dinsdag 30 april 2019

Geshopt: April

Deze maand heb ik natuurlijk ook weer een beetje geshopt. Kijken jullie mee wat ik deze maand allemaal aan mijn collectie heb toegevoegd?


NYX Professional Makeup  Stay Matte But Not Flat powder foundation Proof it! eyeshadow primer
Mijn oogschaduw primer was op, dus ja die moet vervangen worden. Met het oog op het warme weer, heb ik gekozen voor een waterproof oogschaduw primer. Het beloofd dat al jouw oog make up waterproof is. Ik ben benieuwd.

Ook kocht ik een poeder foundation: Stay matte but not flat van NYX. Dit lijkt me ideaal voor op vakantie.


NYX Professional Makeup Soft Matte Lip Cream

Tsja, dan heb je een vraag over de poeder foundation die je eerder deze maand gekocht hebt en voor je het weet verlaat je de winkel met:
- het antwoord op jouw vraag
- de set softe matte lipcream die je al maanden op het oog hebt
- een mini fixing spray
- een toffe tas











EYEconista Lash Millionizer Volume Mascara Catrice
Deze maand lag de nieuwe mascara van Catrice  in de winkel. Ik was na het lezen van het persbericht erg enthousiast geworden, dus ik moest hem gewoon testen. En ik kan je vertellen, het is een fijne mascara.






Mijn gezichtsprimer is bijna op, dus ik wilde graag een back-up hebben. Toen ik bij NYX was om die te halen, nam ik gelijk een nieuwe Softe Matte Lip Cream mee. Een metallic tint deze keer genaamd Milan. Erg mooie roze tint..

2 opmerkingen:

  1. Je bent goed geslaagd! Ik ben zelf ook benieuwd naar de mascara van Catrice!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja he?! En elke maand neem ik me voor om niet te veel te kopen, maar dat mislukt elke maand grandioos oops Hopelijk vind je de Catrice mascara nog

      Verwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Review: MAC Connect in Colour Future Flame

Een tijdje geleden heb ik een make up session gevolgd bij de MAC Pro Store in Amsterdam. Ik wilde graag leren om een smokey eye te maken (bi...