vrijdag 3 mei 2019

Review: Away we Glow oogschaduw palette van NYX

Away we glow love beam oogschaduw NYX Professional Makeup  EYEconista Lash Millionizer Volume Mascara CatriceEen paar maanden gelden kocht ik bij NYX het Lovebeam palette uit de de Away we glow lijn. Het palette bestaat uit 10 prachtige zomers kleuren van holografisch wit (perfect als highlighter), liefelijk roze, koninklijk paars en mooie bruin tinten. Naast het holografische wit, bevat het palette heeft vier matte kleuren en vijf met een mooie shimmering tinten. De textuur van de oogschaduw laat zich het beste omschrijven als romig met weinig tot geen fall out. Je kan er subtiele looks mee maken. Perfect voor de zomer als je het mij vraagt! Maar hoe zit het met de kwaliteit van de pigmenten?

Swatches NYX Away we glow Lovebeam oogschaduw
Away we glow love beam oogschaduw NYX Professional MakeupDit zijn de swatches van de bovenste rij. Als je ziet, vallen de tweede en de vijfde tint weg op mijn arm. Dit zijn de twee mat bruine tinten. De shimmer oogschaduws zijn erg mooi.

Away we glow love beam oogschaduw NYX Professional MakeupDe tweede rij is duidelijk beter, maar dit komt ook doordat de twee matte oogschaduws donkerder zijn als uit de eerste rij.
Al met al ben ik erg tevreden met de pigmentatie.


Look NYX Away we glow Lovebeam oogschaduw
Away we glow love beam oogschaduw NYX Professional Makeup  EYEconista Lash Millionizer Volume Mascara CatriceNatuurlijk heb ik een look gemaakt. In de arcadeboog heb ik de eerste twee kleuren van de bovenste rij gebruikt en deze met elkaar geblend. Vervolgens op het bewegend ooglid heb ik de twee kleur bruin van de onderste rij gebruikt en in de buitenste ooghoek heb ik de vierde kleur uit de onderste rij gebruikt. Als basis heb ik de Proof it! oogschaduw primer van NYX gebruikt, verder heb ik de nieuwste mascara van Catrice EYEconista Lash Millionizer Volume gebruikt. Hier ben ik ook erg tevreden over: mijn wimpers zijn zichtbaar langer en voller. Echt een aanrader. Om mijn wenkbrauwen in toom te houden, heb ik de Control Freak Eyebrow Gel van NYX gebruikt.

Verkrijgbaarheid
Het Away we glow Lovebeam oogschaduw palette is te koop bij de NYX winkels in Rotterdam en Amsterdam en bij geselecteerde filialen van Douglas en op hun webshop voor €22,15

6 opmerkingen:

  1. Wat een mooi palette zeg! Een goede budget tip.
    X Robin
    http://www.thepastelsuitcase.com

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ze hebben ook in deze lijn een ander palette, maar die kleuren spraken mij niet echt aan

      Verwijderen
  2. Ik denk dat je hier een mooie, naturelle ooglook mee kunt maken. Heb je fall-out of valt dat mee?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik vind het een veelzijdig palette. De fall-out valt wel mee vind ik

      Verwijderen
  3. Mooi palette! Het holografisch wit zou ook mooi staan in je binnenste ooghoeken. Romige eyeshadows vind ik vaak ook heel fijn werken!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat is een goed idee! Dat ga ik de volgende keer doen. Daar ben ik het helemaal mee eens,dat creamy oogschaduws fijn werken

      Verwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Review: MAC Connect in Colour Future Flame

Een tijdje geleden heb ik een make up session gevolgd bij de MAC Pro Store in Amsterdam. Ik wilde graag leren om een smokey eye te maken (bi...