maandag 22 april 2019

Cute make up: mini kwasten

Enige tijd geleden heb ik op Aliexpress dit schattige setje mini kwasten gekocht voor nog geen €2. Ik had geen hoge verwachtingen van de kwaliteit en stiekem kocht ik dit setje eigenlijk alleen voor het super schattige doosje waar de kwasten in zitten.


Toen ik het setje binnen kreeg, was ik aangenaam verrast over de kwaliteit van de kwasten. Ik had verwacht dat de haren hard en stug zouden zijn, maar dat zijn ze helemaal niet. Ze zijn zacht en voelen goed aan. De kwaliteit is natuurlijk bij lange na niet te vergelijken met de kwasten die ik normaal gebruik (die van NYX), maar ze zijn beter dan ik had verwacht.

Nog wat weetjes over de kwasten: ze zijn ongeveer 12 cm lang, het handvat is van hout en metaal en de haren zijn synthetisch. In het doosje zitten 7 kwasten: voor ogen, lippen en gezicht. Ik weet niet of ik ze echt vaak ga gebruiken, maar voor dat geld kon ik ze  niet laten liggen!


Heb jij wel eens iets make up gerelateerd gekocht bij Aliexpress?

5 opmerkingen:

  1. Ik snap dat je voor dit doosje viel, hij is zeker leuk! En ik koop af en toe wel wat bij Aliexpress, alleen nooit make-up eigenlijk. Maar het scheelt wel een hoop geld, fijn dat deze bevallen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb een keer bij aliexpress een transparante lipstick met een bloem erin gekocht, maar alleen omdat ik die er tof uit vind zien. Heb hem ook nooit gebruikt. ik vertrouw make up van aliexpress niet. je weet nooit wat de ingrediënten zijn

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Fijn dat de kwasten nog zacht zijn! Dat had ik totaal niet verwacht van Aliexpress eerlijk gezegd

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat had ik ook echt niet verwacht. Al moet je wel geluk hebben, heb ik gehoord

      Verwijderen
  4. Ik koop eigenlijk nooit iets bij Aliexpress. Fijn dat het voor jou een aanrader is

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je reageert op mijn artikel. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen. Met een persoonlijke reactie van mijzelf. Laat je wel je naam achter? Anonieme reacties vind ik zo onpersoonlijk en plaats ik daarom niet.

Review: By Dash Beauty Mysterious Lip Gloss

Toen ik een klein meisje was, had mijn oma een groene lipstick maar als ze die op deed werden haar lippen niet groen, maar rood. Ik vond dat...