleurgesteld naar huis te keren. Alle filialen bij mij in stad hadden ze de paletten niet meer. Bij navraag bleek dat ze maar drie paletten hadden gekregen. Erg jammer. Ik zag wel dat ze online te koop waren, maar ik wil altijd de producten eerst zien.Supertrahs oogschaduw bij Kruidvat
Kruidvat Supertrash oogschaduw paletteToen ik van de week in Utrecht was, kwam ik de oogschaduw paletten tegen. Natuurlijk waren ze erg mooie en moesten ze mee naar huis. Maar wie van de drie? Uiteindelijk koos ik voor Light Snake. Een palette met bruin en nude tinten, maar met shimmers er in. Weer eens wat anders dan ik gewend ben. Ook het palette Dark Snake ging mee. Dit palette bestaat uit diverse roze tinten.


De paletten zijn niet heel duur: voor €7,99 heb je zes kleine pans en drie grote. Beiden paletten bestaan vooral uit shimmer tinten, iets wat ik vrij weinig gebruik. Maar daarom wilde ik ze juist, uit mijn comfort zone. Ik had niet al te hoge verwachtingen van de pigmentatie en kwaliteit. Maar eerlijk is eerlijk: de pigmentatie van de shimmers is goed. Die van de matte wat minder, maar dat is vaak zo. Sommige tinten zijn erg poederig en hebben veel fall out, terwijl andere tinten uit hetzelfde palette dat niet hebben. Hier onder zijn de swatches te zien van beide paletten.

Supertrash Light Snake oogschaduw palette
Kruidvat Supertrash oogschaduw palette
De enige tint die wat wegvalt uit het Light Snake palette is de matte bruine oogschaduw. De rest glimt je te gemoed! Ik vind deze tinten erg mooi. Ik hou van bruin en nude oogschaduw en deze geven net wat extra's aan jouw look.


Supertrash Dark Snake oogschaduw palette
Kruidvat Supertrash oogschaduw palette
Dark Snake bestaat uit mooi roze tinten. Vrijwel alle tinten zijn goed, alleen de perzik-achtige tint (twee van boven aan de rechterkant) valt weg tegen mijn huid. Maar goed, dit is ook weer een lichte matte tinten. De onderste kleur van het palette is ook wat dof, maar dit is ook weer een matte oogschaduw. De rest zijn shimmers en ze shine erg mooi
Mijn mening over Supertrash oogschaduw
Natuurlijk heb ik ook twee looks gemaakt, met elk palette een. Links met het Light Snake en rechts met Dark Snake. De kleuren zijn mooi op te bouwen.Qua blenden is het wisselend: de ene kleur blend mooi over in de andere en bij andere tinten maak je tijdens het blenden een nieuwe kleur.

Vind ik de paletten een aanrader? Als je een leuk, betaalbaar palette zoekt en geen hoge eisen stelt aan pigmentatie van oogschaduw, zijn dit zeker aanraders. Ik ben blij met mijn aankopen en ga deze paletten zeker mee nemen op vakantie!


4 opmerkingen:

  1. Matte kleuren vallen vaak weg, ik merk dat ook vaak. En ik heb het ook zo vaak gehad, dan wil ik zo graag iets hebben van Kruidvat en dan hebben ze het al niet meer... Wel een mooi palette, ga je nog veel plezier van hebben!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Klopt, maakt niet uit hoe duur een palette is. Dat is zo jammer dat Kruidvat vaak maar een paar actie producten krijgt. Ik heb vandaag weer een Supertrash palette gebruikt en ik ben er erg blij mee

      Verwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Shoppen bij: MAC

Ik ben dol op make up shopping. Het leek me daarom leuk om jullie mijn ervaringen te delen met mijn favoriete make up winkels. Ik begin deze...