woensdag 24 april 2019

Schoonheid in het verpleeghuis: roze lipstick

Vandaag liep ik in de stad en kwam ik een chic geklede dame tegen. Het was niet haar kleding die op viel. Nee, het was haar lipstick. Ze droeg knal roze lipstick. En het stond haar geweldig. Ik hoop dat als ik een oude dame ben, dat ik dan ook nog steeds opvallende lipsticks draag. Aan mijn collectie kan het in  ieder geval niet liggen!


11 opmerkingen:

 1. Ja, gaaf, die oude dames met make-up. Groot gelijk, je hoeft dan niet plots omdat je oud bent niks meer leuks te doen qua make-up..Benieuwd of jij later ook met roze lipstick loopt, je hebt iig genoeg inderdaad!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. daar ben ik het helemaal mee eens. ik denk dat ik of roze of rode lipstick zal dragen als ik op leeftijd ben. zou jij het durven?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Felle lipstick is van alle tijden vind ik. Het kan altijd!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Doe waar jij zelf je mooi bij voelt, vind ik t belangrijkste. En make-up kan op alle leeftijden.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super ik hoop dat ik later ook nog er zo bij loop

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mijn grootmoeder was ook zo een vrouw met felle lipstick en ze droeg ook altijd make up, zelfs toen ze al in het rusthuis zat. Ze had een zekere fierheid over zich. En dat is helemaal mooi natuurlijk, op welke manier je dat ook laat zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Vooral doen waar jij je goed bij voelt! Schijt hebben aan wat anderen denken. Aan je collectie ligt het inderdaad niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik wil ook until the end rode lipstick op

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Heerlijk die felle vrolijke kleuren
  Ik hoop dat ik er als ik oud ben ook nog mooi opgemaakt bijzit
  Corrina

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Groot gelijk heeft die dame. We moeten doen wat we leuk vinden. Een mooie collectie heb je meid.

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Make Up Zuster: basic look

Op sommige dagen heb ik geen zin om uitgebreid mijn make up te doen met foundation en allerlei poeders. Dan kies ik meestal voor een simpel...